Cum să opriți un iPhone sau iPad fără butonul de pornire? - Simplu si rapid

Dacă iPhone-ul sau iPad-ul tău are probleme cu butonul de pornire sau nu funcționează deloc, nu te gândi că nu vei mai putea opri dispozitivul fără a fi nevoie să-l descarci complet. Astăzi vă vom arăta câteva metode utile pentru a-l opri fără a utiliza butonul Acasă.

Index()
 1. Cum să opriți iPhone sau iPad fără a utiliza butonul de pornire?
  1. Din setări
  2. conectați încărcătorul
  3. cu butonul de blocare
  4. Cu 'acasă' oprit
 2. Cum să utilizați Face ID pentru a opri iPhone sau iPad fără a utiliza butonul de pornire?

Cum să opriți iPhone sau iPad fără a utiliza butonul de pornire?

Există mai mult de câteva opțiuni pe care le putem găsi cu privire la oprirea iPhone-ului sau iPad-ului fără a utiliza butonul de pornire.  niste cel mai folosit sau cunoscut pentru a efectua procedura, sunt următoarele:

Din setări

Cu Actualizare iOS 11, acum dispozitivele (iPhone - iPad în acest caz) cu acest software au un avantaj și tocmai că Apple a adăugat opțiunea de a-ți opri dispozitivul prin Setări, uitând complet de a trebui să folosești un anumit buton. Procedura de urmat pentru a opri dispozitivul în acest fel este simplă:

 • Mai întâi trebuie să deblocați telefonul (dacă este), să accesați Setări și să selectați opțiunea General. Odată ce l-ai selectat, îl vei localiza la sfârșitul opțiunilor, Închide, identificarea lui va fi ușor deoarece este scris cu litere albastre spre deosebire de celelalte care sunt cu negru.
 • Ecranul va afișa procesul normal de oprire a telefonului, unde trebuie să glisați spre dreapta pe butonul pentru a finaliza întreaga oprire. După ce ați terminat procesul de glisare, dispozitivul se va opri complet.

Este Este una dintre cele mai ușoare opțiuni pentru a ne putea opri echipamentul fără a apela la butonul de pornire. Pe lângă faptul că pașii pentru a o face sunt aceiași pe un iPad ca pe un iPhone, așa că nicio procedură nu ar trebui să fie complicată.

conectați încărcătorul

Pentru a conecta încărcătorul la oricare dintre cele două dispozitive menționate, fără a dori ca acesta să se pornească odată ce este conectat la cablu și primește alimentare, lucrul necesar va fi ai un Mac la îndemână.

Cealaltă variantă, în cazul în care cea anterioară devine ceva mai complicată, este ca echipamentul să fie compatibil sau adaptabil la încărcarea USB-C (încărcare rapidă), astfel încât să vă puteți conecta la orice computer fără a avea nevoie de un Mac.

iPad-ul sau iPhone-ul se va porni automat când este conectat la computer atâta timp cât are o taxă, in caz contrar, va ramane stins pana ajunge la cel putin 3% baterie. Descoperă cum să știi câți mAh are bateria iPhone-ului tău.

Pe de altă parte, dacă nu rezultă niciunul dintre cele de mai sus, atunci cea mai simplă procedură pentru a o realiza este să conectați încărcătorul și odată verificat că se încarcă, inchide calculatorul și își va continua cursul de încărcare, dar fiind complet oprit.

cu butonul de blocare

Dacă echipamentul nostru este păstrat în stare perfectă și fiecare dintre butoanele sale funcționează corect, atunci nu vom avea mare nevoie recurge la proceduri mai lungi pentru a opri echipamentul. Adică, butonul de blocare poate fi folosit în continuare de fiecare dată când dispozitivul trebuie oprit.

Procedura este destul de simplă, în funcție de modelul dispozitivului dvs., puteți găsi butonul de blocare activat dreapta sus sau lateral dreapta, orice ar fi, îl vei ține apăsat câteva secunde până când pe ecran apare glisorul care indică oprirea iPhone-ului sau iPad-ului. Odată ce glisați glisorul așa cum este indicat de mobil, echipamentul va fi complet oprit.

Cu 'acasă' oprit

Dacă cazul tău este butonul de pornire nu isi face treaba corect, apoi puteți apela la Assistive Touch pentru a opri iPhone-ul sau iPad-ul. Pașii de urmat nu sunt foarte complicați, trebuie doar să mergem mai întâi la aplicația Setări de pe dispozitiv și să găsim opțiunea General, odată acolo, selectăm Accesibilitate. Ecranul va afișa opțiunea Assistive Touch pe care o vom apăsa pentru a o activa.

Apoi ar trebui să iasă un mic pătrat aluziv la butonul de pornire, îl apăsăm și va afișa un meniu cu sarcinile pe care vrem să le facem. Continuăm să selectăm Dispozitiv și apoi vom păstra opțiunea Blocare ecran selectată pentru câteva secunde, ecranul caracteristic al iPad-ului sau iPhone-ului nostru va apărea imediat când acesta urmează să fie oprit.  Pentru a finaliza procesul, trebuie doar să trageți butonul digital pentru a dezactiva și asta este tot.

Aceasta este una dintre cele mai lungi modalități prin care aceste dispozitive Apple trebuie să se oprească, dar dacă sunt cazuri urgente în care nu aveți butoanele fizice pentru a face procesul, atunci acești pași trebuie urmați cu atingerea de asistență vă va oferi rezultatul pe care îl căutați.

Aceste metode sunt folosite deoarece uneori este necesar să se țină echipamentul oprit, fie că este vorba de a întreținere pentru echipamente, pentru a preveni descărcarea atât de rapidă a bateriei dispozitivului, astfel încât să o puteți folosi mai târziu sau pentru că tocmai v-ați hotărât să luați o pauză de la telefon.

Din acest motiv, unii oameni trebuie să se întrebe cum își pot opri computerul nu este nevoie să folosiți butonul de pornire, fie pentru că nu îți dă greș, nu funcționează corect sau vrei să știi fiecare dintre comenzile rapide pentru iPad sau iPhone. Să ne amintim că odată cu utilizarea zilnică și constantă a butoanelor telefonului sau Tabletei, acestea se pot deteriora, compromițând anumite activități precum butonul de pornire pentru a opri și a porni echipamentul

Cum să utilizați Face ID pentru a opri iPhone sau iPad fără a utiliza butonul de pornire?

Pentru cele mai recente modele Apple (iPad sau iPhone) există această opțiune cu FaceID pentru a opri dispozitivul fără a utiliza butonul de pornire.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să țină apăsat butonul lateral de lângă butonul de volum (poate fi unul, sus sau jos) până când apar regulatoarele corespunzătoare și trecem la tragerea acestuia pentru a finaliza oprirea completă a iPad-ului sau iPhone-ului. De asemenea, puteți configura Face ID pentru dispozitivul dvs. Android.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here