Cum să animați text în Instagram pentru a vă face poveștile atrăgătoare?

Poveștile de pe Instagram au devenit una dintre cel mai frecventat de toți utilizatorii a platformei, cu ea poți încărca imagini sau videoclipuri cu diferite elemente precum setarea autocolantelor, ora, memento-urile sau cele mai utilizate texte adăugând.

Pe măsură ce platforma a evoluat, au adăugat mai multe instrumente pentru a putea personaliza textele pe care doriți să le plasați în poveștile dvs., nu puteți doar să schimbați culoarea fontului sau să adăugați umbre, dar puteți și animați-l pentru a-i oferi o notă mai izbitoare la conținutul tău. Dacă vrei să înveți cum să folosești corect animația textului în poveștile tale Instagram pentru a le face mai creative, te vom învăța mai jos. 

Index()
 1. Ce lucruri pentru copii ar trebui să știi despre textul animat de pe Instagram?
  1. Animația este automată și se modifică în funcție de font
  2. Ce se va întâmpla dacă adăugați text animat la o fotografie?
 2. Cum poți anima orice text din Instagram?
 3. Cum să schimbi culoarea textului în mișcare pe Instagram?
 4. Ce să faci dacă nu-ți place acest efect în Instagram?

Ce lucruri pentru copii ar trebui să știi despre textul animat de pe Instagram?

De patru ani este disponibilă secțiunea Instagram stories, care constă în postarea de videoclipuri sau imagini care vor dura doar 24 de ore. În care, pe lângă adăugarea de autocolante sau imagini animate acum platforma a încorporat animații pentru text sau, pe care îl puteți face direct în aplicație, fără a utiliza niciun alt extern. Pentru a adăuga această nouă funcție și pentru a o putea folosi corect, trebuie să țineți cont de următoarele lucruri: 

Animația este automată și se modifică în funcție de font

În cadrul poveștilor poți obține diferite fonturi pe care le poți folosi în funcție de estetica sau stilul pe care vrei să-l dai publicației tale. Fiecare dintre fonturi are propria animație pe care nu le veți putea modifica deoarece sunt deja setate automat. De aceea, dacă doriți o anumită animație, trebuie să utilizați fontul corespunzător și acestea sunt aceleași care sunt disponibile atunci când adăugați versurile melodiilor. 

Ce se va întâmpla dacă adăugați text animat la o fotografie?

Dacă doriți să adăugați însoțiți textul animat împreună cu o fotografie, puteți face acest lucru în același mod, unul nu va afecta adăugarea celuilalt. Ceea ce trebuie să ții cont este să știi cum să-l găzduiești, astfel încât amândoi să-l poți vedea corect, astfel încât să aibă sens și singura diferență pe care o poți vedea este că, în loc să fie încărcat ca fotografie, va fi partajat într-un format video scurt, astfel încât textul să aibă mișcare.  

Cum poți anima orice text din Instagram?

Pentru a putea anima din aplicație textul dorit, trebuie doar să faci aveți la dispoziție aplicația Instagram pe telefonul mobil pentru că nu o veți putea face de pe pagina web. Puteți urma acești pași pentru a adăuga animații:

 • Deschideți aplicația Instagram așa cum ați face de obicei.
 • Trebuie să intri în secțiunea pentru a înregistra povești, folosind pictograma camerei pe care o găsești în colțul din stânga sus.
 • Fiind acolo trebuie să adăugați videoclipul sau fotografia la care doriți.
 • Faceți clic pe centrul ecranului pentru a obține opțiunea de a scrie și adăuga textul dorit.
 • Pentru a putea anima textul trebuie să apăsați butonul din partea de sus a ecranului cu un 'A' lângă două rânduri.
 • Automat, va încărca animația în text, aceasta va fi în funcție de fontul pe care l-ați selectat.
 • Dacă nu vă place atât de mult, schimbați fontul până îl găsiți pe cel care vă place cel mai mult.
 • Când ești mulțumit de rezultat, poți publica povestea.

Cum să schimbi culoarea textului în mișcare pe Instagram?

Pe lângă faptul că puteți adăuga animație textului poveștilor Instagram puteți personaliza culoarea acestuia direct în aplicație, schimbarea culorii este un efect care de la început până la starea disponibilă cu care poți modifica culoarea literei sau a fundalului pe care l-ai adăugat. Puteți schimba culoarea urmând acești pași:

 • Trebuie să deschideți aplicația Instagram și să mergeți la secțiunea povești.
 • Odată ajuns aici, faceți clic în centrul ecranului pentru a putea scrie ceea ce doriți.
 • Când textul este gata, trebuie apăsați cercul cu culorile curcubeului care se află în partea de sus a ecranului.
 • Îți vor încărca culorile sau un dropper cu care poți selecta o culoare din imagine.
 • Apoi selectați culoarea dorită și dacă doriți să adăugați un fundal sau o umbră folosind butonul „A” și două figuri flash.
 • Când povestea este gata, publicați-o așa cum ați proceda în mod normal.

De asemenea, puteți pune în povești muzică, noile fire de discuție Instagram, stickere și butonul de întrebare sau recomandări muzicale, printre alte opțiuni care le vor face să iasă în evidență și să fie atrăgătoare în fața poveștilor altor utilizatori, dar amintiți-vă să nu le saturați nici pentru că nu mai arată estetic.

Ce să faci dacă nu-ți place acest efect în Instagram?

Pentru că este o nouă actualizare pe platforma Instagram, puteți luați-vă timp pentru a ajunge la toate dispozitivele, fie pentru că aplicația este învechită, sistemul de operare al dispozitivului trebuie actualizat, astfel încât să nu funcționeze corect, fie telefonul tău nu este compatibil cu acest nou efect de animație.

Puteți încerca să rezolvați această problemă, actualizați manual aplicația din Play Store sau App Store în funcție de ceea ce utilizați dispozitivul dvs., dacă nu funcționează verificați dacă este actualizat în cea mai recentă versiune a software-ului și ca ultimă alternativă dezinstalați aplicația și reinstalați. De asemenea, rețineți că uneori actualizările făcute de aplicații precum Instagram nu apar deodată, așa că este bine să așteptați puțin. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here