Cum să adaugi, să elimin sau să editez o poveste evidențiată pe Facebook-ul meu

Așa cum era de așteptat în rețelele de socializare, în fiecare zi cresc posibilitățile de recreere sau divertisment pentru utilizatorii care le folosesc la nivel mondial. Și Facebook este unul dintre ele, chiar nu poți fi lăsat în urmă. De aceea este necesar să înțelegeți pe deplin platforma dvs. și cum știți cum să adăugați, să ștergeți sau să editați o poveste evidențiată.

Cum să adaugi, să șterg sau să editez o poveste recomandată pe Facebook
Vezi acest videoclip pe YouTube

Nu poți uita că opțiunea de poveste prezentată va avea o apariție inițială, iar apoi trebuie să dispară din profilul tău până în momentul în care o ștergi. Cel mai bun lucru este că, dacă vrei să știi numărul aproximativ al tuturor persoanelor care urmăresc publicațiile tale și știi cine ți-a văzut poveștile, poți să o faci.

Toate în favoarea generării unui confort mai mare și a cât mai puțin posibilă rutină la utilizatori. Puteți încărca aceste așa-numite povești recomandate de pe computer sau de pe mobil și în el puteți împărtășește cu urmăritorii tăi, fotografii, videoclipuri, pune versurile cântecului și multe alte informații; reține că după 24 de ore de la publicare este șters dacă nu o faci direct.

Pentru a accesa așa-numitele povești de Facebook, atunci când ești în contul tău, vei vedea o linie orizontală cu un anumit număr de fotografii sub formă de cercuri. Situat în partea de sus, doar apăsând unul dintre cercuri, poți vizualiza istoricul utilizatorului respectiv, sau pur și simplu eliminați-le în cazul în care nu doriți să le mai vedeți.

Index()
  1. Pași pentru a adăuga o poveste recomandată pe Facebook
  2. Pași pentru a șterge sau edita o poveste prezentată pe Facebook

Pași pentru a adăuga o poveste recomandată pe Facebook

Toți pașii pentru a adăuga sau șterge povești de pe Facebook sunt într-adevăr foarte ușor de executat de către orice utilizator, în cazul în care vrei să adaugi o poveste recomandată, trebuie doar să urmezi următorii pași.

Introduceți dispozitivul dvs. mobil și trebuie să căutați direct secțiunea numită știri, unde fiind localizat acolo, trebuie să o faceți dați clic pe fotografia dvs. de profil.

Fotografia de profil se află în partea din stânga sus a ecranului, apoi trebuie să derulați în jos pentru a găsi expresia Povestiri recomandate și imediat continuați să selectați cuvântul adăugare. Și după aceasta, trebuie să selectați toate fișierele de partajat și apoi să faceți clic pe următoarea opțiune.

Apoi treceți la adăugați un titlu conform publicației, și ajustați audiența selectând pictograma setări. Și apăsați gata pentru a finaliza acest prim proces; cum poți observa este ceva simplu de făcut și astfel te bucuri la maximum de fiecare dintre actualizările rețelei tale de socializare.

Pași pentru a șterge sau edita o poveste prezentată pe Facebook

Apoi ni se prezintă o altă opțiune, care corespunde cu editarea sau ștergerea poveștilor tale prezentate, pentru aceasta trebuie să intri și în ecranul de pornire al contului tău de Facebook. atunci trebuie localizați așa-numita secțiune de știri, unde trebuie să atingeți fotografia de profil situată în stânga sus.

În secțiunea de știri, veți fi la câțiva pași să ștergeți sau să editați povestea dvs. prezentată pe Facebook, trebuie să derulați întotdeauna în jos până când găsiți expresia Povestiri recomandate. Și trebuie doar să vedeți povestea pe care doriți să o ștergeți și să continuați să o mențineți apăsată.

Imediat trebuie să selectați opțiunile ștergeți povestea prezentată sau, în acest caz, editați povestea prezentată.

Dacă selectați opțiunea de editare, sistemul vă va oferi opțiunea adăugați-i mai multe fotografii sau videoclipuri și astfel nu vei pierde niciun detaliu. În cazul în care selectați ștergere, nu ar trebui să vă faceți griji în cazul în care doriți să recuperați informațiile respective.

Înainte de a șterge, trebuie să verificați în panoul de opțiuni oferit de sistem că apare opțiunea care spune salvare fotografie, iar când îl apeși vei vedea că fișierul tău trebuie să fie salvat în galeria foto pe care o are dispozitivul tău mobil. Așa că îl poți folosi pentru o altă ocazie importantă sau când vrei să-ți amintești ceva trăit.

Este de remarcat faptul că după ce au trecut 24 de ore în care ați publicat informații în povestea dvs. evidențiată, va fi eliminat. Dar acestea trebuie salvate imediat, iar în cazul extrem asta vă va permite să republicați fotografia dorită fără niciun inconvenient și o puteți face de câte ori doriți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here