Cum să înveți să folosești Dropbox? | Ghid simplu pentru începători

Dacă ești unul dintre cei care suferă mereu de stocarea dispozitivului, Dropbox este aici pentru a remedia această problemă. Cu acest instrument puteți avea datele, imaginile și videoclipurile stocate în siguranță. Aveti si posibilitatea de a le accesa cand doriti si la momentul dorit cu un singur click.

Cu siguranță un program accesibil și compatibil cu o mulțime de sisteme de operare. Mai mult procesul său de instalare este destul de ușor, Și dacă nu ar fi de ajuns, vă așteaptă un plan de bază gratuit. Nu te mai gândi la asta și îndrăznește să folosești acest sistem, care îți va duce toate fișierele pe orice dispozitiv pe care îl folosești.

Cum să înveți să folosești Dropbox? | Ghid simplu pentru începători
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce este instrumentul de stocare Dropbox??
 2. Care sunt funcțiile pe care le pot folosi în Dropbox?
  1. Sincronizarea fișierelor din rețeaua locală
  2. Acces offline la fișiere
  3. Încărcarea automată a documentelor de pe mobil
  4. Creați mai multe prezentări
  5. manager de echipa
 3. Cum pot învăța să folosesc mai bine Dropbox?
  1. Încărcați și partajați fișiere
  2. În acest fel, recuperează fișierele șterse

  Ce este instrumentul de stocare Dropbox??

  Dropbox este un instrument conceput pentru a stoca tot felul de fișiere în cloud. Una dintre opțiunile preferate ale acestui instrument este că tot ce trebuie să faceți este să vă accesați datele de pe orice dispozitiv pentru a le avea la dispoziție toate fișierele tale disponibile. Nu este nevoie să aduceți cu dvs. amintiri amovibile, hard disk-uri sau laptopuri.

  Și nu numai asta, dar este cel mai bun aliat atunci când vine vorba de împărtășirea informațiilor cu alți utilizatori. Este suficient să aibă ambii un cont pe această platformă pentru a primi fișiere mari în doar câteva secunde.

  Cu acest instrument vei avea securitate garantată pentru fișierele dvs, astfel încât în ​​afară de a fi depozitate pot fi în siguranță. Acest lucru, datorită faptului că Dropbox efectuează în mod constant o salvare automată pentru a evita pierderile majore pe dispozitiv.

  Care sunt funcțiile pe care le pot folosi în Dropbox?

  Cu Dropbox vei avea la dispoziție o mulțime de caracteristici care vă vor face viața mai ușoară și fișierele dumneavoastră cele mai sigure. De pe această platformă veți putea să vă sincronizați fișierele într-un mod foarte simplu și astfel să eliberați spațiu în stocarea internă a dispozitivului dvs.

  Așa cum poți încărcați automat toate fișierele dvs din confortul telefonului mobil. Și nu numai atât, dar aveți nevoie doar de o conexiune la internet și de datele dvs. de identificare pentru a vă vizualiza fișierele și a le partaja fără nicio problemă.

  Sincronizarea fișierelor din rețeaua locală

  Una dintre funcțiile esențiale ale Dropbox este sincronizarea fișierelor de pe diverse dispozitive și aplicații, cu aceasta toate modificările pe care le faci în cadrul fișierelor sunt va salva automat pe platformă.

  Pentru a face asta trebuie doar să accesați Dropbox și introduceți datele dvs de intrare, apoi selectați opțiunea de încărcare a fișierelor care pot fi evidențiate cu ușurință în panoul de pornire al acestui instrument, acesta se află în partea dreaptă sus a ecranului, într-o casetă albastră.

  Trebuie remarcat faptul că din rețeaua locală putețiÎncărcați până la maximum 2 GB în total. Selectați fișierul pe care doriți să îl încărcați în cloud și, în final, apăsați pe accept.

