Cum să vă activați autentificarea 2FA pe Discord și să vă schimbați parola de acces?

După crearea unui cont pe Discord, este foarte important să luați în considerare securitatea. Având în vedere acest lucru, vă recomandăm activați autentificarea 2FA pe Discord și schimbați parola cu una mai puternică și mai sigură. Ambele procese sunt prezentate mai jos

Index()
 1. Cât de important este să activați autentificarea cu doi factori pe Discord??
 2. Care sunt pașii pentru a modifica parola Discord și pentru a o face mai sigură?
 3. Cum puteți îmbunătăți securitatea contului dvs. activând 2FA?
 4. Ce pași ar trebui urmați pentru a activa 2FA pe contul dvs. Discord?

Cât de important este să activați autentificarea cu doi factori pe Discord??

Conturile noastre în diverse aplicații sunt de o importanță vitală pentru viața noastră de zi cu zi, motiv pentru care este foarte important să ne protejăm cu măsuri de securitate precum autentificarea cu doi factori și alte alternative pentru a ne păstra informațiile susținute

Autentificarea în doi pași este o nouă propunere de securitate, care a funcționat foarte bine între diferitele platforme și importanța sa constă în faptul că este una dintre cele mai bune metode de a ne proteja conturile. După cum indică numele, această funcție va efectua două procese de identificare a utilizatorului, în mod normal platforma necesită introducerea parolei și apoi va efectua o verificare cu dispozitivele noastre mobile,

Care sunt pașii pentru a modifica parola Discord și pentru a o face mai sigură?

În cazul în care aveți o parolă slabă, cel mai bine este să o schimbați. Vă recomandăm să alegeți o parolă puternică, care conțin numere, simboluri speciale, litere mari și mici. Gândește-te bine la parola pe care urmează să o folosești, după aceea poți începe procesul de schimbare a acesteia în Discord.

 • Pentru a vă schimba parola, porniți mai întâi aplicația Discord.
 • Logheaza-te în contul tau.
 • Odată intrat în aplicație, faceți clic pe pictograma în formă de roată care se află dedesubt și în stânga.
 • Intrați în secțiunea „Contul meu” și accesați „Parola fără autentificare”.
 • Pentru a continua, doar faceți clic pe „Schimbați parola”.
 • Va fi afișat meniul de schimbare a parolei, pur și simplu furnizați parola curentă și indicați-o pe cea nouă.
 • După ce ați terminat, faceți clic pe „Terminat” și parola va fi schimbată corect.

Cum puteți îmbunătăți securitatea contului dvs. activând 2FA?

Autentificarea în doi factori sau 2FA este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a îmbunătăți securitatea conturilor noastre după instalarea aplicației Discord. Activarea este foarte dificil pentru cineva să ne acceseze contul Discord sau orice altă platformă în care folosim acest model de securitate.

Avantajul acestei funcții este că de fiecare dată când un dispozitiv nou este pornit, pe lângă parolă, platforma va cere un cod suplimentar sau o verificare, care este de obicei afiliată dispozitivului nostru mobil. Clar acest lucru extinde foarte mult securitatea, deoarece este necesar să avem acces la telefonul nostru mobil pentru a putea accesa contul nostru Discord.

Ce pași ar trebui urmați pentru a activa 2FA pe contul dvs. Discord?

În cazul în care suferiți un anumit tip de hack sau încălcarea confidențialității dvs., există câteva măsuri pentru a îmbunătăți securitatea contului dvs. De fapt, înainte de a vă șterge contul Discord pentru a crea unul nou, cel mai bine este să îmbunătățiți securitatea contului pe care îl aveați înainte folosind autentificarea în doi pași, opțiune pe care o puteți activa după cum urmează.

 • Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația Discord.
 • Asigurați-vă că vă conectați la contul dvs., odată ce ați lansat cu succes aplicația, faceți clic pe pictograma roată din partea de jos.
 • Va fi afișat meniul de opțiuni, asigurați-vă că intrați în secțiunea „Contul meu”.
 • În ‘Contul meu’ trebuie să mergeți în jos până când găsiți secțiunea ‘Autentificare cu doi factori’.
 • apăsați pe ‘Activați autentificarea cu doi factori’.
 • Sistemul vă va cere să introduceți parola contului.
 • După cele de mai sus, trebuie să descărcați aplicația Authy sau Google Authenticator pe dispozitivul dvs. mobil, vă recomandăm opțiunea Google.
 • După ce ați descărcat aplicația, veți avea la dispoziție două modalități de a lega platforma de autentificare cu Discord, prima este prin scanarea codului de bare, sau introducerea directă cu o anumită cheie.
 • În cazul codului de bare, pur și simplu faceți clic pe opțiunea cod de bare și scanați codul QR care apare în aplicația Discord.
 • Cele de mai sus vor genera un cod din șase cifre, introduceți acest cod în Discord și faceți clic pe opțiunea „Activare”.

În orice caz, după activarea măsurii de securitate anterioare, este important să gestionați codurile de verificare în doi pași. Aceste coduri sunt extrem de relevante în cazul în care nu vă puteți accesa contul folosind caracteristica de autentificare cu doi factori.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here