Cum să activați și să configurați controlul parental în iTunes - Tutorial pas cu pas

A putea menține securitatea atunci când intri pe internet ar trebui să fie unul dintre obiective tați și mame principale. Deoarece mulți copii și tineri minori au acces la tot felul de conținut care poate exista pe diferitele site-uri web.

Cum să activați și să configurați controlul parental în iTunes - Tutorial pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dar este, de asemenea, adevărat că alte platforme, cum ar fi iTunes Apple, este posibil să descărcați conținut neadecvat. Pe măsură ce înțelegem acest lucru, vrem să vă învățăm cum puteți activa și configura controalele parentale în itunes.

Aplicația iTunes este o platformă prin care este posibil să descărcați nu numai muzică, este posibil să descărcați filme, aplicații și să actualizați versiuni ale dispozitivelor mobile. Care poate să nu fie gratuit, ceea ce ar reprezenta o cheltuială uriașă dacă acest conținut este descărcat fără permisiune. Pentru a evita toate acestea, trebuie să activați și să configurați controlul parental.

Controlul parental este o funcție de securitate care este folosită și în Play Store sau în alte aplicații, pentru a împiedica copiii noștri să intre în pagini interzise sau să descarce fără niciun tip de licență. Prin urmare, trebuie să iei măsuri drastice și în acest caz să folosești controlul parental. Și apoi îți vom arăta pas cu pas pentru a activa și configura această funcție în iTunes.

Index()
  1. Pas pentru a activa și configura controlul parental în iTunes
  2. Setarea controlului parental în iTunes

Pas pentru a activa și configura controlul parental în iTunes

Așa că vă puteți ține copiii la distanță și în acest fel nu se descarcă fără consimțământ în iTunes. Tu ar trebui activați și apoi configurați funcția de control parental și pentru asta trebuie doar să urmezi acești pași simpli. Pentru a începe trebuie să intri în iTunes și apoi în cazul utilizării unui computer Mac trebuie să alegi opțiunea “Preferințe”.

În cazul utilizării unui PC cu un mediu Windows, mai întâi selectați „Ediție” și apoi alegeți opțiunea „Preferințe”. Această acțiune va afișa o casetă nouă pe ecran cu mai multe secțiuni în partea de sus. În cazul nostru, vom selecta „Control parental”. Următorul pas este să vă localizați în secțiunea „Dezactivați” din caseta de preferințe pentru controlul parental.

Și localizați-vă în caseta de opțiuni magazinul iTunes astfel incat il dezactivezi si astfel nu se poate avea acces la sectiunile de film si muzica. De asemenea, va împiedica descărcarea aplicațiilor din App Store. Dar este posibil să păstrați iTunes Store deblocat, dar trebuie să ajustați setările astfel încât să nu fie afișat conținut pentru adulți.

Puteți alege evaluările conținutului bibliotecii, apoi puteți verifica opțiunile Muzică cu conținut explicit. În opțiunea „Filme” trebuie reglați-l pentru PG-13, în opțiunea „Program TV” selectați TV- 14. În "Aplicații la" selectați opțiunea preferată și finalizați prin marcarea opțiunii "Rezervați cu conținut sexual explicit".

Setarea controlului parental în iTunes

Odată ce ați făcut selecția acelor opțiuni care doriți să restricționați în iTunes, trebuie să cobori și să te localizezi în pictograma sub formă de lacăt. Și faceți clic pentru a preveni efectuarea de modificări în viitor, în acest fel se va afișa un dialog. În el, trebuie să introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă activa computerul și pentru a finaliza, faceți clic pe opțiunea "OK".

Acum trebuie să faceți clic pe opțiunea "OK", adică în caseta de preferințe, asta astfel încât să poată fi aplicate căpriorii pe care tocmai le-ați făcut. Și în acest fel ați activat și configurat funcția de control parental în iTunes. Și ați luat una dintre cele mai bune decizii pentru a împiedica copiii dvs. să aibă acces la conținut neadecvat pentru ei.

După cum puteți vedea, controlul parental este o măsură de securitate excelentă care se aplică multor alte platforme, cum ar fi YouTube. Și prin acest articol ai învățat cum să-l folosești, activați-l și configurați-l în iTunes într-un mod foarte simplu și rapid.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here