Cum îmi actualizez tableta Samsung Galaxy Tab 2, 3, 4 la Android 6 0 sau 6.0.unu

Menținerea dispozitivelor Android actualizate este foarte importantă, deoarece cu fiecare actualizare dezvoltatorii fac modificări să le îmbunătățească performanța, pe lângă adăugarea de noi opțiuni pentru confortul dumneavoastră. Este posibil ca tableta să se înghețe și să nu răspundă sau să fie foarte lentă și să nu funcționeze așa cum ar trebui, ar putea exista multe motive pentru acest lucru, dar o actualizare a software-ului poate ajuta foarte mult.

Cum îmi actualizez tableta Samsung Galaxy Tab 2, 3, 4 la Android 6 0 sau 6.0.unu
Vezi acest videoclip pe YouTube

Samsung Galaxy Tab 2, 3 sau 4 se poate îmbunătăți foarte mult dacă îl actualizați la versiunea 6.0 sau 6.01, De exemplu, va îmbunătăți performanța bateriei dvs., deși tableta dvs. poate să nu se încarce din anumite motive, vor fi adăugate și alte opțiuni mai mult decât interesante pe care le vom enumera mai jos

Index()
  1. Ce este nou în versiunea Marshmallow 6.0 și 6.0.unu
  2. Actualizați Galaxy Tab la Marshmallow 6.0 și 6.0.unu

Ce este nou în versiunea Marshmallow 6.0 și 6.0.unu

Actualizarea tabletei la această versiune de Android va aduce multe avantaje, primul dintre toate și care nu are nicio versiune anterioară este manager de permisiuni, datorită acestui lucru putem alege ce informații dorim să acceseze orice aplicație pe care o instalăm.

Cu această versiune Android va face un backup automat al datelor, astfel încât atunci când îl repornim din fabrică sau schimbăm dispozitivul să recuperăm toate modificările, opțiunile și jocurile salvate din aplicațiile și jocurile noastre

În plus, putem instalați aplicațiile noastre pe o memorie SD și USB și, de asemenea, îmbunătățește considerabil comenzile vocale, ceea ce ne permite acum să interacționăm mai mult cu dispozitivele noastre folosind doar vocea noastră.

După cum am spus mai înainte Marshmallow îmbunătățește durata de viață a bateriei care va fi mult mai mare datorită Doze, un nou sistem care este inclus care, printre altele, va crește frecvența de sincronizare a dispozitivului atunci când îl folosim și o va reduce atunci când este inactiv pentru o perioadă lungă de timp, acesta putând fi dezactivat. în opțiunea de optimizare a bateriei.

De asemenea, lansează o secțiune în configurațiile dispozitivului care vă permite să vedeți consumul de memorie RAM ce fac diferitele aplicații ale telefonului și care este utilizarea lor medie în general.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele actualizări pe care le aduce această nouă versiune de Android, cu privire la 6.01 cele mai interesante noutăți sunt sale emoji-uri noi ajungând la aproape 200.

De asemenea, această versiune ne oferă opțiunea de a apăsa rapid butonul de pornire de două ori și dispozitivul nostru se va debloca cu camera pornită, aduce și o nouă bară de navigare cu o interfață nouă și mai intuitivă.

Actualizați Galaxy Tab la Marshmallow 6.0 și 6.0.unu

Vă puteți actualiza Galaxy Tab în două moduri, primul este direct de pe tabletă în setări, apoi la sfârșitul acestui meniu veți găsi opțiunea despre dispozitiv și acolo veți putea vedea versiunea curentă de Android și acolo puteți vedea versiunea curentă și opțiunea de actualizare software.

De asemenea, îl puteți actualiza de pe computer descărcând versiunea Samsung Smart Switch compatibilă cu tableta dvs., apoi conectați telefonul mobil la computer cu un cablu USB. Acolo va începe să se instaleze driverele de care computerul are nevoie pentru a vă recunoaște telefonul s-ar putea sa dureze o vreme.

Deja când driverele sunt instalate și computerul vă recunoaște telefonul deschideți Smart Switch și îl lăsați să se conecteze cu telefonul dvs, programul vă va spune imediat ce versiune este disponibilă pentru dispozitivul dvs., faceți clic pe actualizare și va începe descărcarea fișierelor de actualizare, durata acesteia poate varia în funcție de viteza dvs. de internet. Îi dai să accepte să continue și atât.

Înainte de a face upgrade, trebuie să aveți dvs telefon incarcat cel putin 80% și faceți o copie de rezervă a tuturor fișierelor care se află pe tabletă, în cazul în care ceva nu merge bine.

Dacă tableta nu vă oferă opțiunea de a actualiza prin aceste două moduri, înseamnă că Samsung nu a lansat o actualizare pentru tableta dvs, În acest caz, pentru a vă bucura de aceste versiuni de Android, va trebui să vă deblocați Tableta și să instalați un ROM personalizat, dar acest lucru nu este recomandat deoarece dacă nu o faceți corect, puteți lăsa dispozitivul complet inutilizabil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here