Cum să activați și să dezactivați Outlook Smart Composer - Cele mai bune comenzi rapide

E-mailurile au un instrument numit compozitor inteligent care ajută la completarea mesajelor sau a e-mailurilor. Aceasta este o modalitate de a ajuta oamenii să accelereze scrierea mesajelor lor. Prin urmare, acest text va explica Cum să activați și să dezactivați compozitorul inteligent în Outlook astfel încât să puteți vedea sugestiile de cuvinte în e-mailurile dvs.

Index()
  1. Cum activez sau dezactiv Smart Compose în Outlook??
    1. Dacă aveți un sistem MacOS
    2. fiind pe ferestre
  2. Cum să activați sau să dezactivați compozitorul de tastare inteligentă în Outlook web?
  3. De ce este dezactivat compozitorul inteligent în Outlook?

Cum activez sau dezactiv Smart Compose în Outlook??

Acest instrument este disponibil atât pentru dispozitive mobile, cât și pentru computere sau laptopuri. Pentru ca atunci când scrii un mesaj și trimiți fișiere, să nu faci greșeli în ceea ce ai de scris. Să vedem atunci cum acest ajutor este activat sau eliminat în vechiul hotmail.

Dacă aveți un sistem MacOS

Compoziția inteligentă a e-mail-urilor este o inteligență artificială care prezice cuvinte viitoare pe care le-ai putea folosi într-un mesaj pe măsură ce tastați. Mai degrabă, acest instrument completează mesajul și sugerează cuvinte sau propoziții complete. Tu decizi dacă le vei folosi sau vei continua să scrii e-mailul singur.

Smart Compose salvează mesajele tastate anterior, astfel încât AI să știe în ce fel tastați. În acest sens, cuvintele pe care le oferă ca sugestii sunt cuvinte bazate pe ceea ce ai scris înainte. Acest instrument nu este același cu răspunsurile automate sau cu corectorul ortografic, deoarece scrisul ajuta cu sintaxa a propoziției în timp ce corectorul indică cuvintele greșite.

Pe computerele Mac trebuie să mergeți la pagina Outlook și în meniul acestei pagini trebuie să selectați preferințele. După aceasta, trebuie să apăsați opțiunea de autocorrecție care are simbolul ABC cu un fulger. În sfârșit, trebuie să activați sau să dezactivați, în funcție de preferință, categoria înlocuiți textul pe măsură ce introduceți text iar din acel moment, de fiecare dată când scrieți un e-mail, va apărea acest ajutor.

fiind pe ferestre

Pe computere cu sistem Windows, atunci când vă conectați la contul Outlook, trebuie să mergeți la opțiuni. Acolo merge în fișier și apoi în e-mail, când se deschide o casetă, trebuie să căutați și să selectați butonul opțiunile editorului. Această acțiune te face să mergi într-o altă secțiune în care trebuie să intri în categoria de corecție.

În această parte, trebuie să cobori puțin până când găsești un buton alungit care arată opțiunea opțiuni de corectare automată. Faceți clic pe el și așteptați să se deschidă o filă unde veți vedea mai multe casete și opțiuni. Cel care contează și cel pe care trebuie să îl activați sau să îl dezactivați este înlocuirea textului în timp ce scrieți, deoarece este cel care va arăta sugestiile inteligenței artificiale.

Cum să activați sau să dezactivați compozitorul de tastare inteligentă în Outlook web?

Acum, deschideți versiunea web a acestui e-mail sau orice aplicație a acestui serviciu concepută pentru mobil pentru a porni compozitorul. Odată intrat în cont, căutați în partea de sus simbolul roată care arată setările. Acum, în meniul din dreapta, coborâți în jos, unde veți găsi opțiunea vizualizați toate setările Outlook.

În fila nouă, dintre opțiunile care sunt listate, trebuie să apăsați pe cea numită mail. In continuare, intra unde scrie scrie si raspunde, acolo trebuie sa cobori in partea in care scrie predicții text. Ei bine, în această secțiune trebuie să bifați sau să debifați caseta pentru ca e-mailul să facă sugestii de scriere.

În momentul scrierii unui mesaj, veți vedea că sugestiile vor începe să apară pe măsură ce textul începe să aibă sens. Când vedeți o sugestie care vi se pare interesantă și utilă, trebuie doar să apăsați tasta săgeata dreapta sau tasta TAB să-l accepte. În timp ce dacă vrei să-l refuzi sau să-l treci, trebuie să continui să scrii mesajul în mod normal.

De ce este dezactivat compozitorul inteligent în Outlook?

Smart Compose va fi în modul activ tot timpul, astfel încât în ​​orice mesaj veți vedea cum apar sugestiile de scriere. Cu toate acestea, dacă acest instrument nu este utilizat niciodată, va fi dezactivat automat. Ei bine, e-mailul detectează că ceea ce este furnizat nu este de ajutor.

Cu toate acestea, instrumentul de redactare inteligentă trebuie să petreacă mult timp fără a fi folosit pentru ca acesta să se dezactiveze. La fel, este posibil să fi dezactivat opțiunea la un moment dat și, prin urmare, ajutorul nu apare. În anumite cazuri, ceea ce trebuie să faci este să urmezi pașii descriși în secțiunile anterioare și cu aceștia să reactivezi sugestiile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here