Cum să actualizez „Discord” pe computerul meu Windows sau Linux? - Pas cu pas

Dacă te-ai întrebat cum pot actualizez Discord pe computerul meu atât Windows, cât și Linux? Ei bine, în acest articol vă vom explica pas cu pas, astfel încât să puteți face acest lucru rapid. Este important de menționat că acesta este ceva foarte simplu și că procesul este de obicei automat.

Discord este o rețea socială destul de nouă, dar datorită inovațiilor și varietății de instrumente, a reușit să intre rapid pe piață. Aplicația sa desktop are un sistem de actualizare foarte convenabil, în care nu va trebui să faci procese dificile nici să știți când apare o nouă actualizare. Toate acestea pentru a face utilizatorul să se simtă mult mai confortabil, plus dacă nu doriți să utilizați Discord pe desktop, îl puteți folosi oricând prin browser.

Index()
  1. Ce pași ar trebui să urmați pentru a actualiza Discord de pe computerul Windows?
  2. Cum puteți actualiza corect software-ul Discord pe Linux?
  3. Cât de des apar actualizările Discord??

Ce pași ar trebui să urmați pentru a actualiza Discord de pe computerul Windows?

Dacă doriți actualizați Discord și în prezent sunteți pe un sistem de operare Windows, atunci aveți un mare avantaj, deoarece această aplicație are un sistem încorporat care îi permite să se actualizeze automat de fiecare dată când aplicația este deschisă sau când sistemul este pornit și este disponibilă o actualizare recentă.

Acesta este motivul pentru care nu este necesar să urmați o serie de pași complexi pentru a actualizați aplicația sau păstrați-o la zi. În toate cazurile, tot ce trebuie să faceți este să accesați accesul direct al aplicației și să o rulați normal. Daca doriti il ​​puteti rula ca administrator, astfel veti evita probleme in cazul conturilor de invitat.

Merită menționat că dacă va fi cazul că au probleme cu programul și că nu îl puteți face să se actualizeze în mod normal, îl puteți descărca oricând din nou de pe pagina sa oficială, vom vedea acest lucru mai în profunzime mai jos când vă explicăm cum să actualizați Discord pe un sistem de operare Linux.

Cum puteți actualiza corect software-ul Discord pe Linux?

În cazul Linux, procesul este puțin diferit, deoarece Este posibil ca sistemul să nu instaleze automat actualizări pentru măsuri de protecțien. De aceea, primul lucru pe care va trebui să-l facem este să intrăm pe pagina oficială Discord pentru a descărca o versiune actualizată.

La intrare vom vedea toate versiunile disponibile ale aplicației, inclusiv Windows și Android. Coborând puțin vom vedea versiunea pentru Linux și vom putea alege între a pachet deb sau gudron.gz, asta depinde de distribuția Linux pe care am instalat-o. Extensia DEB este de obicei folosită, așa că dacă nu aveți prea multe idei, puteți încerca asta mai întâi.

Când selectați versiunea, va începe automat descărcarea, în funcție de conexiunea noastră, aceasta poate dura timp, dar în general Discord este un program ușor. Când terminăm descărcarea, va trebui să deschidem aplicația cu ajutorul nostru manager de pachete de sistem, aceasta va deschide o fereastră de dialog foarte asemănătoare cu ceea ce am vedea pe Android unde va trebui să apăsăm butonul de instalare.

În funcție de versiunea de Linux pe care o avem instalată, este probabil să ni se ceară permisiuni sau să ni se ceară parola de administrator. În orice caz, după aceasta, managerul va instala programul și îl vom avea în cea mai recentă versiune. Atunci ceea ce trebuie să facem este rulați programul în mod normal, în acest fel vom verifica dacă totul este în ordine, dacă ai fost nevoit să actualizezi Discord pentru un plugin nou atunci poți verifica dacă acesta a fost integrat corect.

Cât de des apar actualizările Discord??

Fără îndoială, Discord este una dintre cele mai importante rețele de socializare ale momentului, care reunește nu numai publicului țintă (Gamers), dar cuprinde și tot felul de oameni care doresc să aibă o experiență excelentă. Acesta este motivul pentru care Discord este o aplicație care primește actualizări constante (cel puțin o dată pe săptămână). Aceasta pentru a oferi o experiență mai bună de fiecare dată și a îmbunătăți serviciile oferite.

Toate aceste actualizări vin de obicei ca un pachet, așa că este normal ca multe actualizări mici apar atunci când deschideți programul. Aceasta înseamnă că pot fi descărcate rapid, mai ales pentru cei care au o conexiune lentă la internet.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here