Cum să adăugați „nofollow” la link-urile externe în postările WordPress”,

  • 49Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Când introducem eticheta „nofollow” într-un link, exact rel="nofollow", instruim Google și alte motoare de căutare să nu urmeze linkul. Există câteva recomandări recente care ne spun că ar trebui să monitorizăm legăturile către anumite pagini pentru a ne proteja site-ul. Dacă dorim ca motoarele de căutare să se concentreze pe conținutul paginilor, trebuie să adăugăm eticheta la link-urile externe la care facem referire.

În mod implicit, WordPress adaugă rel=dofollow la toate linkurile externe inserate într-un articol sau publicație. Dacă folosim Editorul de blocuri vom vedea că, la adăugarea unui link, se deschide o mică fereastră pop-up în care, pe lângă indicarea URL-ului link-ului, este posibil să activați sau să lăsați dezactivate așa cum sunt, deschise în o fereastră nouă, marcați linkul ca nofollow și marcați linkul ca sponsorizat.

Nofollow da sau nofollow nu?

Este recomandat să puneți rel="nofollow în toate linkurile externe ale articolelor noastre? În lumea SEO există păreri pentru toate gusturile, unii spun da, alții nu și un al treilea grup că „în conformitate cu și ca“. După o analiză a acestor opinii, putem concluziona că link-urile externe nu trebuie niciodată abuzate într-o intrare, mai ales când nu au mare legătură cu conținutul.

De aceea nu trebuie să stabilim un standard strict, ci trebuie să controlăm excesele. În cazul în care un link este de natură publicitară, există deja posibilitatea de a-l marca ca sponsorizat si lasa-l in celelalte aspecte cu setarile implicite.

A considera

Daca primesti un mesaj de la Google care te avertizeaza ca site-ul tau va fi penalizat pentru ca include prea multe link-uri externe indexabile de motorul de cautare, nu ezita sa iei decizia daca nu vrei sa pierzi vizibilitatea in cautari. În wordpress sunt unele pluginuri care se ocupă de el, pentru a adăuga eticheta rel="nofollow" la toate link-urile externe, dar ceea ce propunem astăzi nu necesită utilizarea vreuneia dintre aceste extensii. Trebuie doar să faci o adăugare de cod în tema site-ului tău.

cod de adăugat

În orice caz, dacă doriți să adăugați «nofollow» automat către link-uri externe din postări wordpress, puteți adăuga următorul cod la fișier funcții.php a temei active de pe site-ul dvs.:

add_filter('the_content', 'auto_nofollow'); funcția auto_nofollow($conținut) { //return stripslashes(wp_rel_nofollow($conținut)); return preg_replace_callback('/+/', 'auto_nofollow_callback', $content); } function auto_nofollow_callback($potriviri) { $link = $potriviri[0; $site_link = get_bloginfo('url'); if (strpos($link, 'rel') === false) { $link = preg_replace("%(href=S(?!$site_link))%i", 'rel="nofollow" $1', $link); } elseif (preg_match("%href=S(?!$site_link)%i", $link)) { $link = preg_replace('/rel=S(?!nofollow)S*/i', 'rel="nofollow"', $link); } returnează $link; }

După ce faceți acest lucru, veți putea verifica dacă toate acele link-uri poartă acum eticheta de nu urmează. Dacă doriți, puteți face modificări specifice, pentru aceasta trebuie doar să adăugați manual în intrare pentru a modifica eticheta rel="dofollow".

  • 49Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here