Cum să ajustați dimensiunea imaginilor în Word? - Tutorial simplu

Este clar că acest instrument ne permite să îndeplinim funcții mai izbitoare, cum ar fi hărți mentale, tabele și fluturași publicitari. Mai exact, pentru acest tip de document trebuie să folosim cel mai important instrument care este imaginile. Deoarece, pentru a arăta munca profesională pentru toți utilizatorii, este necesar utilizați diverse modificări în același.

Pe de altă parte, una dintre cele mai relevante modificări este redimensiona care vă va permite să vă îmbunătățiți aspectul. În continuare, vă vom învăța cum să îl rulați pe orice imagine.

Index()
  1. Care este procedura de a utiliza MACROS pentru a ajusta dimensiunea imaginilor dvs. în Word?
  2. Cum puteți personaliza dimensiunea imaginii dvs. în Word în centimetri?
  3. Ce ar trebui să faceți pentru a redimensiona toate imaginile din Word simultan?
    1. Cum poți potrivi textul în imaginile tale?
  4. Cum puteți face ca imaginile pe care le puneți ulterior să se ajusteze automat la dimensiune?

Care este procedura de a utiliza MACROS pentru a ajusta dimensiunea imaginilor dvs. în Word?

În primul rând, trebuie să menționăm că Macro-urile sunt opțiuni foarte interesante, dar foarte puțin cunoscute pentru că trebuie urmate o serie de procese, în majoritatea cazurilor fiind oarecum complexă. Cu toate acestea, aceste instrumente pot fi de mare ajutor, mai ales în cazurile în care dimensiunea imaginii trebuie să fie exactă.

Primul pas pentru a utiliza aceste instrumente este să încărcați un document în care aveți imaginile dvs. Apoi, va trebui să selectați unul și să mergeți la secțiunea „Vizualizare” din partea de sus a ecranului. În acest meniu veți vedea opțiunea pentru macrocomenzi și puteți face clic pentru a încărca o nouă fereastră de opțiuni.

În cazul nostru, ne intereseaza butonulAjustator', apoi trebuie să apăsăm butonul 'Creați' pentru a deschide o altă filă,. În această foaie faceți clic pe codul care apare și ștergeți-l. Acum, trebuie să adăugăm o comandă astfel încât să facă ceea ce avem nevoie, primul lucru pe care trebuie să-l scriem este Sub size (), iar apoi în următoarea linie de mai jos, plasați Dim i As Long. Apoi, în rândurile următoare, veți copia cu documentul activ și așa mai departe cu celelalte linii precum For i = 1 For .InlineShapes.Numărați și apoi Cu .InlineShapes(i).

Acum trebuie să introduceți valorile de setare care sunt Inaltime = 500 iar cel de pe cealalta linie va fi ...latime = 600. Mai târziu, vom adăuga Ends with, Next..., Termină cu și în sfârșit End Sub totul merge pe o linie diferită; când scriem toate aceste comenzi trebuie să închidem fereastra pentru a reveni la Word.

Cum puteți personaliza dimensiunea imaginii dvs. în Word în centimetri?

Deoarece această platformă ne permite să ne rotim imaginile, ne permite, de asemenea, să le redimensionăm la centimetri precisi. De aceea trebuie să introducem direct documentul și să selectăm prima imagine cu butonul din dreapta al mouse-ului, când faceți acest lucru, va apărea un mic meniu în care trebuie să faceți clic pe 'Dimensiune și poziție'.

Apoi, se va deschide o casetă în care trebuie să introducem Secțiunea „Dimensiune”, odată aici, trebuie să debifați caseta care spune „Blocați raportul aspectului”. Acum, puteți adăuga lățimea sau înălțimea pe care doriți să o dați imaginii în caseta goală din partea de sus. Ca urmare, atunci când le plasăm apăsăm butonul 'Ok' și imaginea noastră va avea centimetrii pe care i-ați adăugat.

Ce ar trebui să faceți pentru a redimensiona toate imaginile din Word simultan?

Pentru a face procesul și mai rapid și a schimba dimensiunea tuturor fotografiilor în același timp, este necesar să fi efectuat deja procesul anterior.

De asemenea, pentru a adăuga acești centimetri la celelalte imagini, vom selecta apoi toate celelalte imagini pe rând pentru a apăsa tasta butonul de la tastatură „F4” astfel încât acestea să fie redimensionate automat. Pe de altă parte, făcând acest lucru imaginile care au texte diferite care trebuie modificate la imaginea principală. 

Cum poți potrivi textul în imaginile tale?

La modificarea tuturor dimensiunilor fotografiilor, putem provoca ca textele care sunt integrate să nu fie aliniate corect. Cu toate acestea, îl putem personaliza în felul nostru, cu opțiunile care vin integrate atunci când cumpărați licența Microsoft 365 Personal. 

Putem face clic pe text și poziționați-l la locul potrivit pentru a coborî apoi marginile și a o ajusta de la margini trăgând în locul dorit, astfel încât să arate bine cu imaginea.

Cum puteți face ca imaginile pe care le puneți ulterior să se ajusteze automat la dimensiune?

De fapt, această platformă este cea care se ocupă de ajustarea dimensiunii imaginilor și singura modalitate de a atribui o anumită valoare este dezactivarea opțiunii 'Blocare raport aspect'. De asemenea, pentru a putea adăuga dimensiunea dorită și apăsați 'butonul F4' astfel încât celălalt sunt convertite automat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here