Cum să adaugi un GIF atunci când răspunzi în poveștile tale Instagram?

Gif-urile sunt adăugate la poveștile Instagram atunci când inserați un autocolant. Pentru a utiliza în interacțiunea de răspuns este necesar să împărtășim mai întâi o întrebare, trebuie doar să adăugați un fișier media pentru a activa instrumentele de editare.

Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe Autocolante și să alegeți stickerul "Întrebări", scrieți-l pe cel dorit și apoi puteți utiliza opțiunea "Partajați răspunsuri" în această secțiune puteți adăuga Gif-urile, ai la dispozitie sa alegi Gif-ul dorit, poti chiar sa folosesti o inima alba pe Instagram sau alt obiect disponibil.

Instagram oferă utilizatorilor săi o bară de căutare pentru Gif-uri în care puteți alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine răspunsului tău. Puteți chiar să vă creați propriile GIF-uri pe Instagram dacă doriți. Desigur, există o mulțime de gif-uri animate care răspund majorității nevoilor publicului.

Index()
 1. Cum distribuiți o întrebare în poveștile Instagram?
  1. de pe Android
  2. cu iOS-ul tău
 2. Cum distribuiți un răspuns ca poveste pe Instagram?
  1. Pentru a pune răspuns video
  2. Pentru a scrie răspunsul
 3. Unde este opțiunea de a adăuga un GIF la o poveste?
 4. Cum postezi mai multe răspunsuri la aceeași poveste de pe Instagram??

Cum distribuiți o întrebare în poveștile Instagram?

A pune întrebări în poveștile de pe Instagram îți va permite să fii în comunicare constantă cu urmăritorii tăi, pe lângă faptul că este o modalitate foarte distractivă de a păstra o bună interacțiune cu fiecare dintre ei, partajarea întrebărilor de pe dispozitivul mobil este foarte simplă.

de pe Android

Creați o întrebare în povestea Instagram, De pe un dispozitiv Android este foarte ușor, pentru asta trebuie doar să intri în contul tău de Instagram și să urmezi următorii pași:

 1. Odată intrat în cont, trebuie să selectezi pictograma poveștii tale care se află în colțul din stânga sus.
 2. Apoi trebuie să faci o fotografie sau un videoclip sau, dacă preferi, alege una din galeria dispozitivului tău.
 3. Când ai deja selectat imaginea sau videoclipul, trebuie să atingi pictograma feței mici care se află în partea de sus a ecranului.
 4. Se vor deschide toate autocolantele pe care le aveți la dispoziție, trebuie să îl selectați pe cel care spune „Întrebări”.
 5. Apoi se afișează o mică fereastră pop-up care spune „Pune-mi o întrebare”, chiar aici trebuie să introduci întrebarea dorită.
 6. După ce ați formulat întrebarea, apăsați pe „Terminat”. Dacă doriți, puteți schimba fundalul ferestrei cu întrebări și întrebarea va fi activată în povestea dvs. Instagram.

cu iOS-ul tău

Pentru a face acest lucru cu un iOS, trebuie doar să:

 1. Introduceți contul dvs. de Instagram și faceți clic pe „Povestea dvs.”, acesta se află în stânga sus a ecranului.
 2. Faceți o fotografie cu camera dispozitivului dvs. sau selectați o imagine din galeria dvs.
 3. Odată ce ați selectat imaginea, apăsați pictograma Autocolant găsită în bara de pictograme.
 4. Pe ecran veți vedea toate autocolantele disponibile, selectați "Întrebări".
 5. Odată selectat autocolantul, se va deschide o mică fereastră pop-up, chiar aici trebuie să vă adresați întrebarea.
 6. Când întrebarea este pusă, apăsați pe „Terminat” și întrebarea va fi activată în povestea dvs. Instagram.

Cum distribuiți un răspuns ca poveste pe Instagram?

Odată ce întrebarea ta este publicată, vei putea interacționa cu urmăritorii tăi în poveștile Instagram, prin întrebare, există două moduri prin care puteți obține răspuns, poate fi direct sau poate fi și printr-un răspuns video.

Pentru a pune răspuns video

Pentru a răspunde la o poveste Instagram cu un răspuns video, trebuie doar să faceți selectați pictograma camerei care se află chiar lângă căsuța în care trebuie să scrieți răspunsul.

Selectând-o, aveți opțiunea de a trimite o fotografie sau de a înregistra un videoclip ca răspuns, trebuie doar să o faceți țineți apăsat butonul camerei pentru a începe înregistrarea videoclipului, când ați terminat înregistrarea videoclipului, îl puteți modifica după cum doriți și apoi treceți la trimiterea videoclipului ca răspuns.

Pentru a scrie răspunsul

De asemenea, puteți răspunde într-un mod simplu, trebuie doar să selectați opțiunea de a răspunde la întrebarea activă din povestea Instagram. Sigur ca poti adăugați autocolantul dorit și gata, treceți la trimiterea răspunsului dvs.

Unde este opțiunea de a adăuga un GIF la o poveste?

Instagram vă permite, de asemenea, să adăugați la dvs GIF povestiri amuzante, Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă conectați la contul dvs. și să selectați pictograma plus (+) și să începeți să creați povestea pe care doriți să o încărcați, amintiți-vă că vă puteți face propria fotografie sau o puteți selecta în galeria dispozitivului dvs.

După ce ați selectat imaginea sau videoclipul pe care doriți să îl încărcați, trebuie să faceți clic pe fața care se află în partea de sus a ecranului, în fereastra care se va deschide apăsați pe cea pe care scrie „GIF”.

Se va deschide automat un meniu cu toate GIF-urile pe care le aveți disponibile pentru a le adăuga la povestea dvs., dacă doriți unul în special, îl puteți căuta la prin bara de căutare situat în partea de sus a ferestrei, când găsești GIF-ul indicat trebuie doar să-l selectezi și gata, îți poți publica povestea.

Cum postezi mai multe răspunsuri la aceeași poveste pe Instagram??

O persoană poate răspunde la întrebări dintr-o poveste de pe Instagram și titlul postării veți avea opțiunea de a vizualiza toate răspunsurile. Desigur, le puteți șterge și pe cele dorite. Pentru a posta mai multe răspunsuri în aceeași poveste, tot ce trebuie să faceți este:

 1. Introduceți povestea și faceți clic pe „Văzut de”.
 2. Apoi apăsați pe „Vedeți toate răspunsurile”.
 3. faceți o captură de ecran.
 4. Modificați captura astfel încât să se vadă doar răspunsurile.
 5. Postează imaginea cu mai multe răspunsuri la povestea ta de pe Instagram și ești gata.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here