Cum să animez diagrame și diagrame în PowerPoint? - Îmbunătățiți-vă prezentările

O modalitate de a vă îmbunătăți prezentările PowerPoint este să aplicați diferite efecte de animație unui obiect, cum ar fi imagini, text, diagrame și diagrame, deoarece permite să ofere o mai bună percepție vizuală privitorului a datelor pe care le arată și este o modalitate de a înțelege graficul într-un mod mai ușor și mai dinamic.

Index()
 1. Ce sunt diagramele și diagramele Power Point??
 2. Care sunt pașii pentru a vă anima cu ușurință prezentările PowerPoint?
  1. cu grafică dinamică
  2. folosind diagrame
 3. Ce alte lucruri vă permite să animați Power Point pentru a proiecta o prezentare originală?

Ce sunt diagramele și diagramele Power Point??

Graficele sau diagramele sunt reprezentări vizuale ale unor date, informații sau idei, care spun o poveste, printr-o reprezentare vizuală a acestora într-un mod simplu și ușor de interpretat. diagrame sau diagrame Ele sunt adesea folosite pentru a reprezenta date numerice sau cantitative, care sunt realizate prin desene, coordonate, scheme sau linii, care reflectă relația care există între datele menționate.

Care sunt pașii pentru a vă anima cu ușurință prezentările PowerPoint?

Pentru a aplica diferite efecte de animație unui obiect din prezentarea dvs., pentru a face acest lucru trebuie mai întâi să introduceți o diagramă sau o diagramă pe diapozitiv, apoi trebuie să utilizați instrumentele de editare de Power Point, iar apoi trebuie să efectuați o serie de pași, pentru a vă putea anima graficele sau diagramele.

cu grafică dinamică

 1. Introduceți programul Power Point pe computer.
 2. Selectați prezentarea PowerPoint pe care doriți să o animați.
 3. Odată ce prezentarea a fost deschisă, mergeți la diapozitivele care conțin grafica.
 4. Pentru a adăuga animații la diapozitive, selectați diagrama pe care doriți să o animați și faceți clic pe fila "Animations".
 5. Apoi trebuie doar să alegeți oricare dintre animații, fie să aplicați o animație de intrare, de accent sau de ieșire. Este recomandat să folosiți cele mai subtile animații, pentru a nu crea o distragere vizuală a spectatorului, cum ar fi efectul „Ștergeți”.
 6. Faceți clic pe pictograma „Opțiuni de efect”, și poți alege dacă vrei ca animația respectivă să fie afișată de jos, din stânga, din dreapta sau de sus.
 7. Pentru ca animația dvs. să fie afișată în succesiune, trebuie să faceți din nou clic pe "Opțiuni de efect" și în partea de jos puteți alege dacă doriți ca animația dvs. să fie afișată ca obiect, pe serie, pe categorie, pe element în serie, pe element din categorie.
 8. Apoi, ar trebui să selectați graficul și să faceți clic pe fila "Design" și puteți schimbați stilul diagramei dvs, și puteți schimba, de asemenea, culorile graficului.
 9. Dacă doriți să schimbați modul în care este afișată diagrama dvs., faceți clic pe fila „Layout” și apoi faceți clic pe pictograma „Aspecte rapide” și astfel puteți adăuga alte elemente la grafica dvs. și la modul în care sunt aranjate elementele.
 10. Odată ce ați editat toate elementele grafice, trebuie să faceți clic pe pictograma „Salvați” sau puteți apăsa și tasta Ctrl + G de pe tastatură, astfel încât toate modificările efectuate să fie aplicate.

folosind diagrame

 1. Introduceți programul Power Point pe computer.
 2. Selectați prezentarea PowerPoint pe care doriți să o animați.
 3. Odată ce prezentarea s-a deschis, mergeți la diapozitivul care conține diagrama.
 4. Selectați diagrama, faceți clic pe fila "Animations".
 5. Plasați animația „Sweep” apoi faceți clic pe pictograma „Effect Options” și selectați opțiunea animație după categorie.
 6. Apoi tastați secțiunea de animație avansată și trebuie să faceți clic pe "Panou de animație", iar în partea dreaptă va fi afișat un meniu unde puteți vedea toate punctele de animație ale diagramei.
 7. Apoi, va trebui să modificați diagrama pentru a o face, va trebui să grupați datele.
 8. Pentru a grupa datele, accesați meniul panoului și faceți clic pe punctul trei al diagramei, apoi faceți clic pe butonul "Start" care se află în secțiunea intervale și selectați opțiunea „Cu precedentul” În acest fel, punctul doi va fi unit cu punctul trei din diagrama dvs. și repetați același proces cu celelalte puncte.
 9. Apoi, selectați toate punctele diagramei, iar în pictograma Opțiuni efecte, selectați opțiunea „Din stânga”.
 10. După ce ați terminat de editat diagramele, faceți clic pe pictograma „Salvați” sau apăsați tasta Ctrl + G de pe tastatură, astfel încât toate modificările efectuate să fie aplicate.

Ce alte lucruri vă permite să animați Power Point pentru a proiecta o prezentare originală?

Puteți folosi Power Point nu numai pentru a anima diagrame sau diagrame, dar puteți folosi și Power Point pentru animați alte elemente precum imagini, text și forme, care vă va permite să creați diapozitive atractive din punct de vedere vizual, pentru a face acest lucru, efectuați următorii pași:

 1. Deschideți programul PowerPoint pe computer.
 2. Selectați prezentarea PowerPoint pe care doriți să o animați.
 3. Când deschideți prezentarea, puteți începe editarea.
 4. Dacă doriți să vă personalizați diapozitivele, începeți prin a aplica o tranziție fiecărui diapozitiv pentru a face acest lucru, faceți clic pe fila „Tranziții”, și alegeți cel mai convenabil pentru presiunea dvs. și apoi faceți clic pe butonul „Aplicați tuturor”.
 5. Pentru a aplica animații elementelor prezentării, selectați elementul pe care doriți să îl animați, cum ar fi titlurile, corpul textului, imaginile, formele sau formele.
 6. Apoi faceți clic pe fila „Animări” și puteți aplicați o animație de intrare, de accent sau de ieșire, și trebuie să alegeți tipul de animație pe care îl preferați.
 7. Dacă doriți să vă personalizați animațiile, introduceți secțiunea de animație avansată și trebuie să faceți clic pe "Panou Animații", iar în partea dreaptă va fi afișat un meniu în care puteți vedea ordinea în care fiecare dintre elementele diapozitivului dvs. va fi afișat.
 8. Apoi selectați un element de pe slide și faceți clic pe săgeata din partea dreaptă pentru a afișa meniul de opțiuni și faceți clic pe „Opțiuni de efect

  , iar in functie de animatia pe care ai plasat-o pe acel element o poti modifica, poti muta obiectul in alta directie sau poti include un sunet.

 9. După ce ați terminat de editat diapozitivul, faceți clic pe pictograma „Salvare” sau puteți apăsa și tasta Ctrl + G de pe tastatură, astfel încât toate modificările efectuate să fie aplicate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here