Cum să activați modul întunecat în Google Maps de pe iPhone și iPad - Foarte ușor

În ultimul timp, principalele aplicații și dezvoltatori au ales să acorde opțiunea 'Dark Mode' aplicațiilor și, deocamdată, le-a fost util să adapteze această funcționalitate, întrucât unii utilizatori consideră că este utilă pentru a evita deteriorarea ulterioară. sau oboseala.recurente pentru vedere. Cu toate acestea, multe aplicații au această caracteristică „ascunsă” și nu o putem vedea cu ochiul liber.

În acest articol vă vom învăța cum să activați modul întunecat al Google Maps, disponibil în App Store, pentru dispozitivul dvs. iPhone sau iPad într-un mod ușor și simplu.

Index()
 1. Care sunt opțiunile pe care le are Google Maps pentru a schimba „modul” aplicației?
  1. Modul lumina, modul întunecat sau la fel ca setările dispozitivului
 2. Cum să activați modul întunecat de pe un iPhone sau iPad?
 3. Cum să apară opțiunea mod întunecat dacă nu este încă afișată în aplicație?
  1. Actualizați aplicația sau instalați-o din nou
  2. Deconectați-vă de la serviciile Google

  Care sunt opțiunile pe care le are Google Maps pentru a schimba „modul” aplicației?

  Spre deosebire de multe aplicații, cele dezvoltate de Google, în mare parte, au capacitatea de a activa modul întunecat iar Maps este unul dintre ele. Această aplicație are mai multe metode sau elemente vizuale pe care le putem selecta cu ușurință.

  Modul lumina, modul întunecat sau la fel ca setările dispozitivului

  Modul de lumină este cel care vine implicit cu aplicația, este interfața clasică pe care o are întotdeauna Google Maps pentru iPhone sau iPad, lucrul bun la această versiune este că unele pictograme și logo-uri care ies în evidență sub fundal alb sunt mai mult remarcabil.

  Pe de altă parte, există versiunea întunecată care Ne ajută să ne odihnim puțin mai mult ochii în cazul în care ajungeți târziu în noapte sau pur și simplu pentru a oferi aplicației o atingere mai moale și diferită. Este disponibil și modul „La fel ca setările dispozitivului”, care constă în adaptarea la configurația pe care o avem prestabilită pe dispozitivul nostru iOS.

  Cum să activați modul întunecat de pe un iPhone sau iPad?

  Dacă am selectat ultima opțiune în Google Maps, putem pune întregul nostru dispozitiv în modul întunecat. Pentru asta mergem la Setări și faceți clic pe „Afișaj și luminozitate”, apoi găsim modul întunecat și îl activăm.

  În cazul în care dorim să avem Google Maps doar în versiunea sa întunecată, trebuie pur și simplu să facem clic pe pictograma pozei noastre de profil Google, pe care o putem schimba cu ușurință. Acolo va fi afișată o mică fereastră pop-up și apoi apăsăm pe opțiunea Setări. De asemenea, vă puteți crea propria listă de restaurante cu această aplicație.

  Se va deschide o nouă fereastră cu posibilitatea de a modifica mai mulți parametri ai aplicației, precum ștergerea istoricului, printre altele. Apoi, găsim secțiunea „Alte setări pentru hărți” și facem clic pe prima opțiune „Mod întunecat”. În această fereastră definim și selectăm opțiunea 'Activat'. În acest fel vom avea Google Maps în modul întunecat pentru dispozitivul nostru iOS.

  Cum să apară opțiunea mod întunecat dacă nu este încă afișată în aplicație?

  Este posibil să existe posibilitatea ca această opțiune să nu apară în Google Maps, aceasta se poate datora mai multor factori în funcție de aplicația în sine sau și din cauza unor elemente legate de dispozitivul dvs., precum versiunea iOS, pe care o puteți actualiza într-o versiune veche. dispozitiv.

  Actualizați aplicația sau instalați-o din nou

  Există posibilitatea ca aplicația să nu fie actualizată la cea mai recentă versiune, acest lucru se poate datora faptului că actualizările automate ale aplicațiilor din App Store nu sunt activate. Pentru a rezolva acest lucru trebuie să mergem la Setări, să selectăm App Store și să activăm funcția 'actualizări ale aplicației'. 

  În cazul neactualizării în acest fel, va trebui să dezinstalăm Google Maps și apoi să reinstalăm aplicația. Pentru primul pas, mergem la fereastra principală a iPhone-ului sau iPad-ului, găsim aplicația și o lăsăm apăsată câteva momente, va apărea o mică pictogramă roșie în partea dreaptă sus a logo-ului aplicației, facem clic pe ea și confirmați dezinstalarea.

  Pentru a avea din nou Google Maps pe dispozitivul nostru iOS, mergem în App Store, căutăm aplicația și o instalăm. Așteptăm să se descarce și să ne conectăm cu contul nostru Google.

  Deconectați-vă de la serviciile Google

  Dacă tot nu avem modul întunecat disponibil în Google Maps, va trebui să închidem sesiunea prin aplicația Gmail. Intrăm în această aplicație de e-mail, facem clic pe pictograma profilului nostru Google, facem clic pe opțiunea „Gestionați contul pe acest dispozitiv”.

  În continuare, trebuie să ne selectăm contul și să facem clic pe funcția „Eliminați acest dispozitiv”. Apoi nu va trebui decât să intrăm din nou pentru a vedea dacă în acest fel apare modul întunecat în Google Maps. De asemenea, putem încerca să dezinstalăm alte aplicații aparținând Google sau pur și simplu putem dezactiva sau reporniți iPhone-ul sau iPad-ul nostru.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here