Cum să activați și să dezactivați modul „Nu deranja” pe Samsung - Telefon mobil și dispozitive”,

Un număr mare de utilizatori sunt obișnuiți să-și folosească telefoanele mobile mai multe ore pe zi, în care primiți o mulțime de mesaje și apeluri. Dar există și momente prețioase în care oamenii își doresc doar o pauză de la dispozitive și griji. Putem realiza acest lucru cu ajutorul opțiunii Nu deranja.

De menționat că această setare nu este bine cunoscută de mulți utilizatori. Care nu sunt total conștienți că putem activa un mod special pentru momentele precise în care dorim să ne odihnim. De aceea, vom menționa tot ceea ce are de-a face cu această configurație și cea mai bună modalitate de a o activa și dezactiva pe Samsung.

Cum să activați și să dezactivați modul „Nu deranjați” pe Samsung - Telefon mobil și dispozitive
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
  1. Care este modul nu deranjat al dispozitivelor Samsung?
  2. Cum pot configura funcția „Nu deranja” a telefonului meu mobil Samsung?
  3. Care este procedura de activare și dezactivare a modului „Nu deranjați”?
  4. Cum pot programa activarea funcției „Nu deranja” pe telefonul meu mobil??
  5. Este posibil să creați excepții în modul „Nu deranjați” de la Samsung?

Care este modul nu deranjat al dispozitivelor Samsung?

În dispozitivele noastre Samsung există multe trucuri pe care le putem folosi zilnic. Dar există unul în special care este Nu vă deranjați. Aceasta este o opțiune sau configurație pe care o putem edita manual de pe telefonul mobil. Unde principala contribuție pe care ne-o oferă este că putem activa opțiunea astfel încât să nu primim mesaje sau apeluri enervante de la anumite contacte. Că diferite tipuri de alarme sau notificări sună în momentul în care vrem să ne odihnim.

Este clar că aceasta este o alternativă excelentă pentru toți acei oameni care doresc să se deconecteze complet de la rețelele sociale. Pentru a putea petrece timp plăcut cu oamenii pe care îi iubești sau să iei o pauză fără întreruperi. din fericire această configurație este foarte simplă pentru a aplica pe dispozitivele noastre Samsung.

Acest lucru vă poate ajuta bateria să dureze mai mult, dar dacă din orice motiv aceasta nu reușește, ar trebui să știți și să remediați problema cu eșecul de descărcare. Din moment ce într-adevăr în acest fel ajuta foarte mult la durata de viață a bateriei.

Cum pot configura funcția „Nu deranja” a telefonului meu mobil Samsung?

Pentru a-l putea configura, trebuie să vă poziționați pe pagina principală a telefonului mobil, apoi să glisați degetul în jos astfel, reușind să căutați și accesați opțiunea de setări. Apoi căutați opțiunea „Sunet” în această zonă și selectați opțiunea specifică care spune „Nu deranjați”.

Dacă nu îl găsiți în această zonă, îl puteți căuta în altă secțiune de setări. Vă recomandăm să-l căutați și în opțiunea de ‘Notificări’ sau direct din motorul de căutare intern. Când accesați opțiunea veți vedea mai multe opțiuni, cum ar fi apeluri, sunet, notificări și altele.

Care este procedura de activare și dezactivare a modului „Nu deranjați”?

Există trei moduri foarte asemănătoare de a face asta, tu alegi cel care vi se pare cel mai confortabil sau cel care apare pe Samsung. Mai întâi glisați cu degetul în partea de jos sau în partea de sus a ecranului, apoi selectați opțiunea de a nu întrerupe. În această zonă îl puteți activa și dezactiva la ora dorită. O altă modalitate este prin deschiderea aplicației Google Home, apoi atingeți ecranul sau difuzorul, în colț selectați setările pentru a accesa Notificări și bunăstare.

În această zonă veți vedea că în dreptul cuvântului nu deranjați apare un comutator pe care îl puteți activa și dezactiva atunci când aveți nevoie de el.

Cum pot programa activarea funcției „Nu deranja” pe telefonul meu mobil??

Pe de altă parte, este important să învățați cum să programați această opțiune. Deoarece activând-o în cel mai bun mod, îți vei putea încărca telefonul mobil fără notificări enervante. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați setările și secțiunea Nu deranjați din secțiunea „Sunet”. În această parte puteți: Selectați „Sunet și vibrații” vei configura tot felul de sunete cum ar fi vibrațiile, de la alarme sau sunete la atingerea telefonului mobil. În partea „Notificări” din aceasta, puteți selecta lucrurile pe care nu doriți să apară în notificare.

Intrând în zona „Mesaje”, puteți seta telefonul să sune la mementouri sau evenimente. Poți și tu configurați intrarea mesajului de la orice contact. În partea de apeluri puteți bloca persoanele când vă sună sau puteți dezactiva toate tipurile de apeluri primite.

De asemenea, puteți selecta notificări personalizate, in care te voi ajuta sa nu se activeze telefonul la sosirea unui mesaj.

Este posibil să creați excepții în modul „Nu deranjați” de la Samsung?

Trebuie menționat că dacă este pe deplin posibil și este tot ce poți face.

Când accesați notificările Nu deranjați, puteți selecta unde scrie „Porniți automat” creați reguli diferite, il poti configura manual. De exemplu, faceți-l să se activeze întotdeauna noaptea sau în diferiți termeni specifici. De asemenea, puteți implementa ora exactă de începere sau de sfârșit a opțiunii.

În aceste configurații este posibil să selectați persoana sau contactul anume. Acolo unde puteți permite dacă vi se trimit mesaje când activați modul, puteți face cu adevărat multe modificări specifice care nu va permite să avem excepțiile confortabile. Dar pentru a face acest lucru trebuie să citiți fiecare opțiune care vă indică, pentru aceasta trebuie să adăugați limba spaniolă pe dispozitiv.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here