Cum să activați și să utilizați NFC pe un Samsung Galaxy J - Rapid și ușor

Gigantul tehnologiei electronice „Samsung” inovează mereu în dispozitivele sale mobile Ca și în restul produselor sale, în acest caz dispozitivul său de pe telefoanele din linia Samsung Galaxy J care au o gamă medie vine cu o opțiune numită NFC și aici vei învăța cum să-l folosești pe lângă activarea lui.

Cum să activați și să utilizați NFC într-un Samsung Galaxy J - Ușor și rapid
Vezi acest videoclip pe YouTube

Astăzi vă vom explica puțin cum să îl utilizați, astfel încât să vă gândiți să începeți să utilizați această opțiune bună pe care o are telefonul dvs. mobil.

Inainte sa incepi, „NFC” înseamnă Near Field Communication, ceea ce înseamnă comunicare în câmp scurt, este o configurație în bandă largă sau wireless de înaltă calitate la transferul fișierelor, cu particularitatea că este foarte scurtă.

Asta înseamnă că ambele dispozitive cu care vom face schimb de fișiere sau informații trebuie să aibă între zece și cincisprezece centimetri.

Are o viteză impresionantă de transfer de date, este foarte rapid, are multe caracteristici, este foarte util pentru identificarea dispozitivului și o funcție foarte importantă pentru unele persoane, plățile pot fi efectuate prin NFC.

Index()
 1. Cum să găsiți și să activați NFC?
 2. Avantajele utilizării NFC într-un Samsung Galaxy J

Cum să găsiți și să activați NFC?

Acum pentru a activa NFC pe Samsung Galaxy J există mai multe modalități de a-l activa, Va depinde întotdeauna de straturile de personalizare pe care le au dispozitivele tale mobile, noi îți vom arăta pe cele mai comune, iar tu vei putea urma pașii care sunt adoptați nevoilor tale.

Prima metoda:

 • Accesați ecranul principal al dispozitivului dvs. mobil.
 • Derulăm în jos din partea de sus a ecranului, astfel încât comenzi rapide sau setări rapide în bara de notificări.
 • După ce bara este afișată, trebuie doar să căutați printre opțiunile acesteia.
 • Dacă este acolo, îl puteți activa și dezactiva printr-un clic.

A doua metoda:

 • Ca prim pas, te vei localiza doar în „Setări” sau „Configurații” A aparatului.
 • În bara de setări și veți glisa până găsiți opțiunea NFC.

NOTĂ: Dacă nu este găsit, vă recomandăm să căutați în secțiunea "Conexiuni și rețele wireless" sau "Conectați și partajați". În aceste secțiuni ar trebui să apară configurația pentru activarea și dezactivarea NFC.

A treia metoda:

 • Veți intra în setările telefonului.
 • Căutați opțiunea numită „Dispozitive conectate”.
 • Apoi, vor fi afișate o serie de opțiuni unde se va găsi opțiunea NFC, acolo o puteți activa și dezactiva și cu un clic.

aici tu deții trei cazuri posibile care pot apărea pe telefonul dvs. Samsung Galaxy J sau o altă versiune de Android care are diferite straturi de personalizare, după cum puteți vedea, găsirea și activarea NFC nu este deloc dificilă, trebuie doar să vă uitați în secțiunea Setări a dispozitivului și poate fi găsit cu ușurință.

Avantajele utilizării NFC într-un Samsung Galaxy J

Unul dintre principalele avantaje pe care le are dispozitivul nostru mobil atunci când are NFC, este că putem împărtăși imagini, videoclipuri sau muzica cu calitatea care se gaseste, inseamna dimensiunea si rezolutia pe care le au din fisierul sursa.

Cel mai inovator și util lucru la această opțiune este posibilitatea de a efectua plăți cu telefonul nostru, ca și cum ar fi un card de credit sau acreditări de identificare.

În mod clar, are o gamă largă de opțiuni, pe care dacă învățăm să le folosim ne vor face viața mai ușoară într-un anumit fel, cu tehnologia avansând cu salturi și limite; avem din ce în ce mai multe nevoi de acoperit și de învățat trucuri pentru această gamă de Samsung Galaxy nu este altele. Ca exemplu putem vorbi despre necesitatea sincronizării dispozitivelor între ele, iar cu NFC putem acoperi acest tip de nevoi într-un mod rapid și simplu.

Vreau să vă vorbesc despre o ultimă configurație care mi se pare foarte interesantă și cu siguranță vă va interesa, este o automatizare a acțiunilor; totul datorită știi cum să folosești NFC într-un Samsung Galaxy J.

De exemplu, vă puteți configura NFC cu un instrument tehnologic numit „Etichete NFC” astfel încât atunci când intri în casa ta, conectați-vă direct la rețeaua WIFI pe care o aveți și, pe lângă aceasta, există multe mai multe variante, cum ar fi plasarea telefonului în modul silențios sau modul avion.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here