Cum să ajustați confidențialitatea pe Facebook pentru a utiliza rețeaua socială în siguranță

  • 154 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Nu este prima dată când vorbim despre subiect și nu suntem singurii care o facem. Confidențialitatea este ceva de reținut. În ciuda insistenței din partea noastră și a recomandărilor făcute de multe alte persoane, un număr mare de utilizatori Facebook nu își monitorizează deloc nivelul de confidențialitate pe rețeaua de socializare. Ei postează mesaje private și comentarii numai pentru prieteni și cunoscuți pe paginile la care au acces toți cei care doresc să le acceseze. Acest lucru aduce mai multe probleme autorilor.

A considera

Deși trebuie să ținem cont de faptul că tot ce este publicat pe Facebook și în spații cu caracteristici similare va rămâne mereu acolo, chiar dacă au fost clasificate drept private, merită să activăm restricții atunci când arătăm ce scrie fiecare dintre noi. Adică să stabilesc cine sunt cei care pot vedea acele publicații. Dacă nu facem acest lucru și lăsăm setările implicite, ceea ce spunem poate fi examinat de orice utilizator de Facebook.

Setări de confidențialitate Facebook

Pentru a restricționa accesul la publicațiile noastre, trebuie să facem următoarele:

  • După ce v-ați conectat la contul nostru de Facebook, faceți clic pe pictograma care conține o săgeată cu capătul îndreptat în jos și care se află în dreapta sus.
  • În meniul pop-up care se deschide, selectați opțiunea Setări și confidențialitate.
  • Se deschide un nou meniu în care trebuie să selectăm Verificarea setărilor de confidențialitate. Se va deschide un ecran similar cu următorul:
  • În noul ecran trebuie să facem clic pe imagine sau pe link-ul care spune Cine poate vedea ceea ce împărtășiți. Se deschide o nouă fereastră. În partea de jos, faceți clic pe Continua.
  • Mai jos vei vedea o listă cu tot ce alcătuiește profilul nostru. Lângă fiecare secțiune apare cine sau cine o poate vedea. Ei sunt cei care arată configurația lui informații de profil. Faceți ajustările pe care le considerați adecvate și faceți clic pe Ca urmare a.
  • Veți vedea o nouă fereastră cu două opțiuni privind ceea ce publicați: Următoarele publicații Y Limitați audiența postărilor anterioare. Normal este ca in prima sectiune este indicat Prieteni iar în al doilea Limită. După efectuarea modificărilor, faceți clic pe Ca urmare a.
  • Dacă doriți, în secțiunea următoare, puteți seta blocuri de persoane. Dând clic pe Ca urmare a procesul indicat va fi încheiat Cine poate vedea ceea ce împărtășiți.

Concluzii

Insistăm din nou, dacă nu ați făcut niciodată aceste ajustări, vă recomand să o faceți acum. Dacă le-ați făcut, nu strica să le revizuiți, Facebook poate face modificări oricând fără să știți. Dacă aveți îndoieli când setați o setare, puteți accesa un pagina de informatii, accesibil în fiecare dintre ferestrele indicate mai sus.

  • 154 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here