Cum să activez modul profesional pe profilul meu Facebook - Instrumente noi?✅

Una dintre cele mai recente actualizări Facebook este destul de utilă pentru jucători sau influenți de orice fel. Este despre modul profesional facebook care îți permite să ai tot felul de informații cu privire la sfera de interacțiune a contului tău și chiar să-ți monetizezi conținutul pentru a genera venituri cu acesta. În această oportunitate vă vom învăța cum să îl utilizați și să îl configurați în cel mai bun mod.

Index()
 1. Care sunt instrumentele suplimentare pe care le ai în modul profesional Facebook?
 2. De ce aveți nevoie pentru a activa modul profesional într-un cont de Facebook?
 3. Cum activez funcția „modul profesional” din Facebook?
  1. Creați o pagină de Facebook
  2. au un profil personal
 4. Care sunt primele setări pe care ar trebui să le faceți în modul profesional Facebook?

Care sunt instrumentele suplimentare pe care le ai în modul profesional Facebook?

Modul profesional vă permite accesați datele de interacțiune pe Facebook, unde poți vedea tot felul de informații referitoare la modul în care te conectezi cu alte conturi și la ce scară, printre instrumentele oferite de modul profesional poți găsi:

 1. Date de interacțiune cu cont: Vă va permite să știți cum a interacționat contul dvs. în vreun fel cu alți utilizatori, veți putea vedea câte reacții a avut o publicație, câte persoane v-au văzut povestea, vizualizările videoclipurilor dvs. și creșterea exponențială a dvs. cont.
 2. Bonusuri Reel Play: Această funcție vă va permite să câștigați bonusuri suplimentare la Reel Play, este un program pe care Instagram l-a lansat pentru a-și plăti utilizatorii până la 10.000 USD pe lună pentru crearea rolelor, acum puteți genera mai multe vizionări pe rolele Instagram prin Facebook și puteți câștiga un bonus suplimentar

The monetizare pe facebook va fi schimbat, deoarece utilizatorii vor putea accesa un magazin de rețea socială pentru a cumpăra stele, un simbol pe care utilizatorii îl pot oferi paginilor sau profilurilor lor preferate. Fiecare stea fiind echivalentă cu un cent de dolar și poate fi acordată în orice fel de publicație, cum ar fi crearea unui sondaj cu imagini, încărcarea videoclipurilor sau scrierea unei postări.

De ce aveți nevoie pentru a activa modul profesional într-un cont de Facebook?

Pentru activați modul profesional Facebook, va trebui să-ți schimbi setările contului de la personal la profesional, așa cum este și în cazul Instagram. Momentan aplicația nu a lansat această opțiune pentru întregul public, ci pentru câțiva selectați. Etapa de testare se desfășoară pe teritoriul Statelor Unite. Cu toate acestea, va intra în curând în faza de testare în Europa și în unele țări vorbitoare de spaniolă, cum ar fi Mexic și Spania.

Cum activez funcția „modul profesional” din Facebook?

Nu poate accesați modul profesional Facebook din conturile personale, însă, există o modalitate de a accesa acest tip de statistici înainte ca aplicația să lanseze actualizarea public, există două modalități de a o face, dar ambele vă vor permite să accesați opțiunile de statistică și acestea sunt:

Creați o pagină de Facebook

Prima metodă este să utilizați un profil existent pentru creați o pagină de facebook prin el să aibă contoare de interacțiune și mai multe tipuri diferite de informații utile pentru a o face să crească, pentru asta:

 1. Conectați-vă la Facebook (sau creați un cont nou) și apoi accesați 'Meniu' și apoi 'Pagină' acolo va trebui să completați trei câmpuri, care sunt: ​​Nume pagină, Categorie (este necesar să scrieți și selectați un din meniu dacă este disponibil) și o scurtă descriere a paginii, poate fi vorba despre o persoană publică, afaceri locale, trupă etc.
 2. După completarea formularelor cerute de pagină, selectați „Creați pagină”, vor fi adăugate 2 noi opțiuni pentru a încărca o fotografie de profil și o fotografie de copertă, dar puteți face clic pe „Salvați” și faceți-o mai târziu.
 3. După ce pagina este creată, accesați peretele sau biografia dvs. și derulați în jos până ajungeți la „Statistici” și selectați „Vedeți mai multe” pentru accesați modul profesional unde poți vedea tot felul de informații cu privire la pagina ta, acolo poți vedea numărul de urmăritori, interacțiunea publicațiilor tale, reclame plătitoare, crearea de evenimente și multe altele.

au un profil personal

A doua optiune este sa ai un profil personal dar deocamdata este disponibil doar pe teritoriul SUA, in curand va fi lansat in Mexic, Europa si Asia. Pentru a fi selectat, trebuie să fiți contactat de compania însăși, așa că această procedură nu este foarte inspirată și cel mai bun lucru de făcut este să așteptați până când funcția este lansată în versiune beta, care ar trebui să vină în prima parte a anului 2022.

Care sunt primele setări pe care ar trebui să le faceți în modul profesional Facebook?

Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l faci în modul profesional facebook (cunoscut și sub numele de Insights) este să vă reconfigurați pagina, deoarece algoritmul Facebook vă poate pedepsi pentru că ați făcut anumite erori în informațiile de pe pagina dvs., pentru acest prim pas accesați:

 1. Gestionați pagina și faceți clic pe „Setări”
 2. Selectați „Setări șablon și file” și faceți clic pe „Editați”
 3. Acolo puteți selecta diverse tipuri de șabloane, selectați pe cel care descrie cel mai bine obiectivul paginii dvs., de exemplu servicii, persoană publică, afaceri etc. Acest lucru este foarte important, deoarece va modifica modul în care profilul dvs. este văzut de utilizatorul care vă vizitează pagina, este important să mergeți mai departe adăugând fotografii și videoclipuri prezentate de interes pentru noii vizitatori.
 4. După ce ați selectat șablonul, veți putea vedea o previzualizare a modului în care va arăta începutul paginii dvs., apăsați pe accept dacă sunteți mulțumit.

A doua opțiune ne va ajuta să fim contactați prin hashtag-uri sau căutări de către utilizatori, pentru aceasta:

 1. Accesați „Gestionați pagina” și „Setări”
 2. „Informații despre pagină”, apoi accesați bara de categorii și adăugați cele trei care vă descriu cel mai bine profilul.

Modificările vor fi salvate automat și veți fi adăugat la un filtru în funcție de categoriile selectate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here