Cum activez senzorul de proximitate al Samsung meu? - solutie rapida

Activarea senzorului de proximitate pe un smartphone poate fi o opțiune care nu necesită activare manuală, deoarece este practic ceva înnăscut. toate telefoanele Trebuie să aibă un senzor de proximitate, astfel încât setările de bază să nu fie afectate, senzorul este întotdeauna alert cu privire la anumite funcții de apel sau funcții de blocare.

Cum activez senzorul de proximitate pe Samsung-ul meu?? - Soluție rapidă
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu toate acestea, dispozitivele precum Samsung aduc opțiunea la porniți sau opriți manual din utilizarea aplicațiilor, sau chiar din setările de apel. Este recomandat să comparați între dispozitivele Samsung pentru a obține modele cu senzori de proximitate, astfel încât să vă puteți bucura de toate caracteristicile unui Smartphone.

Index()
  1. Care este funcția senzorului de proximitate Samsung?
  2. Cum identific dacă senzorul de proximitate este activ pe Samsung?
  3. Protectorul meu de ecran ar putea afecta senzorul de proximitate al meu Samsung??
  4. Cum calibrez senzorul de proximitate Samsung?

Care este funcția senzorului de proximitate Samsung?

Senzorul de proximitate de pe un telefon Samsung este situat în partea de sus a telefonului, deasupra ecranului și foarte aproape de cameră sau difuzor. Funcționează prin două infraroșii, unul care se ocupă de spectrul luminii și altul se ocupă de spectrul întunericului, din acest motiv ecranul mobil se oprește sau se aprinde în anumite circumstanțe.

Acest tip de senzor ușurează viața utilizatorului, rulează mai multe funcții, unele de bază și altele mai complexe. În munca de a răspunde la un apel, senzorul de proximitate Samsung are o sarcină fundamentală, oprirea ecranului când îți detectează fața sau urechea și porniți-o din nou când îndepărtați telefonul de ele, evitând astfel apăsările false în timpul unui apel.

Cum identific dacă senzorul de proximitate este activ pe Samsung?

Identificarea dacă senzorul de proximitate al unui Samsung funcționează foarte ușor, puteți încerca să efectuați un apel către oricare dintre contactele dvs., dacă aceasta nu reușește, rezolvă problema cu apelurile Samsung. Odată ce apelul a fost încheiat, continuați să aduceți telefonul Samsung la ureche, telefonul singur trebuie să închideți ecranul și așteptați câteva secunde.

Mutați telefonul Samsung departe de față și plasați-l într-o poziție în care puteți vedea ecranul, dacă se aprinde singur este un semn bun, repeta operatia de doua ori mai mult pentru a fi sigur. Daca telefonul raspunde bine la aceste teste inseamna ca totul este excelent.

De asemenea, puteți accesa modul inginer, pentru a ști dacă senzorul de proximitate funcționează corect. Apăsați în aplicație pentru a apela codul ‘#0#’ și va fi afișat un meniu de verificare, căutați opțiunea „Senzori”, selectați „Verificați”. Rezultatele vor fi 'Corect' sau 'Eșuat'. Puteți accesa modul inginer în Samsung pentru a verifica mai multe detalii despre telefonul dvs.

Protectorul meu de ecran ar putea afecta senzorul de proximitate al meu Samsung??

Toate acestea depind de tipul de protector pe care îl folosești, dacă pui unul de proastă calitate senzorul va funcționa prost. Este recomandat să folosiți protectori complet transparente, deoarece dacă folosiți unul cu anti-spion infraroșul senzorului va începe să aibă conflicte. Nu contează dacă ești fidel protectoare de sticla, gel sau ceramică, important este ca sunt complet transparente si fara margini care sa acopere senzorul.

Cum calibrez senzorul de proximitate Samsung?

Pentru a calibra senzorul unui telefon Samsung fără a eșua, descărcați din browserul 'Chrome' 'Apk' numit 'Resetați senzorul de proximitate', activa origini necunoscute în setări și apoi instalați aplicația. Apoi deschideți-l și, în stânga sus, faceți clic pe cele trei linii orizontale, selectați „Remediați caracteristica hardware”.

Va fi afișată o fereastră în care vi se va cere de mai multe ori să vă mutați mâna mai aproape sau mai departe de senzor. Telefonul trebuie să fie încărcat cel puțin 50%, dacă telefonul Samsung se descarcă fără a-l folosi, este timpul să-l duci la tehnician. Apoi, rulând teste de mână, aplicația va afișa un mesaj care spune „Calibrați senzorul”.

Apoi, faceți clic pe acel mesaj și așteptați să apară o fereastră gri, în ea va apărea un text care vă va întreba dacă doriți să 'actualizați configurația', faceți clic pe butonul de confirmare și gata Ai senzorul de proximitate calibrat?. Dacă problema persistă, duceți telefonul la un agent Samsung autorizat, pentru a primi asistență tehnică adecvată.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here