Cum îmi actualizez sau schimb numărul de telefon al contului meu Hotmail

Vrei să știi cum actualizați sau schimbați numărul meu de telefon din contul meu Hotmail? Aici vă voi învăța cum să o faceți. Acest lucru ne-a oferit posibilitatea de a partaja informații cu alte persoane și a devenit un instrument foarte util atunci când vine vorba de partajarea oricărui tip de fișier electronic.

Hotmail, cunoscut în prezent ca Outlook; este un server de e-mail care este creat pentru a trimite, primi și stoca informații sau orice tip de fișier.

Cum îmi actualizez sau schimb numărul de telefon al contului meu Hotmail
Vezi acest videoclip pe YouTube

Acest server a fost dezvoltat de compania 'Microsoft', devenind primul mesaj electronic cu un serviciu total gratuit.

Hotmail oferă o varietate de opțiuni care ne vor ajuta și știm să-l folosim ușor și simplu; unde vă va arăta, 'Inbox, Coș de gunoi, Schițe, Trimis și șterse'. Acolo putem adăuga cantitatea de foldere și subfoldere pe care o dorim, doar făcând clic pe 'New Folder'.

Index()
 1. Cum îmi înlocuiesc numărul de telefon în contul meu Hotmail
 2. Cum să continui să-mi folosesc Hotmail în mod normal, după ce mi-am schimbat numărul de telefon

Cum îmi înlocuiesc numărul de telefon în contul meu Hotmail

Serverul Hotmail; s-a caracterizat prin protejarea identității utilizatorilor și oferindu-ne alte modalități diferite de a ne proteja conturile.

Mai confirmați identitatea noastră printr-un mesaj text, care va ajunge imediat la dispozitivele noastre mobile, iar pentru a obține această opțiune fabuloasă, trebuie doar să avem telefoanele mobile înregistrate la e-mail.

Și pas cu pas vă voi învăța cum să o faceți, trebuie doar să urmați următoarele instrucțiuni:

 • Pentru a incepe; trebuie să deschidem browserul preferat și apoi să introducem „Contul Hotmail”.
 • După intrare, vom selecta în partea dreaptă sus, unde se află numele nostru sau imaginea de profil. Se va deschide o filă de opțiuni și vom face clic pe „Afișează contul”.
 • Apoi va apărea o bară cu diferite opțiuni și o vom selecta pe cea care scrie 'Security'. Vom găsi trei opțiuni principale și vom face clic pe a doua. Aceasta este „Actualizați informațiile de securitate”.

 • Aceasta ne va cere să ne verificăm identitatea și va apărea o casetă care ne va informa că ne va trimite codul de securitate printr-un mesaj text. Dar din moment ce nu avem un număr de telefon, fie că l-am pierdut, vom face clic pe „Nu am nicio opțiune” și apoi pe următorul.
 • Ne va spune cum vrem să înlocuim informațiile de securitate. Va trebui să alegem între 'Adăugați un e-mail alternativ' sau „Adăugați un număr de telefon”, vom forma un număr de telefon.
 • După aceasta, vom selecta țara în care ne aflăm în prezent și mai jos vom plasa numărul de telefon. Odată făcut acest pas, trebuie să alegem dacă vrem să ne verificăm numărul de telefon printr-un mesaj text sau un apel. Vă recomand să verificați 'Prin mesaj text'.
 • Și în sfârșit, pe telefonul nostru mobil va ajunge un cod de securitate pe care îl vom plasa în bara pe care scrie „Cod”, acesta pentru a verifica dacă numărul pe care l-am adăugat este corect și, vom face clic pe „Următorul”.

Cum să continui să-mi folosesc Hotmail în mod normal, după ce mi-am schimbat numărul de telefon

Va sosi un text care ne va spune; acea putem continua să folosim contul nostru Hotmail în mod normal. Procesul de actualizare a datelor va dura doar 30 de zile din motive de securitate.

Singurele opțiuni care nu vor fi disponibile în acea perioadă sunt cele care au nevoie 'Informații de siguranță'. Este posibil ca serverul să ne solicite confirmarea cu privire la modificările pe care le solicităm în 'Informații de securitate'. Și ca server, oferă multe avantaje;

 • Unul dintre avantajele sale este; decât Hotmail, este complet gratuit și nu trebuie să plătiți pentru serviciul oferit de acest server.
 • Are 5 GB spațiu de stocare și este legat de serviciul 'Skype' care vă permite să vă conectați cu alți utilizatori prin mesagerie instantanee, apeluri sau apeluri video.
 • În plus, puteți atașa fișiere de până la 20 MB, fără probleme.

 • De asemenea, puteți să vă caracterizați mesajele prin culori și să le marcați ca prioritare, cu un ac din panoul principal.
 • E-mailurile fixe apar automat în partea de sus a tăvii.

După cum am putut să vedem, să schimbăm sau să actualizăm numărul nostru de telefon în contul nostru Hotmail, este extrem de ușor. Ne va lua o parte din timpul nostru prețios și vom vedea cum putem adăuga, numărul de foldere după preferințele noastre.

La fel; vom afla puțin despre acest server minunat, unde putem salva o mulțime de informații. Și, dacă doriți, introduceți sau schimbați o poză frumoasă de profil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here