Cum se actualizează Hotmail la noul Outlook pas cu pas

Daca doresti 'upgrade contul Hotmail la Outlook'. Aici vă voi arăta pas cu pas; cum să o facă. Când vă actualizați contul Outlook; Veți obține noul design și marea varietate de funcții pe care vi le oferă serverul.

Păstrând toate contactele, mesajele, folderele și filtrele, iar tava dvs. va arăta complet reînnoită, modernă și curată.

Cum se actualizează Hotmail la noul Outlook pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Aceasta va păstra adresa și veți continua să primiți e-mailurile dvs. în mod normal. Outlook este cel mai recomandat server de pe piață astăzi; Acesta funcționează sub platforma Windows și dezvoltat de Microsoft, pentru a sprijini oamenii care nevoie de un manager de e-mail.

Index()
 1. Cum îmi actualizez contul Hotmail la noul Outlook
 2. Care sunt avantajele Outlook

Cum îmi actualizez contul Hotmail la noul Outlook

Pentru a începe să știți cum să actualizați Hotmail la noul Outlook pas cu pas, ar trebui să știți că dacă sunteți utilizator de Hotmail sau Windows Live, acest lucru va face procesul mai ușor și mai rapid. Acum, toată gestionarea e-mailurilor din zona de bază a utilizatorului se face cu browserul de internet, fie că este vorba de Chrome, Firefox, Internet Explorer sau oricare dintre browserele care există pe piață.

 • Odată ce intram în căsuța de e-mail, vom face clic pe 'Opțiuni' în partea dreaptă sus a ecranului și vom apăsa pe 'Actualizează Outlook'.
 • Apoi va sosi un mesaj care vă întreabă dacă doriți să actualizați?. Faceți clic pe accept și gata.
 • Acum, adresa dvs. de e-mail, parolele, mesajele anterioare, contactele, printre altele. Acestea nu vor fi afectate de nicio modificare și veți putea întotdeauna să trimiteți și să primiți e-mailuri de la adresa dvs.

Dacă doriți să cumpărați o adresă Outlook, va trebui să creați o adresă „ Aliasuri Outlook'. Acesta este cel mai recomandat pentru persoanele cărora le place să folosească mai multe adrese pentru lucruri diferite.

 • Mergem în partea dreaptă sus a ecranului și vom face faceți clic pe „Opțiuni” apoi faceți clic pe „Mai multe setări de e-mail”
 • Fiind deja în partea din 'Start', trebuie să alegeți opțiunea 'Creați un alias Outlook'.
 • Trebuie să vă scrieți numele pentru dvs 'Alias' și dă-i să accepte. Tine minte; Odată ce ați făcut acest lucru, nu vă veți putea conecta la contul dvs. Hotmail cu vechiul 'Alias'.
 • Apoi va trebui să-ți schimbi adresa de e-mail, poți alege un alt nume decât cel pe care îl aveai înainte.
 • Acum contul dvs. Outlook va deveni principal, iar noul e-mail va merge în căsuța de e-mail; și vă va permite să alegeți un folder separat.
 • Vom vedea rapid cum vechea ta adresă devine 'Alias', iar cel mai bun lucru este că vei continua să primești e-mailurile tale.
 • Când intrați în căsuța poștală, faceți clic pe opțiuni și apoi pe 'Mai multe setări de e-mail'. Și apoi faceți clic pe 'Schimbați numele adresei dvs. de e-mail'.

Gata, am văzut deja cum să ne schimbăm contul Hotmail la noul Outlook. Este foarte ușor și simplu, este doar o chestiune de minute și ne vom bucura de acest server minunat. Și poate, atunci veți fi interesat să vă schimbați fotografia de profil .

Care sunt avantajele Outlook

Aceasta oferă o mare varietate de servicii, cum ar fi; gestionarea e-mailului, o agendă de adrese, un bloc de note, un browser web și un calendar unde puteți organizați întâlniri viitoare și planificați-vă programul.

 • Outlook vine cu o funcție de căutare încorporată, care vă permite să găsiți rapid ceea ce căutați. Utilizarea cuvintelor cheie pentru a găsi e-mailuri.
 • Scanerul dvs. de e-mail, vă anunță când vi s-a trimis ceva de la un expeditor nede încredere. Puteți dezactiva legăturile live și puteți bloca expeditorii prin funcțiile de securitate.
 • Acest lucru nu vă permite doar să trimiteți și să primiți e-mailuri, ci vă permite și să sincronizați contul; direct cu calendar sau contacte.
 • Puteți face planuri pentru viitor adăugând date direct din e-mailul dvs.

 • Calendarul Outlook vă permite să-l partajați cu oricine alegeți, puteți creați, editați și gestionați un calendar în linia; pentru oricare dintre cei mai importanți clienți ai dvs. și accesul la convenția lor.
 • Acesta este mult mai mult decât un program pentru computerul personal, îl puteți utiliza într-un mod mobil; prin conectarea la telefonul dvs. Puteți citi și trimite e-mailuri, vă puteți edita agenda și puteți lua notițe, fără a fi lângă computer.
 • Sincronizați-vă contul Outlook cu telefonul dvs. și puteți activa calendarul pe telefon; într-un planificator portabil. și primiți alerte în timp ce nu sunteți de la birou în următoarele ore.

Și nu uita să-ți închizi bine contul dacă ai folosit un PC sau un telefon, diferit de al tău sau de cel pe care îl folosești de obicei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here