Cum să adaugi prieteni la contul tău Houseparty pentru a te juca cu ei?

Dacă intenționați să organizați o întâlnire virtuală cu prietenii dvs., îi puteți invita să joace în cadrul aceleiași aplicații. Pentru a face acest lucru, vă vom explica procedura pe care trebuie să o urmați astfel încât să îi adăugați la apel și de acolo să poată începe să se joace. Rețineți că mai întâi trebuie să verificați acest lucru toată lumea are aplicația instalată pe telefoanele mobile cu un utilizator respectiv și au internet, altfel trebuie să explicați cum se procedează astfel încât să se poată juca.

Index()
 1. Poate cineva să se alăture apelului tău video fără a fi prietenul tău?
 2. Care este modalitatea corectă de a adăuga un prieten la Houseparty?
 3. Cum să-ți ascunzi apelul video de la un anumit prieten?
 4. Cum să-ți ascunzi apelul video când este deja finalizat?
 5. Cum să te joci cu prietenii în HouseParty?

Poate cineva să se alăture apelului tău video fără a fi prietenul tău?

Printre aspectele relevante pe care le putem aminti despre această platformă de apeluri video, este că există o limită de persoane care trebuie conectate în camera care este maxim 8 persoane, dar că nu există nicio limitare ca cineva să i se alăture.

Prin urmare, răspunsul la întrebarea pusă este DA, oricine nu este prietenul tău poate fi inclus în apel. Acest lucru se întâmplă deoarece persoana cu care vă aflați în cameră are un contact care o sună și când cineva apăsați butonul „alăturați-vă” care apare lângă fiecare profil, vă va suna automat, deși dacă persoana respectivă este deja într-o întâlnire, atunci acea terță persoană va avea voie să se alăture apelului respectiv.

Poți chiar să faci asta singur puteți experimenta, sunând un membru al familiei sau un prieten care este într-un apel video și vei vedea că aplicația îți dă acces (dacă nu a fost atinsă limita de participanți) și vei putea vedea în ea persoane pe care poate nu le cunoști, astfel încât să se întâmple la fel și tu.

Care este modalitatea corectă de a adăuga un prieten la Houseparty?

Acum, așa cum s-a spus deja, este obligatoriu ca toți cei care doresc să participe la un apel Houseparty trebuie să aibă aplicația și contul înregistrate. De asemenea, este posibil să conectați până la 8 persoane în aceeași întâlnire (inclusiv dvs.). Deci, când ești la apel cu altcineva și doresc să includă mai mulți prieteni urmați pașii de mai jos:

 1. Sună un prieten și așteaptă să-ți răspundă
 2. În colțul din dreapta sus, găsiți pictograma plus (+)
 3. Un meniu drop-down va apărea acolo unde puteți adăugați sau invitați un prieten (în ultimul caz funcționează pentru cei care nu au aplicația)
 4. Trebuie să apăsați mai departe adauga un nou prieten (daca nu il ai inregistrat) si acolo vei vedea lista ta de contacte in cadrul platformei
 5. Selectați persoana de contact pe care doriți să o adăugați la apel și faceți clic pe „Înscrieți-vă” pentru a vă alătura și gata.
 6. De asemenea, este posibil să le anunțați prietenilor că sunteți la un apel și numai ei vă vor căuta să faceți clic pe 'alăturați-vă' și să apară la apel.

Cum să-ți ascunzi apelul video de la un anumit prieten?

Primul lucru este că trebuie să fii într-un apel video, acolo în partea de jos a acestuia există o pictogramă de lacăt, pe care trebuie să o apeși și în acest fel accesul altor persoane la întâlnirea ta curentă este limitat. Dar poți și tu direct la cineva anume, Pentru a face acest lucru, înainte de a fi la un apel, trebuie să căutați contactul, să îl țineți apăsat și, printre alternative, să faceți clic pe 'ascunde întâlnirile mele' făcut asta va fi activat imediat.

Cum să vă ascundeți apelul video când este deja finalizat?

Acum, dacă sunteți într-un apel și este deja maxim, atunci îl puteți face privat nimeni nu vede acel apel video. Apoi, trebuie doar să apăsați pe unul dintre membrii de pe desenul cu lacăt, astfel încât nimeni să nu poată vedea că această cameră este activă.

Cum să te joci cu prietenii în HouseParty?

Una dintre cele mai bune caracteristici pe care le oferă această aplicație este secțiunea de jocuri, deoarece practic te face să te simți dacă ai fi la o petrecere adevărată jucând cu prietenii sau familia unor jocuri de societate foarte comune acasă. Pentru aceasta este o problemă că ești într-un apel video și dacă vrei ca mai mulți oameni să-l facă mult mai distractiv, trebuie să îi adaugi la apel înainte de a începe să joci.

Când toți participanții sau numărul de persoane la care te-ai gândit la întâlnirea virtuală sunt deja acolo, faci clic despre pictograma zarurilor care apare în partea dreaptă sus a apelului. Aici vi se vor afișa diferitele opțiuni de joc care sunt disponibile pentru a partaja și a juca online.

După ce ați ales jocul (fie cărți precum UNO, o întrebare trivia, există una de desene și mime în stil pictură, există karaoke live, ghiciți, printre altele...), atunci faceți clic pe cel pe care îl vor juca și gata, jocul se va deschide pe ecranul fiecărui participant la întâlnire și pot începe jocul. Trebuie remarcat faptul că, indiferent de dispozitivul pe care îl aveți (mobil Android, iOS, tabletă sau computer), jocurile sunt permise pe toate acestea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here