Cum să activați sau să dezactivați corectarea automată pe Samsung Grand Prime

Corectorul nostru este grozav atâta timp cât este la zi, este adus la un nivel general superior de vorbire și ni se potrivește ca indivizi.

Așa că vă vom învăța puțin mai multe despre acest aliat sau adversar în funcție de criteriile dvs. precum și despre cum activați sau dezactivați corectarea automată pe Samsung Grand Prime.

Cum să activați sau să dezactivați corectarea automată pe Samsung Grand Prime
Vezi acest videoclip pe YouTube

A fi deschis la opțiuni este pe primul loc, așa că în acest pas cu pas vom face o scurtă plimbare prin avantajele și dezavantajele sale.

Index()
 1. Cum să activez corectarea automată pe Samsung Grand Prime al meu?
 2. Cum să dezactivez corectarea automată pe Samsung Grand Prime al meu?
 3. Ce se întâmplă dacă am un alt tip de tastatură pe Samsung Grand Prime??
  1. Cunoașteți avantajele și dezavantajele autocorectării

Cum să activez corectarea automată pe Samsung Grand Prime al meu?

Deși credem că este dificil sau complicat pentru că suntem unul dintre cei care au ales să lucreze cu acest Smartphone, să vă spun că suntem mai departe de realitate este super simplu! Doar faceți acești pași corect.

 • Primul lucru este să pornim dispozitivul nostru și să mergem la ecranul principal, facem clic pe 'setări'
 • După cum putem vedea, există multe opțiuni din care să alegeți, dar vom merge la cea care spune „limba și introducerea textului”.
 • Deja în acest meniu de alternative mergem la tastatura pe care o folosim.

 • Apoi mergem la 'smart typing' unde vom găsi 'predictive keyboard'.
 • Apăsăm „control text predictiv” și îl activăm.

¡Gata, avem deja activată autocorrecția pe dispozitivul nostru! Pe lângă permisiunile cerute de defectul de fabricație Samsung Grand Prime pentru a actualiza serviciile și a crește cuvintele pe care trebuie să le corectăm sau în care avem îndoieli.

Cum să dezactivez corectarea automată pe Samsung Grand Prime al meu?

La fel cum este ușor să îl activați, este și ușor să îl dezactivați, pentru că, cum sunt oameni cărora le place să-l aibă, există și alții cărora pur și simplu nu o au. vă aducem pas cu pas pentru a efectua descalificarea.

 • Inițial trebuie să mergem la tastatura mobilului nostru. Amintiți-vă că pentru ca tastatura să apară trebuie să mergem la 'mesaje' 'note' sau la orice altă aplicație unde apare automat.
 • Cu tastatura pe ecran vom vedea o opțiune în stânga jos, vom face clic pe piuliță care este echivalentă cu 'configuration'.
 • Deja în acest meniu de opțiuni vom vedea „corecția ortografică” și introducem aceasta.
 • Vor apărea mai multe opțiuni și vom merge la 'corecții'.
 • În prima alternativă vom putea vizualiza corectarea automată vom apăsa doar butonul din dreapta pentru a o dezactiva.

¡Gata, am reușit deja să dezactivăm autocorrecția în Samsung Grand Prime!. Acum poți scrie în liniște, indiferent dacă ai fost corectat din neatenție.

Ce se întâmplă dacă am un alt tip de tastatură pe Samsung Grand Prime??

Este obișnuit ca noi să dorim să dăm personalitatea noastră Smartphone-ului nostru, așa că înțelegem dacă ați descărcat o tastatură diferită cea care vine implicit, pentru că se poate ca din cauza nostalgiei sau a modei să decizi să folosești o altă tastatură precum cea a unui iPhone pe un android de exemplu. Nu vă faceți griji, în realitate pașii sunt aceiași, dar cu detalii minime Vă vom arăta aceste mici îndrumări, ușor de urmat.

 • Mergem la 'configuration' și apoi intrăm în 'administrare generală'
 • Deja în acest meniu putem introduce 'limbă și introducerea textului'.
 • Din diferitele alternative de pe ecran vom selecta 'tastatură virtuală'

 • În acest moment putem vedea tastatura pe care o folosim. Se va diferenția de celelalte prin marcarea cu o săgeată.
 • Deja în tastatura preferinței noastre, vom vedea opțiunea de „corecție ortografică” sau „tastatură predictivă” (aceasta variază în funcție de modelul pe care îl aveți).
 • Gata putem activa sau dezactiva corectarea automată.

Cunoașteți avantajele și dezavantajele autocorectării

Ori de câte ori luăm o decizie trebuie aflați despre subiect suficient pentru a judeca după criteriile noastre; dacă este confortabil, excelent sau dezaprobat.

Ceva ce ar trebui să știm despre corectarea automată este că ne ajută în deficitul nostru de scris, deoarece ne permite să înțelegem cum ar trebui cu adevărat vizualizat cuvântul.

Dezavantajul acestui lucru este că trebuie actualizat ori de câte ori este posibil, altfel nu va avea suficiente reguli gramaticale sau cele care merg cu regiunea noastră și chiar și așa nu este suficient pentru că mașina este limitată, dar limbajul uman va fi întotdeauna flexibil. O soluție care poate ajuta foarte mult este actualizarea Samsung Grand Prime la un S.Sau ca Marshmallow de exemplu.

Accentele referitoare la acest dispozitiv ar trebui să le adăugăm noi, știm cât de obositor poate fi acest lucru, dar corectarea automată ne salvează.

Unul dintre lucrurile pe care le putem observa despre autocorrecția este că nu cunoaște toate erorile, putem scrie ceva chiar și cu acest instrument activat și că ne corectează atunci când îl primim.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here