Cum să activați „modul invizibil” în WhatsApp? - Instrumente de confidențialitate

Uneori, ne face pe toți să fim invizibili și să câștigăm puțină intimitate. De aceea în WhatsApp poți implementați modul stealth și trece neobservat în bucuria aplicației cu utilizarea instrumentelor de confidențialitate, fie prin ascunderea imaginii tale de profil, alegând cui să-ți arăți stările, dezactivând afișarea ultimei conectări și bifa albastră în chat-uri.

Index()
  1. Cum îți poți ascunde informațiile personale pe WhatsApp?
    1. Pentru a ascunde fotografia de profil și caseta de descriere
    2. Dezactivați vizibilitatea ultimei conexiuni
  2. Care este procedura pentru a configura cine vă vede stările în WhatsApp?
  3. Ce ar trebui să faceți pentru a dezactiva bifa albastră dublă din mesajele dvs?
    1. Cum să împiedicați contactele dvs. să știe când le ascultați sunetul?

Cum îți poți ascunde informațiile personale pe WhatsApp?

A avea grijă de confidențialitate pe rețelele sociale poate părea o sarcină dificilă. Prin urmare, WhatsApp oferă utilizatorilor săi privilegiul de a vă configura contul astfel încât să vă puteți ascunde informațiile personale și să creșteți astfel confidențialitatea WhatsApp pentru a preveni spionarea acestuia, adică doar contactele dvs. le văd sau nimeni nu le poate vedea, pentru aceasta puteți face următoarele:

  1. Introduceți WhatsApp așa cum o faceți întotdeauna și căutați meniul aplicației.
  2. Odată ce ați apăsat pe meniul celor trei puncte pe care le veți găsi în colțul din dreapta sus al aplicației, trebuie să alegeți opțiunea de confidențialitate.
  3. Apoi selectați linia de informații și acolo veți avea posibilitatea de a alege dacă este vizibilă doar pentru contactele dvs. sau pentru nimeni.
  4. Apoi va trebui să alegeți opțiunea Nimeni pentru a adopta modul invizibil în rețeaua de socializare.

Pentru a ascunde fotografia de profil și caseta de descriere

Îți poți face profilul WhatsApp invizibil ascunderea casetei de descriere a profilului dvs. selectând că nimeni nu îl poate vedea, nici măcar persoanele de contact. În plus, aveți opțiunea de a face numele dvs. de profil WhatsApp anonim și de a continua să vă ascundeți fotografia de profil pentru a putea conversa cu liniștea sufletească că nimeni nu vă vede imaginea, cu atât mai puțin poate să o fure pentru a o folosi în circumstanțe necorespunzătoare fără autorizația dvs. Deci, pentru a ascunde fotografia de profil, procedați în felul următor:

  1. Introduceți WhatsApp-ul și găsiți meniul cu cele trei puncte din colțul din dreapta sus.
  2. După ce ați intrat în meniul aplicației, selectați opțiunea Configurare.
  3. Apoi puteți face clic pe linia numită Cont.
  4. Odată acolo trebuie să alegeți opțiunea Confidențialitate pentru a putea alege secțiunea din fotografia de profil.
  5. În cele din urmă, trebuie să selectați opțiunea Niciunul, astfel încât nimeni să nu vă poată vedea fotografia de profil și contul să devină invizibil.

Dezactivați vizibilitatea ultimei conexiuni

Sunt contacte care te urmăresc atât de intens încât așteaptă să vadă dacă ești online să-ți scrie, alţii devin spioni și vă urmăresc observând când ultima conexiune a fost să vă controleze activitatea fără permisiunea dvs., așa că o modalitate de a vă păstra informațiile personale ascunse în WhatsApp este să dezactivați vizibilitatea ultimei conexiuni în modul pe care îl indicăm mai jos:

  1. Deschideți aplicația WhatsApp pe dispozitivul mobil și accesați meniul de setări.
  2. Alegeți secțiunea numită Cont identificat cu pictograma unei chei și selectați opțiunea Confidențialitate.
  3. Acum puteți vedea opțiunea orei la care v-ați conectat ultima dată.
  4. Apoi alegeți linia de ultima oră. Odată și apăsați opțiunea numită Nimeni, astfel încât nici măcar contactele dvs. să nu poată monitoriza când a fost ultima dată când v-ați conectat la rețeaua WhatsApp.

Care este procedura pentru a configura cine vă vede stările în WhatsApp?

A-ți păstra viața privată atunci când folosești WhatsApp este complex, pentru că există cei care chiar reușesc să vadă stările WhatsApp fără ca ei să-și dea seama, din acest motiv cel mai bine este ca stările pe care le încarci în rețea nu sunt în întregime publice, pentru aceasta puteți alege cine le vede și cine nu în felul următor:

  1. Introduceți aplicația WhatsApp actualizată cu cea mai recentă versiune.
  2. Accesați zona de stare a rețelei sociale.
  3. Faceți clic pe meniul cu trei puncte și alegeți Status Privacy.
  4. Acolo poți configura ca doar toate contactele tale să-l vadă sau să stabilești pe cine dintre ei nu vrei să-i vadă adăugându-i la lista cu excepția celor pe care nu vrei să-ți spionezi.
  5. De asemenea, îl puteți partaja unor persoane pe care le selectați într-o listă separată, ținând cont că nici nu veți putea vedea stările pe care le publică.

Ce ar trebui să faceți pentru a dezactiva bifa albastră dublă din mesajele dvs?

Celebrul check albastru dublu din chat-urile WhatsApp poate fi o armă cu două tăișuri, declanșând plângeri și probleme între contacte atunci când unul nu răspunde și celălalt simte că l-au lăsat în văzut, Din acest motiv, unele persoane care doresc să rămână în modul invizibil decid să dezactiveze bifa albastră dublă, chiar dacă asta înseamnă că nici aceasta nu va apărea în mesajele pe care le trimit, pentru a face acest lucru, procedează astfel:

  1. Introduceți contul WhatsApp și accesați setările acestuia.
  2. După ce ați ales opțiunea Cont, selectați linia de confidențialitate.
  3. În cele din urmă, procedați la dezactivarea opțiunii de confirmare a citirii.

Cum să împiedicați contactele dvs. să știe când le ascultați sunetul?

Menținerea conversațiilor prin notele vocale WhatsApp este destul de utilă și rapidă, deoarece economisiți timp fără a fi nevoie să scrieți, dar uneori vrei ca contactele tale să nu știe dacă ai ascultat deja audio-ul pe care ți l-au trimis, deoarece poate vrei să răspunzi mai târziu și nu vrei să-i lași în vedere, pentru asta trebuie doar să trimiți audio-ul înainte de a-l reda într-un chat pe care l-ai creat cu tine insuti.

Dacă deschideți o conversație cu dvs. și trimiteți mai multe mesaje, contactul dvs. va apărea în partea de sus a preferințelor, atunci când primiți un sunet nu îl redați dar tine-l apasat pentru a-l selecta si apasa sageata din sus pentru a ti-l redirectia tie, cand soseste acea copie, asculta-l cu calm, pentru ca contactele tale nu vor afla ca ai reprodus-o.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here