Cum să activați rândul de numere de pe tastatura Android? - Setări Google

Google pune la dispoziția utilizatorilor Android o aplicație foarte interesantă numită Gboard care permite scriind de la o tastatură virtuală rapid și convenabil. Cu toate acestea, aplicația nu include anumite atribute în mod implicit, așa că merită să știți cum să activați rândul de numere de pe tastatura dvs. Android? din setările Google.

Index()
  1. Care este procedura de utilizare a tastaturii Gboard pe Android?
    1. Cum să-l descarci dacă nu îl ai?
    2. Ce trebuie să faceți pentru a-l activa?
  2. Cum puteți accesa setările tastaturii Gboard?
  3. Ce ar trebui să faci pentru a pune tastatura numerică pe mobilul tău Android?
  4. Cum să setați înălțimea și dimensiunea numerelor pe tastatura Gboard?

Care este procedura de utilizare a tastaturii Gboard pe Android?

Procedura de utilizare a tastaturii Gboard pe Android este foarte simplă. Odată ce configurați aplicația pe mobil și setați limba preferată din setările telefonului dvs. mobil trebuie să deschideți orice aplicație care necesită utilizarea tastaturii și să apăsați pe spațiu pentru a scrie.

Apoi apăsați tasta săgeată sus pentru a activați majuscule și apăsați din nou dacă preferați să dezactivați această funcție. De asemenea, puteți muta cursorul glisând degetul pe bara de spațiu la dreapta sau la stânga. De asemenea, puteți adăuga accente apăsând lung o literă și deschideți mai multe opțiuni.

Puteți folosi tastatura Gboard pe Android pentru a adăuga imagini GIF și emoji-uri. În acest sens, apăsați pictograma emoji și selectați emoji-ul dorit. De asemenea, puteți dezactiva emoji-urile sugerate și chiar alege orice imagine gif-uri și inserați-l în conversațiile dvs. Dacă doriți să adăugați text din nou, apăsați pe ‘ABC’.

Cum să-l descarci dacă nu îl ai?

Unele telefoane includ deja aplicația Gboard în mod implicit. Din acest motiv, este important să verificați dacă îl aveți accesând 'Setări' și 'Aplicații'. Acolo, vei găsi lista de aplicații pe care le are mobilul dvs. Dacă aveți aplicația Gboard pe telefon, verificați dacă instrumentul este actualizat.

Dacă nu îl aveți, atunci trebuie să știți că procedura de descărcare a Gboard din Google Play Store este foarte simplă. Mai întâi, accesați aplicația Magazin Google Play și atingeți spațiul de lângă pictograma lupă pentru a tasta Gboard. Imediat, apăsați butonul „Instalare” pentru a descărca și instala aplicația.

Este important să păstrați aplicația Gboard actualizată. Periodic, accesați aplicația „Play Store” și atingeți fotografia de profil Google. Apoi, accesați „Gestionați dispozitivul și aplicația” și faceți clic pe opțiunea „Actualizări disponibile”. De ultimul, continuați să actualizați Gboard dacă este afișată o versiune recentă.

Ce trebuie să faceți pentru a-l activa?

Este esențial să activați tastatura Gboard pe dispozitivul dvs. mobil odată ce o descărcați. De asemenea, trebuie să alegeți limba preferată din setari. Pentru a-l activa, accesați „Setări” și apăsați pe „Sisteme”. Acolo, alegeți „Limbi și introducere de text”. Apoi apăsați „Tastatură virtuală” și „Gestionați tastaturile” și veți activa „Gboard”.

Cum puteți accesa setările tastaturii Gboard?

Pentru a accesa setările tastaturii Gboard, puteți intra într-o aplicație precum Gmail. După ce accesați contul dvs., apăsați butonul „Compuneți” și plasați cursorul în spațiul către Scrie un email. Apăsați cele trei puncte care apar în partea dreaptă sus a ecranului și accesați „Setări”.

Apoi, trebuie să setați configurați-vă tastatura în funcție de preferințele dvs. Astfel, veți putea activa funcții precum dictarea vocală, scrierea gestuală și puteți adăuga corectarea ortografică în funcție de limba care este definită din opțiunea 'Limbi'. Puteți chiar să setați un aspect schimbând culoarea și fontul tastaturii dvs. Gboard.

Ce ar trebui să faci pentru a pune tastatura numerică pe mobilul tău Android?

Ce trebuie să faci puneți tastatura numerică pe mobilul dvs. Android este să accesați meniul „Setări” Android. Apoi, atingeți „Limbă și introducere de text”. Apoi selectați „Tastatura Google” și apăsați pe „Look & Design”. Selectați ‘Stiluri de intrare personalizate’ și apăsați simbolul ‘+’. În cele din urmă, alegeți opțiunea „Spaniolă” și „PC”.

Verificați dacă a fost adăugată tastatura numerică. În cazul în care tot nu puteți vedea acest atribut, accesați aplicația Gboard din „Setări” și „Aplicații”. Apoi, apăsați pe „Preferințe” și continuați să activați atributul „Rând numeric”. În acest fel, poți acces rapid la valori numerice economisind spațiu pe tastatură.

Cum să setați înălțimea și dimensiunea numerelor pe tastatura Gboard?

Dacă doriți să configurați înălțimea și dimensiunea numerelor de pe tastatură gboard este necesar să deschideți „Setări” dispozitivului și să apăsați „Aplicații”. Accesați aplicația Gboard și accesați „Preferințe”. Apoi selectați „Aspect” și apăsați „Înălțimea tastaturii”. Bifați caseta care corespunde gustului dvs. (de la foarte scăzut la foarte mare).

Din nou, atingeți opțiunea „Preferințe” și comutați comutatorul pentru a activa funcția „Mărire la apăsarea tastei”. Prin urmare, dimensiunea tastaturii se va schimba care se extinde prin adăugarea în prealabil a unui rând de numere. Din acest motiv, este esențial să definiți o dimensiune potrivită, astfel încât tastatura să se potrivească cu ecranul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here