Cum să actualizezi Facebook Messenger Lite la cea mai recentă versiune”,

Facebook este una dintre cele mai utilizate rețele sociale din lume, motiv pentru care și-a lansat versiunea Lite de Messenger, sistemul său de comunicare prin mesaje text, disponibil pentru Android și iOS, această versiune are O mulțime de avantaje pentru utilizatorii al căror dispozitiv nu este în formă optimă, tocmai din acest motiv rămâne de obicei fără actualizare perioade lungi de timp fără ca tu să observi.

Până când ajungi la punctul în care nu mai funcționează, asta este ceva care nu poate fi și de aceea vom vorbi despre Facebook Messenger Lite.

Cum să actualizați Facebook Messenger Lite la cea mai recentă versiune
Vezi acest videoclip pe YouTube

Această versiune care a văzut lumea pentru prima dată în 2016, este o versiune mult mai ușoară decât cea standard, pentru zonele în care tehnologia este încă în curs de dezvoltare, favorizează și ponderează resurse audio și video foarte simple care vă permit să trimiteți și să primiți. text și video pe deplin eficient, lăsând deoparte tot ceea ce în Facebook Messenger trebuie să fie încărcat conform Lite, în mod inutil.

Index()
 1. Principalele diferențe dintre Facebook Messenger și versiunea sa Lite
 2. Actualizați Facebook Messenger Lite pe Android
  1. Din Magazinul Play
  2. Din aplicație
 3. Actualizați Facebook Messenger Lite pe iPhone

Principalele diferențe dintre Facebook Messenger și versiunea sa Lite

Trebuie să vedeți că funcțiile principale ale Facebook Messenger sunt versiunea Lite le mai au adică apelurile vocale sunt încă disponibile, la fel ca și emoji-urile (deși doar cele mai comune), chat-urile, desigur, și celebrele autocolante.

Această aplicație este actualizată în mod constant, ca majoritatea aplicațiilor de astăzi, motiv pentru care păstrarea ei actualizată este a nevoie și mai mult în contextul actual al lumii în care se află comunicarea vital.

Actualizați Facebook Messenger Lite pe Android

Pentru a actualiza această aplicație pe dispozitivul dvs. Android, puteți face acest lucru în mai multe moduri, este posibil să aveți problema „descărcare în așteptare” care s-a întâmplat tuturor sau este posibil să aveți nevoie pur și simplu să vedeți unde este actualizat să merg pas cu pas, așa că permiteți-mi să vă arăt.

Din Magazinul Play

Din Magazinul Play tot ce trebuie să faci este

 • Intră în aplicație (o accesezi din meniul tău)
 • Faceți clic pe meniul de opțiuni din lateral stânga sus
 • Aici veți vedea un meniu, trebuie să apăsați opțiunea „Aplicațiile și jocurile mele”
 • În interior veți găsi opțiunea de a "actualizați tot" apăsați aici și aplicația va fi actualizată

Notă: în caz nu au suficient spatiu Este posibil să trebuiască să revizuiți aspecte legate de cât de multă memorie acceptă telefonul dvs. mobil și să încercați din nou cu mai multă memorie sau mai puține fișiere, puteți, de asemenea, să mergeți la aplicația unică din aceeași listă și să apăsați pe "descărcare".

Din aplicație

Aceeași aplicație te anunță când nu este actualizată, se întâmplă că multe lucruri pot influența și împiedica acest lucru, dar dacă ai instalat versiunea originală de Facebook Messenger Lite pe care ai descărcat-o din Play Store cu deschiderea și închiderea aplicației ar trebui să primiți un mesaj banner în mijlocul ecranului care spune "Doriți să vă actualizați aplicația? va înceta să funcționeze..."

Actualizați Facebook Messenger Lite pe iPhone

Pentru a actualiza aplicația pe un dispozitiv iPhone este foarte ușor, trebuie să accesați App Store și să faceți următoarele:

 • Deschideți aplicația din App Store.
 • Atingeți pictograma profilului din partea de sus a ecranului
 • Derulați în jos până când vedeți actualizările în așteptare și aici vor fi și notele de lansare.
 • Acum atingeți „Actualizare” de lângă "Facebook Messenger Lite" sau apăsați pe „Actualizați tot” dacă aveți suficient spațiu

.Este posibil să aveți și APK-ul acestei aplicații, caz în care ar trebui eliminați aplicația și reinstalați-l direct dintr-o sursă sigură precum Softonic, mergeți la Softonic și căutați-l ca „Messenger Lite pentru iPhone” și faceți același lucru pentru actualizările viitoare

Deoarece datele sunt supuse contului dvs. de Facebook, nu vă faceți griji, nu veți pierde nicio conversație sau va trebui să faceți o copie de rezervă, totul va fi așa cum ai lăsat-o.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here