Cum să activezi HBO pe Vodafone, Movistar, MásMóvil, Orange și Yoigo Spania

Platformele care oferă servicii de streaming au făcut o legătură eficientă cu sistemele de telecomunicații. Oferind servicii de calitate superioară și carduri cadou pentru a viziona HBO în fiecare zi. În acest caz vom vedea cum activați HBO cu sistemele Vodafone, Movistar, MásMóvil, Orange și Yoigo Spain.

Toate acestea fără taxe excesiv de costisitoare, care permit utilizatorilor să se bucure de mai mult conținut și de o calitate mai bună.

Cum să activați HBO pe Vodafone, Movistar, MásMóvil, Orange și Yoigo Spania
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
  1. Activați HBO pe Vodafone
  2. Activați HBO pe Movistar, MásMóvil, Orange și Yoigo Spania

Activați HBO pe Vodafone

În cazul activării HBO-ului tău cu sistemul Vodafone, trebuie doar să mergi pe platforma respectivă de telecomunicații și să contractezi unul dintre conturile acesteia de fibră sau de linie mobilă.

Acesta trebuie atașat la unul dintre pachetele TV Vodafone și dacă ați efectuat acești pași. Tot ce trebuie să faci este să-ți activezi contul prin secțiunea clienți a mea Vodafone, sau pe site-ul său oficial, doar urmând câțiva pași simpli. Mai întâi intri pe site-ul web Vodafone.este, și mergi în zona de divertisment, atunci trebuie introduceți numărul de telefon pe care veți activa HBO.

După ce ați selectat numărul de telefon de conectat, trebuie să selectați trimite SMS cu codul către telefon. Ar trebui să primiți automat un SMS care include un cod PIN unic Pentru a vă confirma identitatea, trebuie să introduceți acel PIN în codul SMS, apoi apăsați pornire sesiune.

Câțiva pași pentru a activa HBO pe Vodafone fără probleme. După ce v-ați autentificat, acceptați condițiile legale din secțiunea HBO și marcajele activează HBO Spania. Completați-vă datele, confirmați și așteptați să primiți un SMS în termen de 48 de ore unde te vei bucura și te vei uita la un Smart TV HBO.

In cazul in care decideti sa gestionati doar legatura dintre HBO si Vodafone, veti primi un mesaj de confirmare, dar uneori nu ajunge atunci si veti avea o alta solutie.

Intra in Vodafone, iar in zona My Vodafone selecteaza optiunea mai mult televiziune si apoi da click pe sectiunea HBO Spania, si tot ce ramane este sa selectezi linia catre unde vrei să faci legătura, apoi apăsați pe activare și accesați Vodafone.ro/divertisment și, prin crearea numelui de utilizator și a parolei, veți putea viziona HBO pe toate dispozitivele dvs.

După finalizarea procesului, apăsați pe confirmare și ar trebui să primiți SMS-ul de confirmare a activării serviciului. Și îl puteți folosi pe până la 5 dispozitive și puteți face până la 2 redări în paralel. Este un proces cu adevarat simplu care in timp isi va creste calitatea si serviciul in mai multe spatii.

Activați HBO pe Movistar, MásMóvil, Orange și Yoigo Spania

Utilizarea HBO prin Movistar este puțin mai complexă, deoarece până în prezent nu a fost generată o integrare mai aprofundată. Cu toate acestea, le puteți folosi pe ambele, dar trebuie angajați-i separat. Și te poți baza pe conexiunea oferită de Movistar pentru a folosi HBO.

Din moment ce nu a fost generată o integrare mai profundă cu Movistar, nu veți avea acele oferte de unire cu deco. În presupusul caz de selectare a platformei Orange, ni se întâmplă ca Movistar, veți putea accesa dar contractând direct cu ambele sisteme.

Aparent, legăturile directe dintre HBO și Vodafone restricționează utilizarea integrată cu alte platforme precum Movistar, MásMóvil, Orange, Yoigo Spain și altele de pe piață. Cu toate acestea, ele nu împiedică utilizarea lor.

În cazul utilizării HBO independent, trebuie anulați abonamentul printr-unul dintre planurile lor, cum ar fi cel de bază, unic pentru un singur dispozitiv sau standard pentru două dispozitive. Și astfel îl puteți vedea din orice țară și pe orice dispozitiv.

Este posibil să activați HBO direct pe Vodafone, dar pe celelalte platforme sunt necesari alți pași pentru afilierea directă la Vodafone și, după cum am explicat deja, nu este posibilă conectarea cu celelalte platforme în mod integral. Dar este posibil utilizați individual.

Cu alte cuvinte, veți putea folosi sistemul fără probleme majore până la stabilirea legăturilor, așa cum este cazul Vodafone.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here