Cum să atașezi fișiere la un e-mail gmail mic și mare?

Atașarea fișierelor în Gmail urmează un proces destul de simplu, primul lucru pe care ar trebui să-l încercați este deschide aplicația pe dispozitivul tău, în al doilea rând, accesați pictograma 'creion' sau 'compune', odată acolo, selectați pictograma de clic sau 'atașați' > atașați un fișier și continuați să alegeți fișierul pe care doriți să îl atașați.

Acum, dacă urmează să trimiteți fișiere cu o greutate mai mare de 25 mb, procesul este oarecum diferit. Ceea ce ar trebui să faci este creați un fișier în Google Drive cu informațiile pe care doriți să le trimiteți și salvați unitatea, apoi, continuați să selectați opțiunea „inserați din unitate” și așteptați finalizarea încărcării fișierului.

Index()
 1. De ce aveți nevoie pe dispozitivul dvs. mobil pentru a putea trimite fișiere la un e-mail Gmail?
 2. Cum adăugați fișiere la un e-mail Gmail de pe telefonul mobil?
  1. Dacă aveți un telefon Android
  2. În cazul în care aveți un iPhone
 3. Cum puteți atașa fișiere mari la un e-mail Gmail de pe mobil?
 4. De ce Gmail nu vă permite să atașați fișiere la un e-mail de pe mobil??

De ce aveți nevoie pe dispozitivul dvs. mobil pentru a putea trimite fișiere la un e-mail Gmail?

Cea mai importantă cerință pentru a atașa fișiere la Gmail este să ai aplicația Gmail actualizată pe dispozitivul tău mobil, având aceasta, încercați să fi creat anterior un e-mail personal, apoi verificați dacă fișierele pe care doriți să le trimiteți au fost descărcate corect pe mobil și nu au erori.

Cum adăugați fișiere la un e-mail Gmail de pe telefonul mobil?

Adăugarea fișierelor într-un e-mail Gmail urmează un proces destul de simplu, similar cu ceea ce se face din versiunea desktop, trebuie doar să urmați acești pași:

 • Deschideți aplicația Gmail pe dispozitivul dvs., acolo, faceți clic pe butonul '+', situat în colțul din dreapta jos al ecranului mobil.

 • Acum, continuați să adăugați contul Gmail la care doriți să trimiteți e-mailul împreună cu atașamentul în cauză.
 • Apoi, selectați pictograma agrafă situată în partea de sus a ecranului dispozitivului și selectați „atașați fișierul” dacă este un fișier mic sau „inserați din unitate” dacă este un fișier mai mare.
 • Ulterior, selectați tipul de fișier pe care doriți să îl atașați (videoclipuri, imagini, audio și documente).
 • Pentru a finaliza, faceți clic pe pictograma triunghiului din dreapta sau pe butonul 'trimite'.

Dacă aveți un telefon Android

 • Pe telefonul Android, deschideți aplicația Gmail.
 • Apăsați butonul '+', în meniul derulant selectați pictograma 'creion' sau 'compune'.
 • Faceți clic pe pictograma clip sau pe 'atașați'.
 • Faceți clic pe opțiunea de „atașare un fișier” sau „inserare de pe unitate”, în funcție de locul în care urmează să trimiteți fișierul.
 • Selectați fișierul pe care urmează să-l trimiteți.

În cazul în care aveți un iPhone

 • 1- Deschideți aplicația Gmail pe iPhone.
 • 2- Faceți clic pe pictograma creion sau pe „compune”, apoi selectați pictograma agrafă sau „atașați”.
 • 3- Selectați fișierul pe care doriți să îl încărcați.

Cum puteți atașa fișiere mari la un e-mail Gmail de pe mobil?

Ca atasament este imposibil sa trimiti in Gmail un fisier care depaseste 25 MB, insa, prin clientul de email daca poti trimite fisiere de diverse formate si cu o greutate mai mare, tot ce trebuie sa faci este utilizați o soluție de stocare în cloud.

La fel ca și în cazul Google Drive pentru a trimite fișierul ca link. Urmând acest link, în cadrul unui mesaj de e-mail, utilizatorul va putea descărcați folderul cu fișierul de pe computer fără nicio problemă.

Pentru a trimite un e-mail cu a Atașament mai mare de 25 MB, De pe dispozitivul nostru mobil sau tableta cu sistem de operare Android, procesul de urmat este:

 • Deschideți aplicația pe telefonul mobil și conectați-vă cu contul Gmail
 • Faceți clic pe opțiunea „compune”.
 • Selectați pictograma agrafă pentru a atașa fișierul.
 • Faceți clic pe opțiunea „inserați din Google Drive”.
 • Selectați fișierul Drive pe care doriți să-l trimiteți.
 • Faceți clic pe opțiunea „selectați” și apoi pe „trimiteți”.

Procesul de urmat în cazul în care aveți un dispozitiv marca Apple (iPhone sau iPad) este similar cu cel pe care vi l-am explicat, trebuie doar să faceți următoarele:

 • Pe dispozitivul iPhone sau iPad, deschideți aplicația Gmail.
 • Selectați butonul cu opțiunea „compune” situat în partea dreaptă jos a ecranului.
 • Faceți clic pe agrafă sau pe pictograma „Atașați fișiere” aflată în partea de sus a ecranului.
 • În galeria pop-up, derulați în partea de jos pentru a vă accesa fișierele Google Drive, Faceți clic pe linkul „vezi tot” și alegem fișierul pe care urmează să-l trimitem (trebuie încărcat în prealabil pe Google Drive), acum apăsăm 'trimite'.

De ce Gmail nu vă permite să atașați fișiere la un e-mail de pe mobil??

Dacă Gmail nu vă permite să atașați fișiere de pe telefonul mobil, aceasta poate fi din cauza unei erori a dispozitivului dvs. mobil în primul rând sau în orice caz, lipsa conexiunii la internet așa că vă va fi imposibil să atașați fișiere, totuși, deși aceste probleme sunt cele mai frecvente, există și altele:

Dacă aveți această problemă, este primul lucru pe care ar trebui să-l încercați este să actualizați browserul pe care îl utilizați pentru a accesa Gmail, pentru că uneori prezintă probleme dacă nu avem cea mai recentă versiune.

În cazul în care îl aveți deja actualizat, aveți opțiunea de a șterge memoria cache (în unele cazuri acest lucru rezolvă problemele) Dacă tot eșuează, încercați să accesați Gmail din modul incognito sau, în ultimul caz, dintr-un alt browser.

În plus, s-ar putea chiar să dai peste problema de a nu putea vizualiza atașamentele în Gmail, Acesta este mai ales cazul dacă utilizați o altă aplicație decât Gmail și ar putea fi o simplă problemă de compatibilitate. De aceea este recomandat să folosiți întotdeauna aplicația Gmail reală pentru a atașa fișiere, deoarece ați putea avea probleme.

Acum, dacă Gmail se blochează la atașarea fișierelor, probabil că se datorează problemelor direct cu fișierul, dacă cu alt fișier este posibil să atașezi, încercați să corectați sau să modificați fișierul pe care l-ați încărcat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here