Cum să activați sau să dezactivați camera pentru a efectua apeluri video WhatsApp

Apelurile video WhatsApp sunt mijlocul cel mai folosit de oameni din întreaga lume pentru a comunica cu cei dragi prin apeluri și, în același timp, a-i vedea. Uneori, când facem un apel video, camera poate fi pornită sau oprită, așa că aici te vom învăța să-l pornești sau nu, în funcție de preferințele tale.

Cum să activați camera pentru a o folosi într-un apel video WhatsApp
Vezi acest videoclip pe YouTube

Puteți efectua un apel video cu oricare dintre contactele dvs. și, de asemenea, puteți efectua apeluri de grup între patru persoane, fără a fi nevoie să fii într-un grup WhatsApp.

această platformă are diverse funcții, care poate fi folosit oricând doriți să comunicați cu rudele și prietenii dvs., iar cel mai bun dintre toate este că o puteți face în orice fel, adică fie prin mesaje text prin acest canal, prin note de la voce, apeluri și apeluri video, puteți chiar să efectuați apeluri video de pe whatsapp web pe computer.

Index()
 1. Cum activez sau dezactivez camera în apelurile video WhatsApp?
 2. Ce pot face într-un apel video WhatsApp?

Cum activez sau dezactivez camera în apelurile video WhatsApp?

Când vrem să facem prima dată un apel video de pe WhatsApp, cel mai probabil, atunci când o facem, sistemul de operare al dispozitivului nostru mobil să ne ceară permisiunea pentru ca camera și WhatsApp să fie conectate și să poată lucra împreună. Dacă doriți porniți sau opriți camera pentru apeluri video de WhatsApp, trebuie doar să:

 • Introduceți aplicația dvs. WhatsApp.
 • Selectați contactul dorit comunica prin apel video și intră pe chat-ul lui.
 • Apoi faceți clic pe simbolul camerei video.
 • Ecranul de așteptare ar trebui să iasă automat, în timp ce persoana de contact răspunde la apelul video. În partea de jos ar trebui să apară mai multe opțiuni între care puteți schimba: camera dvs. din față în principal sau invers, activați sau dezactivați camera audio și video.
 • Va trebui să așteptați ca contactul dvs. să răspundă la apelul video pentru a putea activa sau nu camera; in momentul in care te hotarasti sa-l dezactivezi, poza ta de profil va fi vazuta in schimbul tau in momentul real.

O altă modalitate de a dezactiva camera în apelul video WhatsApp este făcând-o din setări, ținând cont că acest lucru va face ca atunci când mergi să faci fotografii de pe aceeași cameră a aplicației WhatsApp, să nu o poți face până când selectați opțiunea 'Continua' în caseta mică unde această platformă vă va cere permisiunea de a accesa camera. Dacă doriți să o faceți, urmați acești pași simpli:

 • Deschideți panoul de setări al telefonului dvs.
 • Apoi căutați opțiunea „Aplicații” și apoi în „Manager de aplicații”.
 • Găsiți aplicația 'WhatsApp' și faceți clic pe 'permisiuni'.
 • După ce ai urmat pașii de mai sus, dacă ai camera dezactivată sau nu, activează-o sau după preferință și gata!!.

Ce pot face într-un apel video WhatsApp?

În această funcție magnifică a WhatsApp ne putem plasa ecran video mai mare ca sa ne detaliem putin si pe cel al contactului nostru cu care discutam, el ar fi in locul nostru, aceasta modificare ar fi vazuta doar pe dispozitivul nostru, prin urmare nu ar afecta ecranul prietenului sau rudei noastre.

De asemenea, dacă suntem într-un apel video cu una sau două persoane și dorim să adăugăm mai multe persoane, amintindu-ne mereu că suntem disponibili să fim prezenți cu maximum patru persoane pe apel video; trebuie doar să selectați la simbol + care se află în dreapta sus și vom avea automat o listă cu toate contactele noastre și acolo putem alege ce contact să adăugam.

Pe de altă parte, dacă faci parte dintr-un grup al acestei rețele de socializare, care este format din 3 sau 4 persoane, este suficient doar ca unii dintre participanți să atingă opțiunea apelului video care apare în partea de sus a chat-ul dvs., unde se află numele grupului, V-aș suna pe toți în același timp și trebuie să aștepte să răspundă pentru a vorbi și a se vedea.

După cum am menționat mai devreme, putem schimba camera și o putem folosi în funcție de nevoia noastră momentan, adică dacă folosim camera frontală în apelul nostru video, dar vrem să arătăm persoanei cu care vorbim ceva care este care se întâmplă în acel moment, trebuie doar să facem faceți clic pe simbolul camerei care este în stânga jos. Dacă într-o zi te decizi, poți inversa întregul proces și chiar poți bloca apelurile video dacă preferi.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here