Cum să activați sau să dezactivați locația telefonului mobil într-un mod simplu?

Locația de pe telefonul nostru este adesea necesară pentru ca anumite funcții ale diferitelor aplicații să funcționeze într-un mod excelent, unul dintre cele mai utile instrumente pe care le au mobilele noastre, fără îndoială, este geolocalizarea, dar cum să o activezi atunci când ai nevoie?? Este foarte simplu și îl puteți dezactiva și o dată nu mai ai nevoie.

Îți poți activa sau dezactiva locația de câte ori dorești, de pe mobilul tău Android sau iOS, procesul este practic la fel pe toate dispozitivele. Vă vom învăța cum să utilizați locația Să începem!

Index()
 1. Cum să activați sau să dezactivați geolocalizarea dispozitivului dvs. mobil?
  1. Pe dispozitivele iOS
  2. Pe un telefon Android
  3. Pentru dispozitivele Samsung
 2. Cum să activați sau să dezactivați locația mobilului dvs. de la distanță?
 3. Ce trebuie să faceți dacă oprirea locației telefonului mobil îl repornește?

Cum să activați sau să dezactivați geolocalizarea dispozitivului dvs. mobil?

Mobilul dvs. are funcții pe care adesea le trecem cu vederea, locația se află de obicei harta opțiunilor care are panoul mobil, dar îl găsiți și în setările mobile.

da, întradevăr, bateria se descarca foarte repede cand activezi locatia/geolocalizarea', de aceea este convenabil sa o dezactivezi in anumite momente. Vă recomandăm să cunoașteți capacitatea reală a bateriei dvs. Android.

Pe dispozitivele iOS

Mai întâi puteți activa locația mobilului dvs. cu dispozitivul iOS, acest lucru va fi foarte rapid și ușor, puteți face clic pe secțiunea 'Setări' și puteți introduce opțiunea 'Locație' aici, o puteți activa sau dezactiva, în același mod știm că și din panoul de instrumente gasesti locatia.

Pe un telefon Android

Pe mobilul tău Android poți activa sau dezactiva locația într-un mod și mai ușor, poți afișați panoul de opțiuni jos, veți putea percepe o pictogramă de locație, trebuie pur și simplu să faceți clic pe ea și o puteți activa sau dezactiva de câte ori doriți.

A doua modalitate va fi să intri în configurație, să cauți secțiunea locație și aici poți activa/dezactiva locația, când dai clic pe comutatorul de acces la locație va fi disponibil. Puteți trimite locația dvs. oricând doriți pe dispozitivul dvs. Android, prin WhatsApp acest lucru va fi foarte ușor și vă poate fi util.

Pentru dispozitivele Samsung

Pentru a activa și dezactiva locația telefonului tău Samsung va fi practic același proces, intri în configurare, apoi în setări și trebuie să alegi 'Locație' va fi printr-un comutator care va porni locația, dar în același mod în care poți activați/dezactivați locația din panoul de opțiuni.

Cum să activați sau să dezactivați locația mobilului dvs. de la distanță?

Puteți intra în aplicația Google, puteți intra în contul dvs. și acolo accesați 'Acces și securitate' aici veți găsi o opțiune numită „Găsește-ți telefonul” puteți folosi diferite opțiuni:

 • suna mobil.
 • localizați dispozitivul.
 • blochează-l.
 • Deconectați-vă de la contul Google.
 • Ștergeți datele mobile.

Desigur, trebuie să deschideți „Locați dispozitivul” și asta funcționează chiar și pentru dvs ca formă de securitate. Dacă în orice moment doriți să creșteți și să îmbunătățiți securitatea mobilului dvs. Android, amintiți-vă că o puteți face, acest lucru vă va ajuta în cazul în care veți fi jefuit vreodată.

Pe dispozitivul dvs. iOS puteți activa și locația mobilului de la distanță, adică trebuie să aveți opțiunea „Găsiți iPhone-ul meu” activă pentru asta trebuie să vă conectați la iCloud pentru a vă autentifica și a introduce parola, în iCloud, vă puteți găsi iPhone-ul sau orice dispozitiv iOS, dacă doriți să aflați mai multe despre acest lucru, vizitați pagina „Găsiți” din iCloud.

Dacă vrei să fii localizat, trebuie să ai locația activată pentru că în caz de urgență asta te poate ajuta să îți localizezi mobilul și chiar și pe tine, deoarece ultimele conexiuni sunt urmărite.

Ce trebuie să faceți dacă oprirea locației telefonului mobil îl repornește?

Ceea ce trebuie să știți este că prin dezactivarea locației există aplicații care vă vor cere să o activați și de multe ori activezi locația fără să-ți dai seama, dar în mod normal trebuie să știi că aceasta poate fi o eroare de mobil, poate trebuie să reporniți mobilul și să dezactivați din nou locația.

După cum ați citit deja, activarea și dezactivarea locației dvs. este foarte ușoară, cel mai bine este să dezactivați locația atunci când nu aveți nevoie de ea deoarece acest lucru poate afecta funcționarea telefonului mobil, așa cum se întâmplă când mențineți WiFi sau Bluetooth conectat toată ziua bateria se va uza foarte mult.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here