Cum să adăugați o imagine recomandată la toate postările WordPress

  • 15 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

În șabloanele sau temele WordPress actuale, o imagine, de obicei o miniatură, este afișată pe copertă, pe categorii, etichete și pagini de căutare, care servește la completarea rezumatului sau a extrasului articolului. Această imagine trebuie specificată când a fost creată sau editată postarea.

WordPress oferă posibilitatea de a adăuga o imagine prezentată în toate articolele. În partea dreaptă a panoului de creație, adăugați o intrare nouă, apare aceasta optiune: Setați imaginea recomandată. Normal este că toți cei care folosim CMS-ul indicăm căreia imagine îi dăm acest atribut, dar cei care avem un site web de câțiva ani constatăm, cu o frecvență relativă, că această opțiune nu este marcată în articolele vechi. Ce putem face pentru ca fiecare articol să aibă imaginea sa prezentată?

Utilizați un plugin

Cea mai ușoară metodă este să folosești un plugin. Deși există mai multe, vă recomand să utilizați imaginea prezentată implicită. Instalarea și configurarea acestuia este foarte simplă, trebuie doar să urmați pașii indicați în articolul referit în linkul anterior, care sunt afișați în secțiunea Instalare și configurare.

Încărcați o imagine și adăugați o bucată de cod

După crearea unei imagini destinate să fie cea considerată ca imagine remarcabilă În mod implicit, va trebui să fie încărcat pe server de la Media -> Adăugați nou. Dacă dăm acestei imagini numele imagine remarcabilă.jpg, adăugați următoarea bucată de cod în fișier funcții.php a temei instalate. (Cel mai bine este să o faceți la fișierul creat în tema copil, dacă este activat):

Utilizați prima imagine adăugată articolului

Este foarte rar să scrii articole care nu au o imagine inserată. Dacă ar fi cazul în care există articole care nu au, va trebui să alegem una dintre cele două opțiuni explicate mai sus, dar dacă există măcar una în toate articolele, putem introduce codul pe care îl arătăm mai jos în fișierul funcții.php:

//Funcție de inserare a primei imagini a unui articol ca imagine prezentată funcția main_image() { $fișiere = get_children('post_parent='.get_the_ID().'&post_type=attachment &post_mime_type=image&order=desc'); if($fișiere): $chei = array_reverse(array_keys($fișiere)); $j=0; $num = $chei[$j; $image=wp_get_attachment_image($num, 'mari', adevărat); $imagepieces = explode('"', $image); $imagepath = $imagepieces[1; $main=wp_get_attachment_url($num); $template=get_template_directory(); $the_title=get_the_title(); print""; endif; }

concluzie

Cu oricare dintre cele trei metode anterioare este posibil să configurați a imagine remarcabilă Mod implicit. Cel mai simplu, pentru majoritatea utilizatorilor, este să folosești pluginul. Deși este normal ca codurile indicate în celelalte secțiuni să fie valabile pentru majoritatea temelor, în unele cazuri va fi necesar să se facă mici modificări în acestea pentru a le adapta la caracteristicile fiecărei teme.

  • 15 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here