Cum să adăugați subtitrări la poveștile Instagram - automat și manual

Aflați cum să utilizați una dintre cele mai recente funcții pe care Instagram le oferă utilizatorilor săi. Acesta este format din tine adăugați subtitrări la poveștile dvs de pe aceeași platformă, într-un mod foarte simplu și practic, făcând aplicația mult mai atractivă. Ne vom ocupa să vă oferim cele mai importante informații despre acesta, astfel încât să puteți învăța și să o faceți ca un expert printr-o explicație simplă.

Index()
 1. Cum să puneți automat subtitrări în poveștile Instagram?
 2. Care este modalitatea de a pune subtitrări automate în videoclipurile Instagram?
 3. Cum să puneți legendele pe Instagram Reels?
 4. În ce limbi sunt disponibile subtitrările Instagram??
 5. Cum să adăugați subtitrări la Instagram folosind alte aplicații?
  1. Subtitrare insta
  2. Rubrica

  Cum să puneți automat subtitrări în poveștile Instagram?

  De fapt, acesta este un proces extrem de simplu care permite utilizatorilor să aibă subtitrări în poveștile lor fără a fi nevoie să depună mult efort. Fiind automată, este platforma în sine însărcinat cu producerea textului și adaugă-l acolo, totuși, pot exista câțiva factori care funcționează împotriva ta și fac generarea acestora un pic enervantă sau care pot fi întrerupte în poveste.

  Prin urmare, înainte de a începe să înregistrați povestea, trebuie să fiți foarte conștienți de faptul că microfonul pe care îl utilizați sună bine, că nu există prea mult zgomot în jurul vostru, astfel încât platforma să vă înțeleagă clar audio, pe lângă verificarea faptului că aveți voce. tare și suficient pentru a fi auzit sau identificat pe mobil fără probleme. in orice caz, urmați instrucțiunile de mai jos astfel încât să o puteți face pe telefonul mobil:

  • Intră în contul tău de Instagram și accesează secțiunea povești (glisează de la stânga la dreapta)
  • Creați materialul, videoclipul sau audio pe care urmează să îl publicați
  • Cand esti gata, faceți clic pe butonul autocolante și selectați-l pe cel pentru a adăuga subtitrări (subtitrări)
  • După aceea, vor începe să ruleze în videoclipul înregistrat
  • Faceți modificările necesare pe care îl consideri, termini făcând clic pe accept și gata, vei încărca o poveste subtitrată

  Care este modalitatea de a pune subtitrări automate în videoclipurile Instagram?

  Procesul de îndeplinire a acestei funcții este, de asemenea, oarecum simplu de aplicat. Începeți mai întâi prin a deschide aplicația pe telefonul mobil și accesați profilul dvs., fiind acolo accesați setările sau configurațiile, apoi localizați secțiunea cont. În cadrul acesteia, trebuie caută secțiunea de subtitrări iar cand intri o sa vezi ca este dezactivat, asa ca trebuie sa dai click pe butonul care apare acolo pentru a putea fi activate.

  Când încarci un videoclip (fie IGTV, normal sau Reels) în contul tău de Instagram, trebuie să fii conștient, deoarece în partea în care este plasată descrierea, coperta și alte informații ale videoclipului, dacă glisezi în sus, va apărea un mesaj . punctul în care apare opțiunea „Setări avansate”. Faceți clic pe el și vă va duce la o secțiune în care puteți vezi daca subtitrarile sunt activate sau nu, deci ar trebui să-l activați doar dacă este necesar, altfel lăsați-l așa cum a fost și publicați videoclipul.

  Cum să puneți legendele pe Instagram Reels?

  În schimb, pentru a aloca subtitrări la Instagram Reels, aici metodologia de configurare se schimbă puțin mai mult. Uneori este puțin plictisitor, dar este ceva care cu siguranță îți va fi de folos. Pentru a începe, deschideți contul de Instagram și accesați face un astfel de video, după aceasta, când îl aveți gata, faceți clic pe următorul.

  Când avansați, va apărea că poate edita Reel. Deci, trebuie să scrieți textul normal ca și cum ar fi pentru orice poveste și chiar acolo alegeți intervalul de cât de lung vrei să fie textul. Pe lângă asta, poți face ca puțin mai târziu în videoclip să fie și un număr mai mare de descrieri și astfel să repete procesul până le ai în întregul Reel sau în secțiunile pe care le consideri cele mai importante.

  În ce limbi sunt disponibile subtitrările Instagram??

  Există puține limbi în care poți implementa aceste subtitrări, dar ele sunt păstrate în același mod pentru toate opțiunile (fie video, poveste sau film). Cu toate acestea, platforma permite 16 limbi cele pe care le puteți folosi, care se bazează pe cele mai comune sau vorbite limbi la nivel global, vom menționa pe scurt câteva dintre ele:

  • Engleză
  • limba franceza
  • Spaniolă
  • limba germana
  • arab
  • Rusă
  • coreeană
  • olandeză

  Cum să adăugați subtitrări la Instagram folosind alte aplicații?

  O altă alternativă pe care le au utilizatorii Instagram este aceea că pot folosi alte aplicații care vă fac mai ușor să efectuați editarea mai rapid și mai ușor. În acest sens, vă vom spune cum o puteți face folosind diferite aplicații precum InstaCaption, Rubric, Inshot, CapCut și multe altele. Prin urmare, munca ta va fi mai usoara si o vei face acasa fara a fi nevoie de ajutor.

  Subtitrare insta

  Aceasta este o aplicație foarte simplu de utilizat, pe lângă faptul că nu ocupă mult spațiu pe dispozitive. Îl puteți descărca din Play Store sau App Store pe mobil și începe utilizați după efectuarea unei simple înregistrare cu o rețea socială sau un cont Google.

  Când te-ai înregistrat deja pe platformă, trebuie doar să intri și te va întâmpina cu un scurt tur al principalelor sale funcții și al modului de implementare a subtitrarilor, ceea ce ne interesează cel mai mult să învățăm. La fel, ceea ce trebuie să faci este să încarci videoclipul și în partea de editare există un buton care îți spune să adăugați subtitrări, el se încarcă și gata, acum poți să încarci videoclipul și să-l distribui pe Instagram.

  Rubrica

  Într-un mod foarte asemănător cu cea anterioară, rubricul permite și utilizatorilor săi să adauge subtitrări la videoclipuri într-un mod foarte simplu, doar prin descărcarea acestuia și intrând într-un cont vei putea încărca videoclipul dorit, apoi vei adăuga opțiunea de apariție a subtitrarilor, le poți plasa oriunde vrei Și gata, în sfârșit descarci videoclipul ca să-l poți distribui atât pe Instagram, cât și pe orice altă rețea sau platformă de socializare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here