Cum să activezi salvarea datelor pe Netflix și care sunt beneficiile acesteia?

Netflix îți oferă opțiunea de a descărca și instala aplicația pe mobil, ușor și rapid, dar ne poate prezenta o problemă, dacă o folosim cu date mobile, deoarece poate fi consumată foarte repede. Pentru a configura datele mobile pe Netflix trebuie doar să intrați în setările aplicației, selectați „Utilizarea datelor mobile” și alegeți „Salvați datele”.

Beneficiile economisirii datelor sunt reducerea datelor și a consumului. Nu este un secret pentru nimeni faptul că utilizarea constantă poate aduce cu ea a taxe scumpe, Cu toate acestea, deși platforma Netflix nu vă permite să controlați utilizarea datelor prin definirea cât de mult poate folosi aplicația, vă oferă trei opțiuni pentru a vă reduce consumul: automat, numai Wi-Fi și salvați date.

Index()
 1. Câți megaocteți de date mobile cheltuiește în mod normal un film pe Netflix?
 2. Care este cea mai bună metodă de a salva date mobile în timp ce vizionați conținut pe Netflix?
  1. netflix pe auto
  2. Doar pe Wi-Fi
  3. salvarea datelor
 3. Filmele descărcate pe Netflix pot consuma multe date mobile??

Câți megaocteți de date mobile cheltuiește în mod normal un film pe Netflix?

Totul va depinde de definitie dar se poate aproxima ca consumul va fi 0.3 GB pe oră dacă definiția este scăzută, dar 0.7-1 GB pentru fiecare oră în care vizionați un serial sau un film, asta atâta timp cât definiția este standard, dar dacă este în HD estimarea crește la 3 GB pentru fiecare oră de streaming, iar dacă timpul în Ultra HD consumul ar putea ajunge până la 7 GB pe oră.

Indiferent dacă îl vizionați direct sau îl descărcați, s-ar putea spune că utilizarea datelor este practic aceeași. Pentru a controla definiția a ceea ce descărcați pe Netflix va trebui să configurați aplicația, poți întreba cum? Trebuie doar să introduceți setările aplicației și să introduceți calitatea de descărcare.

Care este cea mai bună metodă de a salva date mobile în timp ce vizionați conținut pe Netflix?

Modul de salvare a conținutului va fi să activați salvarea datelor, pe care pentru a o activa trebuie să urmați o serie de pași, care sunt:

 1. Deschideți aplicația sau pagina Netflix.
 2. Faceți clic pe secțiunea „Profiluri și multe altele”
 3. Selectați „Setări aplicații”
 4. A alege „Utilizarea datelor mobile”
 5. Apoi veți primi patru opțiuni, dintre care puteți alege automat, salvare de date sau numai wifi.

netflix pe auto

Când Netflix este ajustat automat, îți va oferi cea mai bună calitate posibilă pe care o poate genera conexiunea ta la internet, poți selecta opțiunea de consum pentru a echilibra calitatea bună a imaginii și a video-ului. Se estimează că această opțiune vă permite să vizionați filme la un consum de 1 GB pentru fiecare la fiecare 4 ore.

Doar pe Wi-Fi

Aceasta va fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru a vă salva datele, deoarece atunci când utilizați opțiunea Wi-Fi datele dvs. nu vor fi utilizate, aceasta vă va permite să vedeți doar conținutul conectat la o rețea de internet. Pentru a activa această opțiune, procedura este aceeași, doar că trebuie să selectați la sfârșit în „Numai Wi-Fi” si apoi accepta.

În general, cu această opțiune o puteți vedea în HD și cheltuiți aproximativ 3 GB pentru fiecare oră, dar dacă ocazional vrei să-l vezi la o calitate mai bună pe smart tv-ul tău în 4K UHD o poți face perfect, deoarece rezoluția va fi mult mai mare deoarece consumul este de 7 GB pe oră. Acest lucru este recomandat doar dacă aveți un plan bun de internet, practic ați consuma 1 GB la fiecare 20 de minute.

salvarea datelor

Aceasta este cea mai bună opțiune dacă doriți să salvați date, deoarece așa cum spune și numele, funcția sa va fi de a salva date, trebuie doar să selectați această opțiune în configurația contului dvs. Netflix, lăsați-l marcat cu „Verificare” si asta e.

Opțiunea de economisire a datelor din aplicația Netflix limitează utilizarea datelor la aproximativ 1 GB pentru fiecare 6 ore de utilizare, calitatea imaginii este destul de scăzută, dar puteți economisi date și puteți cheltui mai puțini bani.

Filmele descărcate pe Netflix pot consuma multe date mobile??

Odată ce intri pe platformă, una dintre cele mai bune opțiuni pentru a avea întotdeauna la dispoziție conținutul pe care ți-l dorești este să-l descarci, deoarece Netflix îți oferă opțiunea că dacă vrei să-i descarci ocazional conținutul, adică seriale și filme, poți face asta însuți.la fel de pe orice dispozitiv.

În ceea ce privește consumul de date mobile este același, nu scade dacă descarci. Dacă vorbim de megaocteți de utilizare pe oră de descărcare în aplicația Netflix, atunci ar trebui să știți asta calitate scăzută cheltuiește aproximativ 300 MB pentru fiecare ora pe care o descarci, la calitate medie 700 MB pe ora, la calitate inalta poate ajunge la 3000 MB in HD si 7000 MB daca este la calitate 4K.

Se estimează că un capitol de 50 de minute în calitate automată cheltuiește aproximativ 200 de megaocteți de date mobile, așa că un film de 2 ore ar trebui să fie în jur de 500 de megaocteți, dar asta va depinde de modul în care doriți să descărcați filmul sau serialul, adică acest lucru va depinde și de calitatea vizionării, cu cât cantitatea este mai bună, cu atât mai multe date mobile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here