Cum să actualizați Samsung Grand Prime la Marshmallow pas cu pas

Diversitatea tehnologică și progresul său continuu ne fac necesar să folosim echipamente mobile de rang superior. De aceea el upgrade-ul Samsung Grand Prime iar să-l duci pe platforma Marshmallow este cea mai bună opțiune în aceste vremuri.

Cum se actualizează Samsung Grand Prime la Android Marshmallow?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Nu numai că te vei putea bucura de noi opțiuni, dar vei avea aproximativ 30% mai multă performanță a bateriei pe dispozitiv. Sistemul de operare implicit al Samsung Galaxy Prime se numește 4.4.4 KitKat și în alte cazuri este Android 5.1 acadea.

Dar noul Android 6.0 marshmallow oferă un nivel mult mai înalt și este o ușă deschisă pentru un anvergur tehnologic mai mare, are niște caracteristici foarte interesante care dau loc unei creșteri exponențiale.

Unele caracteristici ale acestui nou sistem de operare sunt Android Pay, prin care poti face cumparaturi in magazinele inregistrate prin cipul NFC de pe dispozitiv.

Veți avea informații suplimentare despre ceea ce faceți pe ecran prin Google Now, mobilul dvs. poate fi încărcat sau permite încărcarea altor dispozitive.

Alte caracteristici ale Marshmallow sunt suport pentru amprentă care permite deblocarea mobilului. Ceea ce este foarte util în acele momente în care uităm PIN-ul de securitate.

De asemenea, are un nou design pentru panoul de aplicații și permisiuni pentru solicitarea aplicațiilor respective, optimizarea bateriei prin Doze și tonerul sistemului de interfață cu utilizatorul, care permite activarea contorului procentual pentru baterie în bara de stare.

Index()
  1. Pași pentru a actualiza Samsung Grand Prime la Marshmallow
  2. Sfaturi pentru actualizarea Samsung Grand Prime la Marshmallow

Pași pentru a actualiza Samsung Grand Prime la Marshmallow

Pentru actualizați-vă Samsung Grand Prime la Marshmallow, Mai întâi accesați secțiunea Setări, apăsați tasta Despre dispozitiv și cu aceasta veți putea vedea opțiunea Actualizare software, iar când apăsați, actualizarea respectivă va fi efectuată.

În cazul în care operatorul dumneavoastră nu îl are disponibil sau în țara dumneavoastră nu este pe piață, puteți actualiza manual.

Procesul manual se face prin descărcarea ROM-ului original. Dar ar fi un proces complex și pune în pericol garanția echipamentului; În cadrul alternativelor pentru actualizare, puteți găsi intrarea pe site-ul oficial al computerului unde puteți Descărcați opțiunea Samsung Kies iar cu el conectezi dispozitivul mobil.

Pentru utilizarea Samsung Kies sau Smart Switch, este necesar sa ai un calculator cu Windows și, după descărcarea acestuia, trebuie să vă conectați la computer printr-un cablu USB.

Anterior, driverele necesare dispozitivului dvs. mobil trebuie să fie pe computer și să dezactivați protecția la scriere USB, deschideți Smart și stabiliți conexiunea și faceți clic pe opțiunea Actualizare dacă este disponibilă.

Când actualizați, începe descărcarea fișierelor necesare, iar odată ce procesul este finalizat, apăsați OK pentru a continua, trebuie reținut că echipamentul se va opri și va porni de mai multe ori și apoi va reveni la ecranul de start. Aceasta va fi finalizată procesul de actualizare.

Sfaturi pentru actualizarea Samsung Grand Prime la Marshmallow

În procesul de actualizare de la Grand Prime la Marshmallow, trebuie să țineți cont de câteva sfaturi pentru ca procedura respectivă să fie finalizată cu succes.

Una este să aveți dispozitivul mobil cu Capacitate de încărcare de 80% și mai mult, și astfel preveniți ca Galaxy Prime să rămână fără încărcare în execuția completă a actualizării.

Dacă echipamentul Grand Prime se descarcă în timpul procesului, acesta poate deveni definitiv inutil. Dacă actualizarea echipamentului se realizează prin utilizarea datelor mobile sau a rețelei Wi-Fi, verificați dacă fluxul conexiunii este eficient, în acest fel procesul se desfășoară rapid.

A face o copie de rezervă a tuturor informațiilor importante conform nevoilor tale. Pentru a face acest lucru, amintiți-vă că aveți opțiunea de a utiliza MobileGo, prin care se realizează o legătură sigură și rapidă între dispozitivul dvs. mobil și computer.

Cu această opțiune, procesul de transfer de date, descărcare de aplicații sau altele este mult mai bun.

Nu poți uita că trebuie să ai o capacitate disponibilă minimă de 97 MB pentru stocare pentru noua actualizare; în cazul în care aveți probleme cu conexiunea USB, trebuie să activați modul de depanare USB și astfel să permiteți accesul.

Cu aceste recomandări, procesul de actualizați-vă Samsung Grand Prime la Marshmallow, va avea succes.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here