Cum să activez modul „Nu deranja” pe iPhone sau iPad? - Notificări reduse la tăcere

Telefonul nostru mobil este principalul echipament pe care îl folosim în fiecare moment al zilei noastre și, deși este un instrument grozav, ne poate ocupa și timpul într-un mod extraordinar. Concret, este necesar să aplicăm diferite opțiuni astfel încât să nu ne deranjeze în timp ce lucrăm sau desfășurăm activități importante, așa că este obișnuit să ne întrebăm cum aplicați modul „Nu deranja” pe iPhone sau iPad? Pe scurt, vă vom învăța tot ce trebuie să faceți pentru a-l atinge.

Index()
  1. Ce se întâmplă când acest mod este activat în iOS?
    1. Opriți toate notificările și apelurile primite
    2. Ecranul este complet oprit
    3. Nu va vibra odată cu sosirea alertelor
  2. Cum puteți activa funcția „Nu deranja” a dispozitivului dvs. iOS?
  3. Cum puteți configura acțiunile care sunt reduse la tăcere în modul dvs. „Nu deranja”??
  4. Ce trebuie să faceți pentru a putea programa dezactivarea acestui mod pe iPhone sau iPad?

Ce se întâmplă când acest mod este activat în iOS?

Dispozitivele ne oferă diferite moduri sau opțiuni pe care le putem aplica în funcție de nevoile noastre. Prin urmare, există opțiunea de a activa modul nu deranja în timpul conducerii, dar în cazul modului nu deranja este posibil aplica-l oricând a zilei. La fel, ne oferă mari avantaje să ne putem executa munca fără întreruperi.

Opriți toate notificările și apelurile primite

Este obișnuit ca atunci când primim orice tip de mesaj, telefonul nostru mobil să emită un sunet care să ne informeze că am primit o notificare. Cu toate acestea, atunci când aplicăm această opțiune, veți obține dezactivați-vă telefonul mobil unde nu va suna când vă sună și vă vor trimite mesaje. De asemenea, nu veți auzi niciun sunet când primiți o notificare de la o aplicație, ceea ce este foarte bun.

Mai exact, când ne sună telefonul mobil avem tentația de a-l folosi să revizuim despre ce este mesajul, dar când nu auzim nimic, vom evita să-l folosim.

Ecranul este complet oprit

Un alt factor care ne face să verificăm telefonul imediat este atunci când primim un mesaj sau primim un apel, ecranul telefonului nostru mobil se aprinde de obicei. Cu toate acestea, în timp ce utilizați acest mod, ecranul va rămâne oprit și nu se va aprinde când sosesc unele informații, provocând nici nu trebuie sa te uiti telefonul mobil. Apoi, puteți profita de acest timp pentru a face copii de rezervă sau pentru a descărca fără probleme documente grele.

Nu va vibra odată cu sosirea alertelor

La fel, așa cum se întâmplă cu mesajele sau notificările, telefonul nostru sună și vibrează, astfel încât să fim alertați cu privire la fiecare lucru primit. Prin urmare, atunci când vibrează provoacă ne dăm seama imediat că am primit o nouă notificare și cu această opțiune nu va trebui să vă faceți griji. De asemenea, îl puteți aplica împreună cu utilizările modului avion.

Cum puteți activa funcția „Nu deranja” a dispozitivului dvs. iOS?

Pentru a face acest lucru atât pe iPhone, cât și pe iPad, mergeți în mod special la setări și găsiți opțiunea numită „Moduri de concentrare”. Mai târziu, când introduceți acest lucru, veți vedea opțiunea „Nu deranja” și o veți activa, puteți deschide și centrul de control care se găsește dacă glisați degetul în jos. Apoi apăsați pe 'Concentrare' și faceți clic pe 'Nu deranja' unde cand o faci il deschizi activat.

Merită menționat faptul că, dacă utilizați dispozitive iOS 14 și anterioare, precum și cu iPad-uri, reintroduceți de obicei setările. Acum, vom căuta opțiunea „Nu deranja” și o vom activa, apoi dacă doriți să o faceți direct din Centrul de control apăsați pictograma care are o lună. De menționat că dacă vrei să-ți îmbunătățești concentrarea la maximum și să nu te distragi poți descărca aplicația Forest care nu te va lăsa să intri în alte aplicații.

Cum puteți configura acțiunile care sunt reduse la tăcere în modul dvs. „Nu deranja”??

Această opțiune are mult mai multe alternative pe care le poți aplica pentru a o folosi în funcție de nevoile tale. Prin urmare, este necesar să intri în setări și să cauți opțiunea 'Nu deranja' sau 'Moduri de concentrare' iar în această zonă vei vedea diferite alternative unde una dintre ele este să permită apeluri. La rândul ei, această opțiune se găsește în secțiunea de telefon unde puteți adăuga care sunt singurele contacte la care doriți să primiți apeluri atâta timp cât aveți acest mod activat.

De asemenea, poți folosi secțiunea 'Tăcere' unde îți va oferi să-l taci mereu fără scutiri sau doar cu telefonul blocat astfel încât atunci când îl folosești să nu primești notificări. Pe de altă parte, există apeluri repetate unde dacă o persoană te sună de mai mult de trei ori în următorul apel, asta dacă vei fi anunțat. La fel, nu deranjați în timp ce conduceți, care va fi activat doar când conducem.

Ce trebuie să faceți pentru a putea programa dezactivarea acestui mod pe iPhone sau iPad?

De asemenea, iti ofera marea posibilitate de a-l dezactiva la un moment dat, unde tot ce trebuie sa faci este sa mergi la centrul de control. Apoi, apăsați și mențineți apăsată pictograma cu lună pentru a deschide un nou meniu în care va trebui să alegeți opțiunea care vă place cel mai mult. La rândul tău, vei descoperi să fii se oprește după o oră, de asemenea, astfel încât să fie dezactivat atunci când părăsiți un loc precum casa sau serviciul și să rămână activ doar noaptea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here