Cum să adăugați o adresă URL YouTube la poveștile Instagram? - Glisati in sus

Poveștile Instagram sunt foarte esențiale în zilele noastre, prin urmare, vedem că au fost încorporate anumite îmbunătățiri și funcții care facilitează utilizarea acestora de către utilizatori. O noutate recentă și ceea ce a fost foarte util este plasarea de link-uri care redirecționează oamenii către diferite site-uri web printr-un URL, care este plasat fixând autocolante chiar acolo.

În acest fel, vă vom învăța ce trebuie să faceți pentru a adăuga orice link, în special linkuri YouTube, la poveștile dvs. Asta pentru a-ți putea promova canalul (dacă ai unul) sau pur și simplu de fapt oferiți-le urmăritorilor dvs. mai multe informații referitor la conținutul pe care îl postați.

Index()
 1. Ce avantaje sunt prezentate atunci când utilizați „Swipe Up” în poveștile tale Instagram?
 2. Care sunt pașii pentru a pune un link YouTube într-o poveste Instagram?
 3. De ce pictograma linkului nu apare în aplicația Instagram??
  1. îți lipsesc adepții
  2. Ți-au blocat contul pentru utilizare greșită
 4. Care este problema când conectați un videoclip YouTube în poveștile dvs?
 5. Este posibil să adăugați cu ușurință linkuri YouTube la postările dvs. de pe Instagram?

Ce avantaje sunt prezentate atunci când utilizați „Swipe Up” în poveștile tale Instagram?

De fapt, utilizarea Swipe Up este de mare ajutor pentru majoritatea conturilor care îl aplică. De aceea astăzi este posibil să vezi că sunt din ce în ce mai multe conturi care te invită să aluneci în sus. În acest sens, vă vom spune care sunt unele dintre beneficii care fac această funcție folosită mult.

Pe de o parte, dacă gestionați un cont al unei organizații care este dedicată vânzării de produse sau servicii, va fi foarte util să aplicați această funcție, deoarece veți putea atrage trafic în contul dvs. sau chiar redirecționați-le către un site web sau blog Ce vrei să promovezi prin acest mijloc?.

De asemenea, servește la păstrarea și acordarea de privilegii mai mari utilizatorilor mărcii dvs., invitându-i să urmeze cursuri, astfel încât să poată accesa material exclusiv și nou, printre alții

La rândul său, îl poți folosi pentru a atrage potențiali clienți potențiali și a-i face membri ai comunității tale.

Pe lângă aceasta, poți profita de realizarea unor studii asupra publicului tău, adică prin intermediul unor sondaje poți obține informații valoroase de la ei. Chiar și această funcție facilitează comunicarea și interacțiunea a mărcii cu utilizatorii săi prin WhatsApp sau Telegram, de exemplu, printre multe alte beneficii care se obțin cu acesta.

Care sunt pașii pentru a pune un link YouTube într-o poveste Instagram?

 1. A începe, deschide-ți contul de instagram pe mobil și accesați secțiunea pentru a posta o poveste (în colțul din stânga sus sau glisând ecranul de la stânga la dreapta).
 2. Faceți o fotografie, înregistrați un videoclip sau găsiți o imagine de postat (puteți doar să puneți text și să utilizați autocolantul).
 3. Odată ce acest lucru este făcut, trebuie să oferiți faceți clic pe pictograma autocolante și derulați puțin în jos până când găsiți unul care spune „link”.
 4. Când apăsați autocolantul menționat, veți primi un spațiu pentru a introduce linkul pentru a partaja acolo.
 5. Când o pui singur trebuie să apăsați pe salvare și gata, tot ce trebuie să faci este să plasezi asta în cel mai potrivit loc din spațiul Storie și să-l încarci în contul tău.

De ce pictograma linkului nu apare în aplicația Instagram??

În unele cazuri, se întâmplă ca Stickerul să nu plaseze linkul care este folosit pentru a distribui în poveștile Instagram. Această problemă apare de obicei deoarece nu aveți aplicația actualizată sau nu ați șters memoria cache. Totuși, se poate datora și celor două aspecte pe care le vom aminti mai jos.

îți lipsesc adepții

Mulți utilizatori de Instagram nu văd opțiunea de a încărca link-uri către poveștile lor, deoarece nu au un număr fix de urmăritori care este setat. trebuie au cel puțin zece mii de urmăritori să apară conturile acestei alternative, altfel nu o veți putea folosi.

Ți-au blocat contul pentru utilizare greșită

Cu toate acestea, se întâmplă în anumite situații, ca fără să-ți dai seama, să fi folosit greșit aplicația și algoritmii Instagram să o fi detectat. În consecință, te blochează și interzice utilizarea normală a platformei. De exemplu, s-ar fi putut întâmpla că ați încărcat materiale nepotrivite, pentru comentarii împotriva reglementărilor Instagram, printre altele

Care este problema când conectați un videoclip YouTube în poveștile dvs?

Când plasați un link YouTube pentru poveștile dvs., există unele inconveniente comune care pot apărea dacă nu luați suficiente măsuri de precauție în acest scop. Principalul este că nu aveți un magazin virtual pe Facebook stabilit (pagina fanilor sau un cont de utilizator normal), deoarece neavând acest lucru nu va fi preluat de Instagram.

Pe de altă parte, dacă nu ai o audiență care să depășească zece mii de urmăritori, nici acest lucru nu va fi posibil. Așa că încearcă să găsești unul mai întâi număr suficient de urmăritori ca sa nu vi se intample asta si sa puteti activa linkurile din povesti.

Cu toate acestea, o alternativă viabilă la acest tip de problemă este că puteți plasa linkul site-ului YouTube în biografia dvs. și puteți spune publicului să vă deschidă profilul și de acolo dacă pot merge să vadă materialul de a spus rețeaua de socializare. Știm că poate fi un lucru foarte obositor de făcut, dar este cea mai bună opțiune pe care o poți folosi dacă nu ai suficiente cerințe pentru a o face din povești.

Este posibil să adăugați cu ușurință linkuri YouTube la postările dvs. de pe Instagram?

Acum, dacă doriți să distribuiți o nouă postare și să introduceți un link YouTube chiar acolo, trebuie să știți că NU este posibil să faceți acest lucru atât de ușor. Până acum, Instagram nu permite utilizatorilor să încarce o postare cu un link încorporat în ea, ceea ce a devenit un defect și un dezavantaj pentru multe conturi.

De asemenea, nu este util să îl plasați în descrierea postării, deoarece în publicație nu veți putea face clic pentru a intra în pagina pe care doriți să o viziteze. Deci, dacă faci asta, atunci cel mai bine este să faci și tu pune-l în biografia profilului tău, deoarece acolo va apărea ca un link indexat și utilizatorii îl vor accesa fără nicio problemă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here