Cum să actualizați la cea mai recentă versiune Facebook Lite pe Android și iOS

Marea majoritate a utilizatorilor de Android și iOS au un cont de Facebook, deoarece aceasta este una dintre cele mai utilizate rețele sociale din vremea noastră. Această aplicație are două versiuni, Facebook și Facebook Lite, cea din urmă fiind cea care ne interesează pentru că îl vom actualiza la cea mai recentă versiune. Pare o problemă simplă și este, dar problema se complică atunci când această aplicație nu permite efectuarea actualizării.

Cum să actualizați la cea mai recentă versiune Facebook Lite pe Android și iOS
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Funcții care ies în evidență în Facebook Lite
 2. Cum să vă actualizați Facebook Lite pas cu pas?
  1. Actualizați Facebook Lite folosind un APK

Funcții care ies în evidență în Facebook Lite

Știm cu toții că Facebook Lite este foarte util, mai ales dacă nu doriți să petreceți prea mult spațiu pe mobil, deoarece ne ajută să eliberăm spațiu și memorie pe telefoanele mobile, ceea ce a făcut din aceasta una dintre cele mai descărcate aplicații. Lucrul rău despre faptul că este Lite este că nu avem toate caracteristicile Facebook normal printre acestea este cât de interactivă este interfața sa, schimbarea Versiunea Lite a Facebook este mai simplă, este mult mai mică decât versiunea grea a acesteia.

Aceasta se instaleaza rapid, este mai usoara fata de cea normala si de aceea este descărcați mult mai rapid și ocupă mult mai puțin spațiu, datorită interfeței sale simple se dezvoltă mai repede, adică încarcă mai repede actualizările prietenilor tăi (postări, povești, imagini, vezi mai repede cererile de prietenie etc.).

De asemenea, puteți încărca și descărca mai ușor videoclipuri și/sau fotografii, defectul acestora din urmă este că există o limită de MB, asta înseamnă că dacă un videoclip durează mai mult de un minut se va scurta la jumătate în mod autonom.

Ne economisește bani, fiind mai ușor ne ia greutatea consumului de date pe care l-am avut cu versiunea normală, permițându-ne astfel să economisim bani din buzunare, datorită calității sale ușoare și simple este compatibil cu toate rețelele, inclusiv 2G care uneori este întreruptă sau devine instabilă.

Are o mare compatibilitate cu aproape orice dispozitiv Android și iOS, făcând posibilă instalarea și conectarea la telefoane vechi și noi. Veți putea să păstrați legătura cu familia și prietenii, să aflați ultimele știri, deoarece în prezent există multe pagini de Facebook care sunt dedicate acestui lucru, sau pur și simplu să postați orice cu mare viteză și ușurință.

Cum să vă actualizați Facebook Lite pas cu pas?

Să continuăm cu metoda normală de actualizare, asta în cazul în care telefonul tău nu îți dă probleme cu asta, sperăm că așa este și pentru noi.

 1. Să mergem la Magazinul nostru Play și să găsim aplicația preinstalată, în acest caz Facebook,
 2. Dacă este învechit, va apărea în a lista de aplicații care sunt învechite, apăsați-l și actualizarea va începe.

Este este modalitatea simplă de a efectua această actualizare, Acum, dacă nu sunteți actualizat sau primiți o eroare, să procedăm într-un mod diferit.

Actualizați Facebook Lite folosind un APK

Ei trebuie să știe că pentru a continua cu această metodă trebuie să fie siguri de ce pagină să viziteze, deoarece pentru sistemul Android este ușor să te infectezi cu un virus de rețea, de aceea vă recomand să descărcați APK-ul de pe computer, pentru a putea folosi extensiile pe care le oferă Google Chrome, folosesc una care servește pentru a indica ce pagină este sigură, cum ar fi Avast Online Security sau Last Pass.

Ei bine, odată ce le aveți, putem continua cu mai multă liniște pentru a actualiza aplicația noastră.

 1. Mergem la browserul nostru și scriem, descărcam APK-ul Cea mai recentă versiune Facebook Lite sau 2020 pentru a obține cel mai recent articol.
 2. Odata ajunsi pe pagina pe care am ales-o, localizati butonul pe care scrie download, asigurati-va ca este butonul potrivit, uneori se intampla sa apasam pe cel gresit si sa ne redirectioneze catre o pagina externa, majoritatea au malware, uită-te bine.
 3. Odată descărcat pe computerul nostru, ne conectăm mobilul la computer prin USB sau Bluetooth. Să găsim fișierul APK în cauză.
 4. Căutăm un folder ușor de găsit pe telefonul nostru și îl trimitem acolo.
 5. Odată ce facem asta, îl deconectam. Nu uitați să activați funcția surse necunoscutes înainte de a continua.
 6. Căutăm fișierul în folderul pe care l-am ales și când îl găsim îl apăsăm.
 7. Ar trebui să apară o fereastră pop-up care vă întreabă dacă doriți să instalați, acceptăm, gata. Vom avea actualizat Facebook Lite.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here