Cum să îmi activez cu ușurință contul principal Nintendo Switch OLED?

Salvarea datelor sau a jocurilor pe o altă consolă și transferul de conținut digital sunt câteva dintre beneficiile de care ne bucurăm atunci când avem un cont Nintendo Switch și adevărul este că crearea unui cont este destul de simplă, partea dificilă vine atunci când trebuie să ne schimbăm vechea consolă. pentru unul nou, fie din cauza defectiunilor celui precedent, fie pur si simplu pentru ca vrem sa il schimbam, adevarul este ca atunci cand cumparam altul si nu vrem alt cont, cel mai bine este să ne activăm contul principall, ne-am gandit la tine si de aceea aducem acest articol in care iti vom explica cum se face.

Index()
  1. Cum îmi înregistrez Nintendo Switch OLED?
  2. Câte conturi principale poți avea pe Nintendo Switch OLED?
  3. Cum să vă activați contul principal pe Nintendo Switch OLED?
  4. Care este modalitatea de a afla care cont de pe Nintendo Switch OLED este principalul?
  5. Din ce motive nu este posibilă activarea unui cont principal?

Cum îmi înregistrez Nintendo Switch OLED?

Să se descarce vechea noastră consolă Nintendo Switch procedura este la fel de ușoară precum pornirea computerului și în meniul 'Acasă' facem clic pe pictograma în formă de pungă de cumpărături care este cea care corespunde 'eShop-ului', trebuie să facem acest lucru în vechea consolă.

Următorul vom face clic pe pictograma utilizatorului că îl vom găsi în partea din stânga sus a ecranului, este locul unde ne punem poza de profil, când ne aflăm în această secțiune, vom merge în jos prin opțiuni până când găsim opțiunea 'Consola principală' adică la sfârșitul.

Acolo vom observa că vechea noastră consolă este înregistrată ca consolă principală, ceea ce trebuie să facem este dezlegați consola apăsând butonul „Anulați înregistrarea”, Sistemul ne va cere confirmarea acțiunii pe care o realizăm, așa că vom apăsa din nou pe „Șterge registru”.

Apoi ne va cere o parolă de securitate, îl introducem și atât, Vom vedea un mesaj pe ecran care indică faptul că înregistrarea a fost deja ștearsă și că următoarea consolă pe care o folosim pentru a accesa eShop va fi înregistrată automat ca consolă principală.

Câte conturi principale poți avea pe Nintendo Switch OLED?

Adevărul este că aceasta este o întrebare foarte interesantă și cui nu și-ar dori să aibă mai multe conturi principale pe o singură consolă, astfel încât să putem accesa ceea ce avem pe fiecare dintre ele de pe un singur computer, așa că răspunsul la această întrebare este că putem avea până la 8 conturi principale într-o singură consolă, astfel încât să putem gestiona totul de la aceeași consolă de jocuri video, oferindu-ne privilegiul de a putea arhiva jocurile disponibile în acele conturi pe Nintendo Switch, o adevărată minune.

Cum să vă activați contul principal pe Nintendo Switch OLED?

Înainte de a explica procedura pentru activarea contului principal în Nintendo Switch trebuie mai întâi să luăm în considerare câteva chestiuni de interes, pentru a face schimbarea consolei principale în contul nostru, trebuie mai întâi să ștergem înregistrarea consolei vechi și apoi să o stabilim pe cea nouă.

În plus, atunci când înregistrăm o consolă principală, oricine o folosește va putea avea programele digitale pe care le-am achiziționat și în cele din urmă, pe o consolă secundară, vom fi singurii care vor putea accesa programele digitale dobandite.

Avand aceste puncte clare, pentru a activa contul, vom intra in eShop din vechea consola pentru a elimina inregistrarea acesteia ca consola principala, apoi trebuie să facem legătura de la noua consolă la un profil de utilizator nou sau existent, de pe acest computer și folosind contul nostru Nintendo.

Acum vom intra în eShop amintindu-ne că acolo putem descărca și instala jocuri, precum Fornite printre altele, imediat ce facem această procedură, această nouă consolă va fi înregistrată automat ca consolă principală.,

Care este modalitatea de a afla care cont de pe Nintendo Switch OLED este principalul?

Pentru a verifica și a ne asigura că contul pe care îl folosim este contul principal, trebuie să folosim contul pentru a intra in magazin adica la eShop, Trebuie să facem asta din consola de jocuri video, apoi ceea ce trebuie să căutăm este secțiunea 'Informații despre contul tău Nintendo eShop', acolo putem vedea dacă contul în uz este cel principal sau dacă este un cont secundar.

Din ce motive nu este posibilă activarea unui cont principal?

Dacă avem o problemă la activarea unui cont principal, este posibil să nu fi creat contul corect sau s-ar putea să nu terminăm nici măcar înregistrarea deci contul nu a fost creat inca, in general acest tip de problema nu apare deoarece crearea unui cont Nintendo este destul de simpla.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here