Cum să activați tastatura Gboard pe dispozitivul dvs. mobil? - Android sau iOS

Dacă nu ești mulțumit de tastatura pe care o folosești, tastatura Gboard poate fi o opțiune foarte bună pentru dispozitivele Android și iOS, dacă vrei să știi Cum să activați tastatura Gboard pe mobil? Continuați lectură.

Index()
 1. Cum să activați tastatura Gboard pe telefonul mobil?
 2. Care este cel mai rapid mod de a tasta pe tastatura Gboard?
 3. Cum să utilizați clipboard-ul tastaturii Gboard pe dispozitivul dvs?
 4. Ce trebuie să faceți în cazul în care tastatura Gboard este defectă?

Cum să activați tastatura Gboard pe telefonul mobil?

Dacă aveți deja aplicația Gboard instalată pe dispozitivul dvs. mobil și doriți să o activați pentru a o utiliza, trebuie să urmați acești pași:

de pe Android

 1. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este asigura-te ca ați finalizat anterior configurarea acestuia, Pentru a face acest lucru, accesați setările telefonului dvs. și apoi apăsați pe aplicații, în această secțiune veți găsi toate aplicațiile telefonului dvs., acolo căutați Gboard când îl primiți apăsați pe el.
 2. Dacă nu ați finalizat setările, vă va arăta Activați opțiunea în setări, va trebui să apăsați pe el.
 3. În continuare, va fi afișată o nouă fereastră, în ea trebuie să activați un glisor care se află lângă aplicația Gboard.
 4. Acum reveniți la aplicația Gboard și apăsați pe Selectați opțiunea pentru metoda de introducere.
 5. În următoarea fereastră care va fi afișată există un dialog pop-up în care trebuie să activați tastatura Gboard.
 6. După ce ai făcut toate acestea, tastatura Gboard va fi mijlocul de a scrie pe telefonul tău mobil.

Din iOS

 1. du-te la setările telefonului dvs, Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma roată care este afișată în meniul iPhone-ului dvs. și apoi faceți clic pe secțiunea de aplicații, în această secțiune veți găsi toate aplicațiile telefonului dvs., acolo căutați Gboard când îl primiți, apăsați pe aceasta.
 2. În cazul în care nu ați finalizat setările, vi se va afișa opțiunea Activare din setări, trebuie să faceți clic pe ea.
 3. Va apărea o nouă fereastră, în ea trebuie activați un glisor, se află lângă aplicația Gboard, pentru a o activa glisați controlul spre dreapta.
 4. Apoi atingeți înapoi la aplicația Gboard și atingeți opțiunea Selectați metoda de introducere.
 5. În următoarea fereastră care va fi afișată există un dialog pop-up în care trebuie să activați tastatura Gboard.
 6. După ce ai făcut toate acestea, tastatura Gboard va fi mijlocul de a scrie pe telefonul tău mobil. Gata că ați activat tastatura Gboard cu ea, puteți adăuga emoji la conversațiile dvs. și tot ce ați făcut cu cealaltă tastatură.

Care este cel mai rapid mod de a tasta pe tastatura Gboard?

Tastatura care ofera Google Gboard vine cu diverse funcții care poate fi folosit pentru a putea scrie mai repede, în continuare vă vom arăta care sunt aceste funcții și cum să le utilizați.

Trecând cu degetul pe ecran

Poți scrie mai repede glisând degetul pe ecran, pentru a activa această funcție trebuie să mergi la setările Gboard, pentru a face acest lucru apasă pe pictograma roată și apoi pe opțiunea setări, în cadrul acestor setări activează opțiunea Glisați tastarea, gata, acum poți scrie glisând cu degetul. Cu acest mod de a scrie puteți scrie și mesaje barate pe WhatsApp.

dictat de tine

O alta dintre functiile pe care le ofera Gboard pentru a scrie rapid este prin voce, adica trebuie doar sa dictati telefonului cuvintele pe care doriti sa le spuna mesajul, pentru a activa aceasta functie apasati pe setarile tastaturii, pentru a realiza aceasta apasati pe pictograma roată care are tastatura, apoi în ea setările, în cadrul acestor setări este opțiunea dictarea vocii, activează-l. Pentru a-l folosi trebuie să apăsați pe microfonul care este afișat pe tastatură și să începeți să dictați ce doriți să spună mesajul.

Comenzi rapide pentru abrevieri

Gboard oferă și funcția de scurtături de abreviere, această funcție te ajută să scrii mai repede, această comandă rapidă funcționează atunci când abrevierea este adăugată în dicționar împreună cu textul care completează abrevierea, pentru a realiza această configurație în dicționar trebuie să mergi la setările Gboard.

În aceste setări se află configurația dvs, faceți clic pe Dicționar și apoi pe Dicționar personal. Pentru a adăuga cuvinte apăsați pe pictograma plus, se va afișa o nouă fereastră în partea de sus, trebuie să scrieți cuvântul complet, exemplu Bună dimineața, în partea de jos, pe Bd, apăsați pe OK și gata când mergeți să scrieți bună dimineața, doar puneți Bd. iar dicționarul va corecta și va pune bună ziua.

Cum să utilizați clipboard-ul tastaturii Gboard pe dispozitivul dvs?

The clipboard tastatură gboard Este foarte util in multe situatii, pentru a-l putea folosi trebuie sa faci urmatoarele:

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a utiliza clipboard-ul este să îl activați pentru a realiza acest lucru, trebuie să apăsați pe pictograma clipboard această pictogramă este ca o literă, este situată în mijlocul pictogramei GIF și pictogramei roată. 
 2. Acum glisați caseta clipboard la dreapta pentru a o activa.
 3. Pentru a-l folosi, trebuie doar să selectați un cuvânt, făcut asta va fi afișată opțiunea de copiere și inserare.

Ce trebuie să faceți în cazul în care tastatura Gboard este defectă?

Gboad poate prezenta erori ca orice altă aplicație, În cazul în care se întâmplă acest lucru, se recomandă să faceți următoarele:

Goliți memoria cache a aplicației

De multe ori ștergerea cache-ului unei aplicații ajută la rezolvarea problemelor pe care le prezintă, pentru a realiza acest lucru trebuie să mergeți la setările telefonului dvs. mobil apoi apăsați pe secțiunea de aplicații, în această secțiune căutați aplicația Gboard și apăsați pe ea, În cadrul setărilor veți găsi secțiunea de stocare, faceți clic pe ea și apoi pe opțiunea ștergere date și gata, verificați dacă aplicația funcționează deja.

Reinstalați aplicația

Dacă opțiunea anterioară nu a funcționat pentru dvs., reinstalați aplicația la o versiune anterioară, pentru a realiza acest lucru trebuie să mergeți la setările aplicației din secțiunea aplicații găsiți aplicația Gboard apăsați pe ea iar apoi în opțiunea de dezinstalare, făcând acest lucru va lăsa versiunea pe care o aveați înainte.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here