Cum să alertați despre un accident pe Google Maps pentru a reduce traficul într-o zonă?

Google Maps are nenumărate opțiuni care sunt de mare importanță, una dintre ele este să poți alertă atunci când are loc un accident pe drum. Când stabiliți o rută în această aplicație, vor apărea o serie de avertismente unde alertele de accidente sunt principalele, printre altele se numără și avertizarea radarelor, lucrări în construcție, închiderea benzii etc.

Alertele de accidente sunt anunțate de alți utilizatori care au trecut prin ele, așa că astăzi vă vom învăța cum să fiți un cetățean cooperant și alertă atunci când are loc un accident pe drum, astfel încât informațiile să poată fi înmulțite prin Google Maps.

Index()
 1. Ce ar trebui să verificați înainte de a alerta despre un accident pe Google Maps?
  1. Verificați că aveți cea mai recentă versiune a aplicației
 2. Ce opțiuni de avertizare există în Google Maps?
 3. Cum să puneți coordonatele unui accident pe Google Maps?
 4. De ce Google Maps nu anunță alți șoferi despre accidentul pe care tocmai l-ați alertat?

Ce ar trebui să verificați înainte de a alerta despre un accident pe Google Maps?

Informațiile de pe Google Maps sunt furnizate de alți șoferi care au trecut sau sunt parcurgând calea stabilită pe Google Maps și aveți opțiunea de a adăuga notificări pentru ca alte persoane să fie la curent. Totuși, există lucruri de care trebuie să ții cont înainte de a raporta un accident pe Google Maps, precum cele pe care le prezentăm mai jos:

 • asigura-te ca accidentul este recent și prin urmare informațiile vor fi utile chiar dacă a trecut o anumită perioadă de timp, pe lângă faptul că Google o va considera adevărată.
 • Că accidentul creează probleme în traficul rutier, întârziind-o.
 • Dacă în accidentul respectiv este prezența ambulanțelor, poliției, pompierilor sau alt organism de securitate.

Verificați că aveți cea mai recentă versiune a aplicației

Există și puncte de reținut care corespund aplicației Google Maps ca atare, de exemplu păstrați-l actualizat cu cea mai recentă versiune. Acest lucru se datorează faptului că această opțiune de raportare a accidentelor este relativ nouă și funcționează doar în anumite țări. Dacă nu știi dacă ai aplicația Google Maps actualizată sau nu, trebuie doar să mergi pe pagina principală a Google Play.

Ce opțiuni de avertizare există în Google Maps?

Google Maps are diverse opțiuni de avertizare care ajută orice șofer, care stabilește o rută de călătorie din aplicație, să știe ce se poate găsi pe parcurs. Printre diversele sale notificări se numără următoarele:

 • Prezența radarelor.
 • starea traficului.
 • Coliziune.
 • Retenţie.
 • lucrari de constructie.
 • șină tăiată.
 • Vehicul de accident.
 • Obiective pe drum.
 • Stație de autobuz.

Cum să puneți coordonatele unui accident pe Google Maps?

Pentru a plasa coordonatele lui a accident pe google maps mai întâi trebuie să le iei, faci asta apăsând pe locul în care te afli pe hartă, până când apare un punct roșu. În acel moment coordonatele vor apărea în bara de căutare și nu va trebui decât să le copiați.

Acum, pentru a le plasa pe Google Maps și a raporta un accident, trebuie doar să urmezi pașii pe care îți arătăm mai jos. Amintește-ți că pentru a-l plasa trebuie să fii conducându-te pe drum, dacă nu navigați, Google Maps nu va oferi opțiunea de a plasa o alertă.

 • Deschideți aplicația Google Maps.
 • În bara de căutare puneți coordonatele locului în care vă aflați și activați locația dvs.
 • Când Google Maps localizează site-ul, trebuie să apăsați butonul + care apare în partea dreaptă a ecranului și să selectați opțiunea care spune „coliziune”.
 • După ce îl selectați, Google Maps va prelua alerta și va afișa notificarea.

De ce Google Maps nu anunță alți șoferi despre accidentul pe care tocmai l-ați alertat?

Când dai peste un accident pe drum și raport pe Google Maps, mai întâi verifică informațiile care au fost furnizate și apoi le publică ca aviz sau notificare. Google Maps verifică și ora accidentului pentru a retrage alerta de pericol.

Deci, dacă alerta dvs. nu generează o notificare, înseamnă că Google Maps nu a identificat încă un accident sau a trecut prea mult timp și accidentul este în curs de rezolvare. Puteți verifica semnalul și rețeaua de date pentru a vă asigura că informațiile furnizate au fost trimise corect către aplicație.

Dacă vrei cumva comunica informatia că a avut loc un accident pe drumul pe care călătoriți, aveți opțiunea de a copia coordonatele locului și de a le trimite prin computer la un telefon mobil și apoi de a le distribui pe Whatsapp sau pe altă rețea de socializare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here