Cum să actualizați la cea mai recentă versiune Google Play Store pas cu pas

Actualizați Magazinul Play în ultima sa versiune, este unul dintre cele mai simple lucruri care se pot face pe dispozitivul tău Android; deși, desigur, există momente când acest proces devine puțin complicat.

Indiferent dacă sistemul dvs. Android este învechit și versiunea Magazinului Play pe care doriți să o descărcați necesită o versiune ulterioară a acestuia sau un alt detaliu al dispozitivului nostru care ni se prezintă.

Cum să actualizați la cea mai recentă versiune Google Play Store pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dar ce ar trebui să știm întotdeauna înainte de a efectua o procedură pe dispozitivele noastre?? Este necesar să se hrănească cu informații pentru a ști ce se face.

Index()
  1. Magazin Google Play pe dispozitivul nostru Android
  2. Actualizați Google Play Store la cea mai recentă versiune
    1. Dar ce este un APK??

Magazin Google Play pe dispozitivul nostru Android

Cât de bine știm noi, ca utilizatori, este că sistem Android în cele mai multe cazuri, vine cu Play Store instalat. Asta pentru că pentru o experiență mai bună a acestui sistem, vi se oferă posibilitatea de a obține un număr mare de programe utile și distractive pentru noi. (Un android fără magazinul său nativ este extrem de rar, dar dacă ați șters din greșeală magazinul de redare de pe telefon, aici vă arătăm ce ar trebui să faceți)

Și asta în sine, Google Play Store este un magazin, de unde poți descărca în siguranță aplicații, jocuri, muzică, cărți etc., fără riscul de apariție a virușilor.

Acestea pot fi descărcate direct de pe un dispozitiv Android sau dintr-un magazin Play mobil. Aplicațiile sunt gratuite sau cu cost; cu posibilitatea de a comenta și de a acorda punctaje aplicațiilor pe care le descărcați.

Un sfat care te poate ajuta este să vezi mereu comentariile înainte de a descărca o aplicație, astfel încât să vezi dacă aplicația ți se potrivește sau nu; întotdeauna bine să ai o referință.

in orice caz, aplicațiile au din ce în ce mai multe actualizări cu mai multe lucruri decât utilizatorul, adică ne simplifică viața în domeniul comunicării, ne bucurăm de videoclipuri etc.

Actualizați Google Play Store la cea mai recentă versiune

Vom revizui câteva proceduri pentru a actualiza Play Store pentru a evita vizionarea multor tutoriale și trecerea prin stres inutil.

În primul rând, trebuie să verificăm dacă avem cea mai recentă versiune a aplicației noastre, Vom face acest lucru intrând în aplicație și apăsând butonul din stânga sus unde sunt cele trei linii.

Apoi, apăsăm setări, verificăm partea finală a listei și vom vedea versiunea aplicației noastre Store; Ei bine, va trebui să faceți clic pe butonul care spune, versiunea Play Store și dacă este cea mai recentă versiune, veți primi un mesaj care spune că este deja actualizat.

În caz contrar, veți vedea o notificare care vă spune că există o nouă versiune a Magazinului Google Play disponibilă pentru instalare, atingeți-o și descărcarea dvs. va începe. Acesta este un singur mod, cel ușor.

Acum, dacă metoda anterioară nu a funcționat pentru tine, ai norocul să faci procedura de actualizare distractivă. Adică cu un APK.

Dar ce este un APK??

Este (în termeni simpli), același sau similar cu un fișier EXE sau executabil al sistemului de operare Windows. Este singurul fișier extern care poate fi executat în sistemul Android.

Normal ar fi ca nu se descarca un APK, nu inseamna ca nu se poate, doar ca in Play Store nu exista aplicatii care sa fie disponibile in APK.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să găsim funcția Android surse necunoscute; de unde cunoașteți acest sistem implicit, aduce ca măsură de securitate blocarea instalărilor APK, dar în cazuri disperate măsuri disperate.

Să localizăm secțiunea de setări, să căutăm meniul de confidențialitate sau securitate; acolo vom întâlni caseta surselor necunoscute, ne vom asigura că este activată.

Apoi, vom merge la browser-ul dispozitivului nostru și vom căuta pentru a descărca APK-ul din Google Play Store; de acolo asigurați-vă că este o pagină de încredere.

Odată ce aveți acest APK, actualizarea ar trebui să continue normal. Amintiți-vă că este esențial să căutați a APK dintr-o sursă de încredere; astfel putem evita riscurile de virus, deoarece pentru sistemul Android sunt foarte enervante, cu atât mai mult pentru a scăpa de ei.

Odată ce avem aplicația descărcată, vom apăsa pe butonul de instalare, odată ce aplicația este instalată vă va spune; va trebui doar să apăsăm deschide pentru a-l putea porni.

După câteva secunde sau minute, depinde de internetul nostru, la sfârșitul următorului mod vom avea deja cea mai recentă versiune a Magazinului Google Play pe dispozitivul nostru; acum vă puteți bucura de aplicația dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here