Cum îmi fac upgrade sau schimb cu ușurință planul Netflix?

Netflix este o platformă de streaming care le permite utilizatorilor să vizioneze seriale, filme și documentare, le puteți viziona prin dispozitive conectate la internet fără reclame și nelimitat, dacă doriți schimba-ti planul la una mai bună vom explica cum se face pas cu pas.

Cum îmi pot schimba planul Netflix rapid și ușor
Vezi acest videoclip pe YouTube

Aceasta a devenit una dintre cele mai utilizate platforme din lume pentru varietatea sa mare de filme și seriale pe care le oferă utilizatorilor săi, iar în fiecare lună aceștia adaugă mai mult conținut pe care îl puteți admira prin crearea unui cont Netflix.

Index()
  1. Cum să-ți creezi un cont pe Netflix?
    1. Ce planuri oferă Netflix?
    2. Cum îmi schimb contul Netflix?
  2. Avantajele Netflix

Cum să-ți creezi un cont pe Netflix?

Vrei să faci parte din miile de abonați Netflix, aici îți vom arăta cum să o faci cu ușurință.

Dacă te duci la înregistrați-vă contul de computer mai întâi trebuie să accesezi pagina Netflix. Acest lucru vă va oferi opțiunea de a vă alege țara și apoi faceți clic pe „Încercați acum”

Atunci trebuie să alegi un plan, Netflix îți oferă trei planuri de bază, standard și premium, poți să-l alegi pe cel mai confortabil pentru tine.

Odată ce ai ales planul, trebuie să te înregistrezi, să plasezi e-mailul și parola dvs (acesta trebuie să fie diferit de e-mailul dvs.).

Apoi trebuie să completați formularul de plată, puteți plăti cu carduri de credit Visa și Mastercard, în unele țări puteți plăti și cu card de debit și PayPal, printre alte metode disponibile.

Atunci când alegi să plătești cu cardul trebuie pur și simplu să plasezi detaliile proprietarului cardului, nume și prenume, data expirării și codul de securitate.

După aceasta, trebuie doar să confirmați și sunteți deja membru al abonaților Netflix.

Dacă te duci la înregistrați-vă contul de smartphone Această platformă este disponibilă pentru Android sau iOS. Mai întâi trebuie să descărcați aplicația Netflix pe mobil.

Pentru Android trebuie să descărcați aplicația prin Play Store și pentru iOS prin Appstore.

Apoi trebuie să vă creați contul făcând clic 'Alătură-te acum'.

Îți selectezi planul, apoi adaugi email-ul și parola, alegi metoda de plată, confirmi plata și gata, ai deja creat contul Netflix, bucură-te de el!! (Pentru a cunoaște toate metodele disponibile pentru a instala netflix pe toate dispozitivele, vă rugăm să vizitați articolul nostru asociat din link)

Ce planuri oferă Netflix?

Netflix are trei planuri, iar utilizatorul îl poate alege pe cel mai confortabil pentru nevoile sale.

Plata planului de acesta va fi lunară, veți fi facturat la data abonamentului.

planul de bază vă oferă rezoluție standard, o puteți vedea doar pe un dispozitiv odată.

Planul standardr vă oferă rezoluție HD și o puteți vedea pe 2 dispozitive în același timp.

planul premium Vă oferă rezoluție HD și cu rezoluție înaltă ULTRA HD 4K și poate fi vizionat de 4 dispozitive în același timp.

Dacă, în timp, doriți să vă schimbați planul cu unul mai bun, Netflix vă va permite și îl puteți schimba într-un mod simplu și rapid, astfel încât să vă bucurați de divertisment.

Cum îmi schimb contul Netflix?

Doriți să vă schimbați contul și nu știi cum să o faci urmați acești pași și puteți continua să vă bucurați de Netflix.

Mai întâi trebuie să vă conectați la Netflix.

Apoi accesați profilul dvs.

Selectați în „informații plan”, apoi schimbați planul.

Acolo vei vedea toate planurile pe care ți le oferă, selectează-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine, indiferent dacă este mai mare sau mai mic decât planul tău actual, apasă pe 'continuă' apoi trebuie să confirmi modificarea. Odată ce modificarea este confirmată vei fi obținut noul tău plan iar plata acestuia va fi de la data modificării.

Avantajele Netflix

Netflix este în prezent una dintre cele mai populare platforme de streaming sau transmisie pe care le are abonați din peste 190 de țări în acestea sunt Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă, Japonia și America Latină, singura parte în care Netflix nu a reușit să ajungă este China.

Acest catalog în fiecare lună vă oferă mult mai mult, fără întreruperi sau reclame și nelimitat.

Puteți descărca seriale sau filme și le puteți vedea fără conexiune la internet.

Nu este foarte scump în funcție de țara în care angajezi Netflix, dar merită pentru că ai planuri de bună calitate.

Utilizarea lui este foarte de bază, este foarte ușor când folosești aplicația și are programe pentru copii pentru cei mici din casă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here