  Acces offline la fișiere

  Cu acest instrument puteți, de asemenea accesați fișierele dvs. oriunde pe care le găsiți și nu numai asta, ci datorită platformei sale avansate puteți vizualiza fișierele fără conexiune la internet.

  Poți face asta atâta timp cât sunteți complet conectat pe dispozitiv. Cu toate acestea, modificările pe care le faceți fiecărui fișier disponibil nu vor fi salvate până când vă conectați la o conexiune la internet. Și chiar dacă nu crezi acest lucru, ar putea duce la pierderea fișierelor.

  Încărcarea automată a documentelor de pe mobil

  Dropbox aduce cu sine o aplicație mobilă pe care o poți accesa doar apăsând pe pictograma acesteia de pe dispozitiv. Aici puteți crea și încărca instantaneu în contul dvs. de pe platformă. Pentru a încărca fotografii și videoclipuri în cloud, trebuie mai întâi deschide aplicația Dropbox pe telefon sau tabletă. Apoi continuați să deschideți folderul Dropbox în care doriți să stocați fișierele selectate.

  Faceți clic pe + simbol și alegeți fișierele pe care doriți să le încărcați. Apăsați pictograma folderului care va fi afișată pe ecran și alegeți locația fișierului. În cele din urmă, faceți clic pe secțiunea setați locația > încărcați fișiere.

  Creați mai multe prezentări

  Cu Dropbox, pe lângă stocarea fișierelor, puteți creați, editați și partajați Prezentări Google și foi de calcul. Pentru a crea o prezentare sau un document trebuie doar să vă conectați la contul dvs. de pe platformă.

  În stânga panoului inițial veți găsi o bară de instrumente, apăsați acolo opțiunea „Toate fișierele”. Alegeți folderul în care doriți să stocați fișierul și apăsați pe create. Cu ajutorul cursorului selectați prezentarea. Și în acest caz, trebuie doar să începeți să vă creați prezentarea pe această platformă cu instrumentele pe care le oferă.

  manager de echipa

  Cu acest instrument puteți păstrați fișierele de pe platformă mult mai organizate. Aici toți administratorii contului tău Dropbox au acces pentru a face modificări la fișiere.

  Acesta este un pas de secțiune pe care trebuie doar să îl faceți Autentificare cu contul de administrator în Dropbox și selectați opțiunea consolei de administrare. Apăsați opțiunea de conținut și voilà de acolo puteți face toate modificările dorite.

  Cum pot învăța să folosesc mai bine Dropbox?

  Cel mai bun mod de a învăța cum să folosești Dropbox și să înveți despre funcțiile sale este prin citind articole legat de subiect.

  Aici vei învăța cu siguranță cum să folosești fiecare dintre funcțiile pe care ți le aduce această platformă. În același mod, puteți vizualiza videoclipuri pe youtube unde puteți invata putin mai mult din acest instrument uimitor.

  Încărcați și partajați fișiere

  Dropbox vă permite încărcați și partajați fișiere de pe platforma dvs. Pentru a încărca fișiere, trebuie doar să trageți fișierul în panoul de pornire și să selectați opțiunea de încărcare a fișierelor. Acum, când partajați fișiere, trebuie să selectați caseta care spune partajare care se află în partea dreaptă a numelui fișierului.

  faceți clic acolo și alegeți persoana cu care doriți să partajați fișierul, fie prin introducerea utilizatorului pe platformă, fie prin e-mail personal sau de afaceri, care este una dintre cele mai utilizate opțiuni.

  În acest fel, recuperează fișierele șterse

  Dacă vă faceți griji că aveți fișiere șterse din Dropbox și doriți să le recuperați, aceasta este secțiunea ideală pentru dvs. După autentificare, selectați secțiunea fișiere șterse disponibil în panoul de pornire. Atingeți numele fișierului șters pe care doriți să îl recuperați și alegeți opțiunea de restaurare. Este important de știut că această acțiune poate fi efectuată numai de utilizatorii care au permisiunea de a face aceste modificări în cont.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here