Cum să adaugi, să schimbi sau să șterg o adresă salvată în Uber Eats - M-am înșelat!

Nu este deloc un secret că acele companii care s-au născut din nevoia de servicii de transport sigure, rapide și accesibile se diversifică. Aceasta pentru a acoperi mai multe zone, care nu sunt asistate de actuala pandemie care afectează umanitatea. Si in acest sens vom vorbi despre o firma care ne ofera diferite servicii. Și apoi îți vom arăta cum să adăugați, să schimbați sau să ștergeți o adresă salvată pe Uber Eats.

Cum să adaugi, să schimbi sau să șterg o adresă salvată pe Uber Eats - Am greșit!
Vezi acest videoclip pe YouTube

Pentru cei care nu știu ce este Uber Eats și cum funcționează, vă putem spune că este o modalitate nouă în care se desfășoară livrarea la domiciliu a alimentelor gata preparate. In lumea frenetica in care traim si cu atat mai mult cu frica de a iesi de frica de contagiune, este o optiune excelenta atat pentru utilizatori, cat si pentru restaurante.

desigur pentru putând vinde prin Uber Eats Mai întâi trebuie să îndepliniți anumite cerințe. Dar cel mai important lucru despre Uber este că puteți gestiona totul din aplicație, indiferent dacă sunteți utilizator sau parte a rețelei sale de livrare. După cum vedem, Uber Eats devine o nouă alternativă pentru a putea mânca mâncarea noastră preferată.

Index()
  1. Cum să ștergeți sau să schimbați o adresă salvată pe Uber Eats
  2. Cum să adăugați o adresă pe Uber Eats

Cum să ștergeți sau să schimbați o adresă salvată pe Uber Eats

Uber Eats își adaptează platforma astfel încât tu, ca utilizator, să nu ai probleme când folosești aplicația și prin urmare poți avea opțiuni perfect modificabile. Și una dintre ele ne permite adăugați, modificați sau ștergeți o adresă pe care ați salvat-o deja. Și asta desigur în cazul în care ați făcut o greșeală și doriți să corectați această greșeală.

Credeți sau nu, aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care utilizatorii le fac adesea atunci când timpul să introduceți adresa Unde trebuie facuta livrarea?. Prin urmare, nu ar trebui să fii nervos sau să-ți complici viața, dacă ți s-a întâmplat asta. Trebuie doar să urmați pașii simpli pe care îi vom indica mai jos pentru a rezolva această problemă.

Deci, în cazurile în care doriți să schimbați adresa de livrare a alimentelor, trebuie să faceți următoarele. În primul rând trebuie să intri în aplicația Uber Eats și odată ce te afli în ea trebuie să te uiți în partea de sus pentru opțiunea Adresă. Iar următorul pas este să mergi la secțiunea de detalii livrare.

Aici vei avea opțiunea de a scrie noua adresă de livrare a alimentelor tale fără erori, odată ce ai introdus toate datele trebuie să apeși pe opțiunea Accept. Prin urmare noua adresă a fost adăugată si vei putea primi comanda ta la ora convenita.

Cum să adăugați o adresă pe Uber Eats

În cazul dorinţei adăugați o nouă adresă de livrare a comenzilor tale, trebuie desigur sa intri in aplicatie si de acolo trebuie sa intri in sectiunea Conturi. În această nouă fereastră trebuie să selectați Setări și în ea veți localiza și alege opțiunea Locații salvate. Și apoi trebuie să faceți clic pe pictograma sub forma unei case.

acum vei putea introduceți detaliile adresei in care se afla resedinta ta si iti poti primi comanda fara nici o problema. Dar ar trebui să încercați să puneți o adresă precisă pentru ca livratorul să nu aibă probleme în a vă localiza casa.

Cel mai important lucru pe care Uber Eats îl oferă clientului său este că îți oferă instrumentele necesare pentru ca tu să știi când va ajunge comanda dvs. La fel ca si conditiile si livratorul care se va ocupa de livrarea comenzii tale.

Amintiți-vă că, în calitate de utilizatori, aveți multe opțiuni utile din aplicație, dar dacă doriți, puteți face parte din echipa lor ca livrător și puteți lucra la Uber Eats. Și astfel ajungem în acest fel la finalul acestui articol pe care vă învăț într-un mod simplu ca puteți adăuga, șterge sau modifica o adresă salvată în Uber Eats.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here