Cum să activați modul incognito pe Facebook Messenger? - Privatizează-ți navigarea

Facebook Messenger continuă să adauge funcții, astfel încât utilizatorii acestei rețele sociale să aibă cele mai bune funcții disponibile. Una dintre cele mai recente caracteristici este modul incognito al acestei aplicații. Deci, acest articol vă va explica cum să activezi modul incognito pe facebook messenger și care este funcția pe care o îndeplinește acest mod în cadrul acestei rețele de socializare. În plus, vom explica timpul în care mesajele care sunt scrise într-o conversație incognito pot fi șterse.

Index()
  1. Care este funcția modului incognito în Facebook Messenger?
  2. Ce pași trebuie să urmați pentru a utiliza modul incognito în contul dvs. Messenger?
    1. Cu site-ul oficial
    2. Din aplicația Android sau iOS
  3. Modul incognito al Messenger poate fi folosit în versiunea Lite?

Care este funcția modului incognito în Facebook Messenger?

Funcția mod incognito a Messenger este pentru poți vorbi cu oricare dintre prietenii tăi în secret. În acest sens, respectivul mod este autoeliminat sau distrus atunci când a trecut un anumit timp. Îndepărtarea se face automat, astfel încât nu trebuie să faceți nicio procedură suplimentară.

În mod similar, modul incognito este folosit pentru a putea discutați lucruri secrete, private și personale cu contactele dvs de pe Facebook Messenger. Precum și trimiterea de videoclipuri sau fotografii prin acest mijloc cu conținut privat cu securitatea că nu va mai fi nicio urmă a conversației. O alta dintre functiile acestei caracteristici este aceea ca conversatiile inceteaza sa se acumuleze, astfel incat veti avea un cont mai clar in cutia postala.  

Ce pași trebuie să urmați pentru a utiliza modul incognito în contul dvs. Messenger?

Modul incognito al Messenger poate fi folosit și activat atât pe site-ul oficial, cât și pe telefoanele mobile Android și IOS. Singura cerință este actualizați aplicația mobilă Facebook Messenger în cea mai recentă versiune. Apoi, pentru activare, trebuie să urmați aceiași pași descriși mai sus.

Cu site-ul oficial

Pentru a activa modul incognito al Messenger pe site-ul său, trebuie să accesați pagina și să vă deschideți contul de Facebook. Când aplicația se deschide, va apărea lista de chat-uri sau conversații pe care le-ați făcut în contul dvs. acolo trebuie apăsați pictograma pentru a începe o nouă conversație, care este un creion care se află în partea de sus a ecranului, în special în colțul din dreapta.

Aceasta te va duce la o nouă secțiune în care apare o bară în care trebuie să scrii numele utilizatorului Facebook cu care vrei să interacționezi în mod privat. Puteți adăuga mai multe persoane, deoarece nu există limită de prieteni în această secțiune. În cele din urmă, trebuie faceți clic pe simbolul lacătului situat în colțul din dreapta sus pentru a activa modul incognito.

Din aplicația Android sau iOS

În versiunea web și în versiunea mobilă, procesul este același, așa că atunci când activezi butonul de lacăt, se creează o nouă fereastră de chat cu persoana sau persoanele pe care le-ai selectat să vorbească în secret. Trebuie remarcat faptul că persoanele selectate vor primi o solicitare pentru un mesaj secret, care trebuie să accepte pentru a putea deschide respectivul chat. Deci, trebuie să știți cum să căutați solicitări de mesaje în Messenger.

În momentul scrierii unui mesaj, îl puteți observa lângă bara de mesaje apare un simbol de ceas sau cronometru. Acesta este cel care controlează cât va dura un mesaj în conversație, astfel încât să fie șters ulterior. Deci, trebuie să apăsați pe respectivul ceas pentru a afișa opțiunile de timp.

În această ordine de idei, implicit, modul incognito este configurat astfel încât mesajele să dispară 10 secunde după ce receptorul a făcut văzut și citit mesajul. Deci nu trebuie decat sa apasati cronometrul pentru a activa aceasta configuratie, veti observa ca este activata deoarece ceasul devine rosu.

Cu toate acestea, puteți modifica durata de ștergere a mesajului, în acest sens, cea mai mică opțiune de timp care poate fi configurată este de 5 secunde, în timp ce cea mai mare este, ștergeți mesajele după o zi întreagă după vizualizarea mesajului. La fel, puteți dezactiva opțiunea de timp pentru ca mesajele să nu fie șterse. O altă configurație care poate fi făcută are legătură cu schimbarea temei Messenger.

Modul incognito al Messenger poate fi folosit în versiunea Lite?

Versiunea simplă a Messenger este o aplicație mai ușoară, cu mai puține funcții decât cea originală.  Ei bine, acesta este destinat calculatoarelor cu capacitate mică de stocare, celor cu versiuni de software vechi și celor cam lente. Deci, în acea versiune există sDoar funcțiile de bază ale Messenger, care primesc și trimit mesaje prietenilor tăi de pe Facebook.

Din aceste motive, nusau este posibil să activați modul incognito în versiunea Lite a Facebook Messenger. Deci, dacă doriți să utilizați această funcție pentru a avea conversații private și a le șterge imediat, ar trebui să utilizați versiunea originală sau Alpha a aplicației respective. Deși, așa cum am menționat, puteți utiliza și versiunea web, în ​​care vă puteți deschide contul printr-un browser de computer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here