Cum să activezi led-ul de notificare pe orice Samsung Galaxy,

Telefoanele mobile au caracteristica de a ne anunța prin sunete sau prin setări de vibrații, că am primit o notificare, fie că este vorba de un mesaj sau de vreo modificare a aplicațiilor lor. Cu toate acestea, mulți utilizatori nu sunt mulțumiți de acest sistem, pentru aceasta existând posibilitatea de a atașa o lumină de notificare. te vom invata sa activați led-ul de notificare pe un Samsung Galaxy.

Cum să activați notificările LED pe orice Samsung Galaxy?
Vezi acest videoclip pe YouTube

LED-ul de notificare este un instrument oferit de sistemul de operare Android care permite smartphone-ului clipește un avertisment la primirea unei notificări. Acest sistem este disponibil pentru dispozitivele mobile avansate, inclusiv Samsung Galaxy.

Dacă ne configuram mobilul astfel încât acest instrument să fie activat, îl putem activa în așa fel încât conturul ecranului se aprinde atunci când primiți un mesaj sau un apel și, de asemenea, personalizați-l cu animație, intensitate și efecte de culoare.

In asa fel incat sa ne putem bucura de aceasta optiune intr-un mod distractiv si elegant; putem configura si aceasta lumina in functie de aplicatia pe care o dorim.

Smartphone-urile de ultimă tehnologie oferă acest instrument numit Edge Lighting care ne permite să folosim câțiva pixeli ai ecranului OLED al telefonului mobil pentru a ne avertiza că suntem primirea unei notificări, implicând că este un mesaj sau un apel primit.

Este un plugin Edge Apps care ne permite să deschidem programe prin glisarea laterală a ecranului.

Index()
  1. Activați led-ul de notificare pe un Samsung Galaxy
  2. Activați LED-ul de notificare pe Samsung S10 și S10+

Activați led-ul de notificare pe un Samsung Galaxy

Pentru a activa lumina LED de notificare pe dispozitivul nostru Samsung Galaxy, vom urma câțiva pași simpli care vă vor face posibil să vă bucurați de acest instrument.

In acest sens, intra in meniul principal și localizați pictograma setări pentru a accesa opțiunile acesteia, apoi introduceți opțiunea „accesibilitate” și apoi „setări avansate”.

Acolo vor prezenta diferite opțiuni disponibile, unele pentru a configura anumite butoane pentru acces direct și altele pentru notificări. Acolo trebuie să selectați notificarea flash.

Vă va afișa două opțiuni de modificat, una dintre ele este să activezi blițul camerei, care dacă îl activezi va activa blițul la primirea unei notificări.

Cealaltă opțiune este ecranul flash; activând-o, veți putea observa modul în care ecranul emite o explozie de lumină care vă va permite să fiți notificat ulterior când primiți notificări pentru orice caz.

În acest fel veți fi finalizat această activare într-un mod foarte simplu și de bază, deși pt blițul camerei sau blițul ecranului oricare ar fi preferința ta.

Există o altă modalitate de a activa această funcție pe Samsung Galaxy, și este prin aplicații specifice în acest scop. Aceste aplicații vă oferă opțiuni mai specifice și detaliate pentru a activa led-ul de notificare. Deci, nu numai că îl puteți activa pe smartphone, dar le puteți configura după preferințele și nevoile dvs.

Activați LED-ul de notificare pe Samsung S10 și S10+

Intrați în meniu și mergeți la setări, selectați ecran și apoi ecran Edge, apoi alegeți Iluminarea ecranului Edge vom accesa configurația pentru a ajusta detaliile după bunul nostru plac.

De acolo putem selecta în Style, efectul de bule, multicolor sau flash după preferințele noastre, reglează și nivelul de iluminare. Putem configura si grosimea benzii de iluminare in optiunea de latime.

Un alt lucru pe care îl putem configura, de asemenea, este durata ecranului va fi activat în cadrul setărilor de durată. La finalul modificărilor efectuate, vom apăsa finalizat și vom termina procedura și vom reveni la meniul de pornire.

Dacă vrem să configuram notificările aplicațiilor pentru ca iluminarea led să se activeze, putem intra în opțiunea Gestionați notificările.

Diferitele aplicații pe care le avem disponibile vor fi afișate. O vom selecta manual pe cea pe care o dorim și vom accepta modificările.

Led-ul de notificare este o modalitate bună de a ne personaliza smartphone-ul, dar este important să ținem cont că acest instrument generează un consum mai mare de baterie și, în consecință, durata normală a acestuia va scădea pe măsură ce primiți mai multe notificări sau apeluri.

Chiar și așa, este o opțiune bună pentru acei utilizatori în care sunetul și vibrațiile nu sunt suficiente pentru a primi notificările lor. Dacă folosim o anumită aplicație pentru a activa LED-ul de notificare Samsung, vom avea opțiunea bucurați-vă de alte beneficii suplimentare referitor la personalizare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here