Cum să atașați fotografii și fișiere în e-mailurile Outlook - Ușor și rapid

Utilitatea care este dată e-mailului astăzi este semnificativă. Platforme ca Gmail, Outlook și Yahoo sunt lideri în acest domeniu, ajutând la trimiterea și primirea instantanee de informații între utilizatori care sunt separați fizic, dar aproape apropiați.

Cum să atașați fotografii și fișiere în e-mailurile Outlook - rapid și ușor
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()

Ce tipuri de fișiere pot fi atașate unui e-mail?

Outlook a câștigat popularitate în ultimii 20 de ani, cunoscut anterior sub numele de Hotmail, permite atașarea fotografiilor, videoclipurilor, documentelor și chiar fișierelor comprimate. Un alt avantaj pe care îl are este că același e-mail poate fi trimis unui număr mare de utilizatori, deci informațiile sunt trimise în siguranță și rapid.

Fotografii și videoclipuri

Aceste tipuri de fișiere sunt foarte frecvent trimise în e-mailuri, deoarece facilitează încărcarea mai multor în același e-mail, pe lângă faptul că sunt stocate pe web. Este o opțiune excelentă dacă doriți să aveți o copie de rezervă a imaginilor sau fotografiilor pentru utilizare ulterioară.

documente

În e-mail este posibil să încărcați documente de tot felul, de exemplu fișiere în formate Word, Pdf, Power Point, Dwg, precum și multe altele. Adică se partajează joburi, cataloage, prezentări, planuri, desene.

fișiere comprimate

Când este necesară trimiterea unei sume mai mari decât limita expusă, fișierele pot fi comprimate în format zip sau rar. Aceste fișiere pot fi comprimate fie prin descărcarea uneia dintre aceste aplicații, fie și online, se obțin pagini web care servesc perfect la căutare micșorați dimensiunea unui fișier.

Care este limita de greutate a atașamentelor în Outlook?

La același e-mail pot fi atașate mai multe fișiere, totuși, trebuie luat în considerare pentru a nu trece 20 megaocteți pe e-mail. În cazul în care fișierele depășesc această limită, ar fi necesar să le comprimați sau să utilizați un „cloud” precum OneDrive.

Pași pentru atașarea unui fișier într-un e-mail Outlook.

Această aplicație poate fi destul de rapidă și eficientă atunci când o folosești, deoarece cu cunoștințe de bază despre computere poate fi manipulată destul de bine. Mai mult, oferă o terminologie simplă care oferă soluții atunci când se dorește trimiterea unui fișier.

pe mobil

Primul lucru de verificat este să fi descărcat gratuit aplicația Outlook pe dispozitive Android sau IOS, din magazinele lor virtuale respective.
Pașii de urmat sunt:
-Autentificare
-Faceți clic pe butonul 'compune'
-În noua fereastră de e-mail care se deschide, faceți clic pe butonul sub forma unui clip de frunză, numit 'atașați'
-Selectați fișierele din documentele telefonului.
-Și asta este tot, toate fișierele selectate vor fi încărcate pe e-mail.

de pe un PC

Din motorul de căutare ales ca principal pentru a naviga pe web, se caută pagina Outlook. Pașii sunt similari cu cel anterior:
-Autentificare
-Alegeți noua opțiune de e-mail sau de redactare.
-Faceți clic pe pictograma unui clip sau atașați.
-Se deschide o fereastră cu fișierele computerului, fișierele de atașat sunt căutate în folder.
-Sunt selectate și opțiunea „deschidere” este apăsată.
-Gata, fișierele au fost atașate cu succes.


Cum să eliminați atașamentele dintr-un e-mail trimis?

Dacă pentru o greșeală doriți să ștergeți atașamentele unui e-mail care a fost deja trimis, acesta nu este momentul să vă pierdeți liniștea, deoarece acest lucru este posibil.

Ca prim pas în introducerea e-mailului căruia doriți să aplicați această acțiune, odată localizat și în interior, trebuie să selectați săgeata de lângă numele fișierului.
Se va deschide o fereastră în care va apărea opțiunea 'elimina atasamentul'. În cazul în care este vorba de mai multe fișiere și dacă sunteți pe computer, puteți utiliza tasta 'shift' de pe tastatură pentru a selecta de la primul până la ultimul fișier atașat.

Ca ultim pas, alegeți opțiunea „elimină atașamentele” și gata, eroarea a fost rezolvată. cum vedeți totul poate fi reparat la un clic distanță.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here