Cum să activați alertele de căutare în Wallapop pentru produse și servicii?

Datorită eficacității aplicației, notificările sunt ceva important de menținut încă de la cumpărare sau vânzare răspunsurile trebuie să fie imediate pentru a asigura afacerea și, de asemenea, pentru a verifica când primiți bani sau plăți.

Unii utilizatori au semnalat probleme cu privire la apariția notificărilor, totuși este o problemă care se întâmplă doar unora. Motivele pentru care nu apar notificările sunt exacte, posibil pentru că aplicația nu are permisiunea de a le afișa sau că nu este actualizată la ultima sa versiune.

Index()
 1. Cum funcționează notificările Wallapop??
 2. Ce trebuie să faceți pentru a activa o alertă de căutare?
  1. Cu telefonul mobil
  2. de pe computerul dvs
 3. Este posibil să vedeți toate alertele de căutare activate în contul dvs. Wallapop?
 4. Care sunt pașii pentru a elimina alerta de căutare pe Wallapop?

Cum funcționează notificările Wallapop??

Când aplicația primește niște știri pe care este necesar să le vizualizeze Wallapop generează o notificare, trebuie doar să apeși pe el și aplicația te redirecționează imediat către pagina specifică.

Notificările de mesaje nu numai că vă spun că a fost primit un mesaj, ci și că de asemenea, vă arată dacă mesajul răspuns a fost citit de către celălalt utilizator. De aceea, lipsa notificărilor nu este niciodată o opțiune bună.

Ce trebuie să faceți pentru a activa o alertă de căutare?

Când cauți un anumit produs, poți salvați acea căutare în profilul dvs și ai și opțiunea de a activa notificările pentru ca atunci când pe Wallapop apare un produs asemănător cu ceea ce ai căutat, acesta să te anunțe prin notificări.

Cu telefonul mobil

Pentru a activa alertele de căutare trebuie doar să accesați aplicația de pe mobil și să urmați pașii următori.

 • Selectați opțiunea față fericită care se află în dreapta jos, aceasta pentru a intra în profilul tău.
 • Faceți clic pe opțiunea Setări.
 • Apoi selectați opțiunea care spune Notificări și în acel meniu va apărea o listă de opțiuni.
 • Găsiți opțiunea care spune Alerte de căutare, langa el vei gasi un comutator care daca este gri este pentru ca sunt dezactivati, da click pe el pana devine verde.

După ce a făcut toate acestea, notificările de căutare vor fi activate iar aplicația Wallapop te va putea anunța când găsește ceva care arată sau se potrivește cu ceea ce ai căutat cu ceva timp în urmă.

Dacă ai activat ledul de pe telefon, acesta se va aprinde de fiecare dată când primești o notificare de la Wallapop, este o tehnică bună să fii mai conștient de aplicație.

de pe computerul dvs

Activarea notificărilor se poate face doar prin intermediul aplicației de pe dispozitivele mobile. Prin activarea acesteia, orice notificare va ajunge pe dispozitivul dvs. mobil și o puteți revizui de pe computer. În mod normal, notificările de pe PC nu au sunet.

Este posibil să vedeți toate alertele de căutare activate în contul dvs. Wallapop?

Dacă atunci când efectuați o căutare și apoi o salvați, sunteți va rămâne în opțiunea Favorite, La introducerea acestei opțiuni vei putea vedea toate căutările pe care le-ai salvat și dacă ai notificări activate înseamnă că toate căutările pe care le vezi au notificări.

În cazul în care căutările nu te mai interesează, trebuie doar să faci mergeți la filtru și ștergeți-le, aplicatia Wallapop va intelege ca nu iti mai sunt utile si vor disparea notificarile referitoare la acel produs.

Care sunt pașii pentru a elimina alerta de căutare pe Wallapop?

La fel ca activarea alertelor de căutare, este același proces pentru a le dezactiva. Deschideți aplicația și urmați pașii de mai jos.

 • Selectați opțiunea față fericită situat în dreapta jos, vei intra direct în profilul tău.
 • Faceți clic pe opțiunea Setări.
 • Apoi selectați opțiunea care spune Notificări și în acel meniu va apărea o listă de opțiuni.
 • Găsiți opțiunea care spune Alerte de căutare. Când sunt activate, comutatorul care apare în partea dreaptă va fi verde, trebuie doar să dai din nou clic pe el până devine gri. Ceea ce va însemna că sunt deja dezactivate.

Notificările nu numai că vă vor ajuta să găsiți postări care contează pentru dvs., ci vă vor ajuta și să obțineți utilizatori pe care i-ați căutat înainte. Un fapt important pe care trebuie să-l știi este că notificările Wallapop trebuie să fie activate și pe telefonul tău mobil pentru a putea apărea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here