Cum să activați 4G pe Galaxy J2 și J2 Prime pas cu pas

Când avem un dispozitiv Samsung, viteza este de o importanță vitală pentru ca acesta să aibă cele mai bune performanțe și, astfel, să poată activați 4G pe Galaxy J2 și J2 Prime, fiind aceasta una dintre rețelele mobile pe care le avem care sunt mai rapide.

Înainte de a activa pe Galaxy J2 și J2 Prime, este important să aveți în vedere anumite aspecte care trebuie luate în considerare, precum executarea unor configurații și setări, precum și un plan de date 4G.

Cum să activați 4G pe Galaxy J2 și J2 Prime pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Trebuie făcute ajustările corespunzătoare, deoarece fără aceasta nu s-ar putea accesa rețeaua, deoarece SIM CARD-urile 3G sunt total diferite și activarea nu s-ar putea face corect așa cum ar trebui.

Un alt punct important de care trebuie să ținem cont, cum ar fi locul de amplasare în care ne aflăm, deoarece dacă suntem departe de oraș, există posibilitatea ca nu există antene de rețea mobilă 4G.

Este important să se țină cont de distanța antenelor, deoarece dispozitivul mobil, neavând acces la rețeaua 4G, va activa automat rețeaua 3G, neexistând o modalitate posibilă de acces la schimbare deoarece distanța respectivă ar fi impedimentul pentru efectuați activarea corespunzătoare.

Urmând aceste sfaturi putem realiza cel mai bine activați 4G pe Galaxy J2 și J2 Prime în cel mai bun mod pentru cea mai bună performanță a acestuia.

Index()
 1. Pași pentru a activa 4G pe Galaxy J2 și J2 Prime
 2. Cum să configurați un Galaxy J2 Prime această rețea?

Pași pentru a activa 4G pe Galaxy J2 și J2 Prime

Când cumpărăm un mobil ne dorim să fie rapid și eficient în toate aplicațiile sale, să poată activa 4G în Galaxy J2 și J2 Prime pentru a-i acorda grija cuvenită și a pune aplicațiile potrivite pe el, astfel încât să ne ajute în cel mai bun mod în desfăşurarea activităţilor noastre.funcţii.

Urmând explicația corectă și făcând procesul corespunzător pentru a putea activați 4G în cel mai bun mod pe Galaxy J2 și J2 Prime, fiind foarte simplu pe atât de atent să poți urma următoarele instrucțiuni:

 1. Pe dispozitivul mobil, accesați meniul Setări-Rețele mobile-Mod rețea.
 2. Când suntem în meniu, avem posibilitatea de a configura semnalul pentru a primi în terminal. Configurația implicită este WCDMA-GSM, adică rețeaua 3G.
 3. Apoi selectați opțiunea Ce spune LTE-WCDMA-GSM că este o conexiune automată.
 4. În sfârșit, reporniți dispozitivul mobil.
 5. Când procesul legal este încheiat, pictograma 4G sau LTE ar trebui să fie afișată unde va afișa bara de notificări a telefonului mobil Samsung Galaxy J2 și J2 Prime. În acest fel ar trebui să se conecteze fără probleme la încărcare ca și la descărcarea datelor în mobil.

Cu toată procedura făcută la mobil nu mai există problemă de conectare cu rețelele mobile, ținând cont să nu o faci într-un loc departe de antenele 4G, astfel încât în ​​același mod să nu apară complicații.

Cum să configurați un Galaxy J2 Prime această rețea?

În felul acesta putem fi siguri să poată activa 4G pe Galaxy J2 și J2 Prime pe 4G, găsindu-ne cu un proces simplu, ușor și rapid, fără complicații în procesul de activare menționată în mobilul nostru.

 1. Selectați Aplicație.
 2. Apoi trebuie să mergem la „Setări”
 3. Vom apăsa pe „Conexiuni”
 4. Derulați și selectați „Rețele mobile”
 5. Și vom intra unde scrie "Nume puncte de acces"
 6. Prin urmare, vom apăsa butonul „Meniu”
 7. Vom selecta valorile de resetare.
 8. selectați resetare. Telefonul va reporni cu setări implicite pentru internet și MMS.

După ce ați făcut toți pașii urmați, este necesar să verificați APN-urile ca configurație corespunzătoare, asta pentru că acestea variază între fiecare dintre operatori, recomandarea în acest caz este să mergeți direct sau să atrageți și atenția clientului.

Urmând toate procedurile anterioare, va fi posibil în cel mai bun mod simplu și practic de să poată configura un Galaxy J2 și J2 Prime pe 4G, astfel încât să putem avea cea mai bună dezvoltare în mobilul nostru.

Soluții care ne vor ajuta să ne menținem mobilul în mod corect.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here