Cum să activați jocul de fotbal ascuns în Mesenger? - Facebook

Este foarte obișnuit să vezi diferite persoane folosind Facebook Messenger pentru a trimite mesaje și a comunica cu prietenii sau cei dragi, dar există diferite funcții în acest serviciu care sunt ascunse și nu mulți știu asta. Una dintre cele mai frapante este activați jocuri ascunse în Messenger precum tenisul, baschetul și chiar fotbalul.Acum, ce se întâmplă dacă nu știm cum să activăm jocul de fotbal în aplicația noastră Facebook Messenger?? Mai jos vă vom arăta toate versiunile acceptate și pașii de urmat, astfel încât să îl puteți realiza într-un mod simplu și ușor.

Index()
 1. Care sunt funcțiile pe care le are Messenger?
 2. Ce versiuni de Facebook Messenger au jocuri ascunse?
 3. De ce elemente ar trebui să țineți cont înainte de a activa jocurile video ascunse ale Messenger?
 4. Cum să activați jocul ascuns Messenger Soccer?
 5. Din ce motiv au eliminat jocurile din Messenger?

Care sunt funcțiile pe care le are Messenger?

Dacă sunt ascunse sau în aceeași configurație din aceasta, mai jos vă vom arăta câteva dintre funcțiile pe care le are aplicația Messenger:

 • Efecte de mesaje animate: Afișează o animație când interacționăm cu un anumit mesaj, vom obține acest efect apăsând o lupă mică care se află în dreapta mesajelor înainte de a le trimite destinatarului lor.
 • Trimiteți diferite emoji-uri și autocolante animate: Ne permite să trimitem mesaje cu o mare varietate și număr de emoticoane, le vom găsi în partea de jos a interfeței, chiar lângă bara de mesaje.
 • Oferiți sau primiți bani de la familia sau prietenii noștri: Este folosit ca gest sau cadou, vom realiza acest proces prin adăugarea unui cont PayPal, card de debit sau altele.
 • Protejați-ne informațiile de chat: Asta pentru ca oamenii din afara noastră să nu intre și să ne invadeze intimitatea, ne putem debloca informațiile cu funcția de amprentă sau recunoaștere facială.
 • Schimbați tema Facebook Messenger și personalizați-o complet: personalizați-vă conversațiile Messenger după cum doriți, în grupuri sau individual, funcția menționată apare în chat-urile din partea stângă sus, în secțiunea „Subiecte”.

Ce versiuni de Facebook Messenger au jocuri ascunse?

Există diferite versiuni de Messenger care au aceste jocuri integrate, versiunile menționate sunt în prezent învechite și nu este posibil să le accesezi prin intermediul aplicației Facebook Messenger actualizate, ci mai degrabă versiunile anterioare sunt descărcate de oricare dintre browserele noastre web. internet actualizat, această versiune care susține și include jocuri de tenis, baschet și fotbal este 119.0 care a apărut în 2016.

De ce elemente ar trebui să țineți cont înainte de a activa jocurile video ascunse ale Messenger?

Acum, trebuie să ținem cont de diferite elemente atunci când accesăm aceste jocuri video ascunse pe care ni le oferă aplicația Facebook Messenger, deoarece dacă nu sunt luate în considerare, nu se va putea accesa, vă recomandăm să aveți software-ul dispozitivului dvs. actualizat Android pentru a evita problemele cu compatibilitatea aplicației și a altora. Elementele manifestate sunt cele prezentate mai jos:

 • Aveți versiunea compatibilă de Facebook Messenger 119.0 al anului 2016.
 • Ia o dispozitiv compatibil cu versiunea Messenger.
 • Oferiți permisiunile solicitate aplicației Facebook Messenger.

Cum să activați jocul ascuns Messenger Soccer?

Vom începe prin a deschide aplicația Facebook Messenger compatibilă cu aceste jocuri de pe dispozitivul nostru mobil sau tabletă și vom merge la unul dintre chat-urile sau conversațiile noastre, imediat după aceea vom merge la secțiunea de emoticoane și o vom căuta pe cea cu minge de fotbal pentru a trimite contactului nostru.

În consecință, emoji-ul mingii de fotbal va fi trimis, acum rămâne doar să atingeți emoticonul trimis și să începeți să jucați făcând diferite atingeri pe ecran pentru a preveni ca mingea noastră de fotbal să cadă în gol.

Din ce motiv au eliminat jocurile din Messenger?

Principalul motiv pentru care jocul de fotbal și alte jocuri Facebook Messenger au fost eliminate este că au fost introduse inițial pentru a sărbători 100 de ani de Facebook Messenger a împlinit Cupa Americii în acel moment, întrucât după un timp aceste jocuri au fost eliminate în scopul amplificării instrumentelor din aplicație, pentru care momentan nu este posibil să accesați aceste jocuri din aceeași aplicație, pe de altă parte există jocuri precum șah, care este încă funcționează. și este posibil să îl redați prin intermediul unei comenzi în conversațiile Facebook Messenger.

Este posibil ca atunci când încercați să accesați una dintre cele mai vechi versiuni ale platformei Facebook Messenger, să vă confruntați cu probleme, întrucât aceste versiuni sunt în prezent învechite și nu primesc suportul pe care le-a fost dat înainte, soluție pe care trebuie să o aplicăm în acestea. situații este să luăm contact cu suportul tehnic al Facebook, deoarece în acest fel ne vom explica toate îndoielile pentru ca ei să se ocupe să ne dea soluția acestui inconvenient.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here