Cum să activez sau să pun modul întunecat în WhatsApp Web pe computerul meu pas cu pas

Este bine cunoscut în zilele noastre probleme de sănătate a ochilor care poate provoca expunerea prelungită la luminozitatea intensă produsă de ecranele mobile sau PC.

Cum să activez sau să pun modul întunecat pe WhatsApp Web pe computerul meu pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Și în acest sens, diferitele aplicații, rețele sociale și platforme de comunicare au dezvoltat soluții la această problemă, precum modul întunecat din Google Chrome. Dar în acest articol vă vom învăța într-un mod foarte simplu cum să activați modul întunecat în WhatsApp web pe computer.

WhatsApp web este alternativa pentru a utiliza platforma de mesagerie instantanee un computer personal. Și, desigur, ar trebui să știți deja cum este posibil să utilizați această platformă și cum să o activați fără complicații majore. Dar unele PC-uri nu au activarea modului întunecat și, prin urmare, a putea face ajustări la luminozitatea ecranului devine aproape imposibil.

Modul întunecat este o funcție care îi face pe utilizatorii acestei aplicații foarte fericiți, deoarece este posibil să fiți conectat la această platformă mult mai mult timp. Mai ales noaptea când efectul luminozității în ochi este de obicei resimțit mai intens. Și apoi să vedem single-urile pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a activa tema întunecată pe WhatsApp web.

Index()
  1. Pași pentru a activa modul întunecat în WhatsApp Web
  2. Setări WhatsApp Web Dark Theme

Pași pentru a activa modul întunecat în WhatsApp Web

Vă vom arăta cât de simplu și rapid poate fi activați modul întunecat pe whatsapp web. Și pentru aceasta, va trebui doar să urmați acești pași și pentru a începe trebuie să mergeți la browserul dvs. web și să introduceți următoarea adresă web. Care vă va duce la pagina principală a WhatsApp.

Următorul pas este să începi sesiunea așa cum o faci de obicei, fiind în profilul tău vei merge la pictograma cu trei puncte. cel găsit situat pe panoul din stânga, veți face clic pe el și această acțiune vă va afișa pe ecran un meniu de opțiuni. Și în cazul nostru trebuie să facem clic pe opțiunea „Configurare”.

Acum veți fi dus la fereastra sa unde puteți vedea câteva opțiuni care vă vor permite să faceți ajustări la platforma de mesagerie. Acum trebuie să selectăm făcând clic pe opțiunea „Temă” este necesar ca această opțiune să apară să poată activa modul întunecat. Altfel va fi imposibil și trebuie doar să așteptați ca această funcție să fie activată.

Setări WhatsApp Web Dark Theme

După ce ați făcut clic pe opțiunea "Temă", pe ecran va fi afișată o casetă nouă în care puteți vedea cele două opțiuni posibile de selectat. Puteți vedea „Ștergeți” și este opțiunea care implicit este selectat u „Întunecat”. Aceasta este opțiunea de a alege și apoi trebuie să faceți clic pe opțiunea “Ok” iar pentru ca modificările să fie aplicate trebuie să faceți din nou clic pe opțiunea ”Ok”.

Imediat noua temă pe care ați selectat-o ​​va fi aplicată pe platformă în care puteți vedea că ecranul va scădea intensitatea luminozității. arata acum tonuri închise și gri, această funcție vă va permite să vă extindeți turele de noapte când sunteți în chat.

În cazul în care utilizați aplicația web și vi se pare prea întuneric, puteți intra din nou în configurația sistemului și puteți modifica selecția. Este important să înțelegeți că această opțiune nu funcționează ca în versiunea mobilă. Care poate fi aplicat orelor în care îl configurați, în timp ce arată întotdeauna funcția activă.

După cum puteți vedea, este o funcție excelentă care este disponibilă de acum înainte și o puteți activa în orice moment.  În plus, ați verificat deja cât de simplu este, precum și închiderea sesiunilor web WhatsApp deschise de pe mobil sau computer. și acum știi cum să activezi tema întunecată a whatsapp web.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here